8 травня 2024 16:12

Тухель про те, де опиниться в наступному сезоні: "Дуже, дуже, дуже малоймовірно, що в "Баварії". Мені подобалося в "Челсі", Англії та АПЛ"

Томас Тухель висловився про своє майбутнє.


Раніше "Баварія" оголосила, що тренер залишить команду після закінчення сезону.

Перед грою у відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти «Реала» (перший матч – 2:2) Тухель отримав питання про те, де проведе наступний сезон.

– Дуже, дуже, дуже малоймовірно, що у «Баварії». Ми домовилися. Наразі причин сумніватися у цих домовленостях немає. Ми зайняли таку позицію, ініціатива виходила від клубу. Тому зараз все так, і я гаразд.


Це не потрібно мені, щоб додати ще кілька відсотків бажання перемогти. Я завжди хочу перемоги. Я завжди думаю про те, як покращити команду чи себе. Ми маємо намір віддати усі сили. Чи вплине результат матчу з «Реалом» на те, де я буду наступного сезону? Може ні. Можливо, я візьму у відпустку – незалежно від результатів. Подивимось подивимось.


- Ви можете повернутися до АПЛ?

- Вважав би за краще не відповідати, але не секрет, що мені подобалося в «Челсі». Мені подобалося в Англії та в АПЛ. Однозначно. Це був дуже, дуже особливий час. Дуже добре його пам'ятаю, сказав Тухель в інтерв'ю TNT Sports.