27 квітня 2024 15:37
27

СК "Дніпро-1" – "Динамо" 1:2. Вольова перемога киян в меншості, Супряга виступає джокером

"Дніпро-1" - "Динамо" 1:2


"Дніпро-1": 1. Волинець - 3. Адамюк, 39. Сваток, 5. Сарапій, 42. Є.Пасіч - 18. Бабенко, 22. Рубчинський, 27. Очеретько, 17. Леднєв, 11. Мірошніченко - 9. Гуцуляк

Запасні: 12. Кінарейкін, 33. Юрчук, 34. Танчик, 20. Горбунов, 14. Гаджиєв, 4. Авраменко, 29. Мельниченко, 31. Ківінда


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 4. Попов, 32. Михавко, 2. Вівчаренко - 18. Андрієвський, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 7. Ярмоленко, 22. Кабаєв - 11. Ванат

Запасні: 35. Нещерет, 51. Моргун, 6. Бражко, 8. Шепелєв, 9. Волошин, 20. Караваєв, 21. Супряга, 23. Малиш, 25. Дячук, 34. Сирота, 37. Царенко, 44. Дубінчак


СК "Дніпро-1" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю

Сьогодні "Динамо" в рамках 26-го туру Прем'єр-ліги зіграє з СК "Дніпро-1" на "Дніпро Арені".


Кияни продовжують гонитву за "Шахтарем", який лідирує у турнірній таблиці та випереджає столичний клуб на чотири очки. Дніпряни йдуть на четвертому рядку і практично випали з чемпіонських перегонів, але за бронзу ще можуть поборотися.

Цікаво, що СК "Дніпро-1" не виграє вже протягом трьох матчів. У минулих турах команда Юрія Максимова поділила очки з "Вересом", "Металістом 1925" та "Зорею".


Нагадаємо, що у першому колі чемпіонату України СК "Дніпро-1" здобув мінімальну перемогу над "Динамо" завдяки голу Гуцуляка. Тож у "біло-синіх" сьогодні буде привід поквитатися за ту поразку.


До сьогоднішнього поєдинку дніпряни підходять із суттєвими кадровими втратами. Так, у лазареті перебували півзахисники Максим Третьяков, Олександр Пiхальонок та нападник Александо Філліпов. Водночас повернувся до тренувань хавбек Валентин Рубчинський.

У "Динамо" відбув дискваліфікацію Назар Волошин та одужав після хвороби Володимир Бражко.

Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан – Тимчик, Попов, Михавко, Дубінчак – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат

Головним арбітром зустрічі призначено Юрія Іванова.

Транслюватиме матч канал "2+2", а також YouTube-канали "Динамо" та FootballHub. "Динамо" о 13.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

В минулому турі Жора зробив 100-50, а сьогодні Ванат 50-25. Все так, як я хотів і натякав. Добре, що сьогодні Динамо билося до кінця, навіть у меншості. І шанси ще зберігаються.
Простимулювані іржавими були не лише гравці Дніпра, але і судді!
Дніпро-1 явно був простимульований, тим приємніше чергова перемога на характері
Иванов нормально судил
З перемогою ! Дякую команді за характер
самое грустное, что целое поколение ми футболистов, и болельщиков, будут пмодобные игры считать вершиной накала страстей и эмоций. А по факту - уровень 2-й лиги лет 10 назад.
Сховати
Terz, скажіть дякую і за це. Чомусь усі забувають, що у нас в країні іде війна. Де, коли, в якій країні проводилися взагалі спортивні змагання під час війни? Я щось не можу згадати.
Сховати
Игорь, если бы деградация Динамо началась во время войны, или была связана с войной, я бы рта не раскрыл. Но клуб начал этот "путь", к сожалению, задолго до войны
Сховати
рад, что много молодежи на сайте ))
Слава богу, Виграли!!!
Емоцій багато,а майстерності не вистачає.
Сховати
Мисливець, даже не мастерства, а хотя бы просто квалификации
Кажите нові судді, Іванов це ЖАХ.
Ванаааааааааат!