Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 2417
Динамiвець1979, так і з 3 місця група ЛК забезпечена. А з 2 місця ще треба раунд пройти, бо можна взагалі без євроосені лишитись. А те як і Зоря і Дніпро грали в єврокубках, то цілком реально пролетіти. Тут хоч би Динамо кваліфікацію пройшло
Показати
Дід Панас, свою відповідь вам я писав з огляду на ваш коментар. За умови проходу умовного Панатінаїкосу, група ЛК забезпечена. Але в грі у піддавки у Зорі "pole-position")))
Nagibator, Шериф і Ференцварош йшли через шлях чемпіонів, де грали проти таких самих колгоспів як самі. А тут якщо пройти 1 раунд з Панатінаїкоса, в що вже я не вірю, далі чекає хтось із списку Марсель, Брага, Псв та інші. Як не підсилюйся, то без шансів.
Показати
Якщо пройти хоча б один раунд кваліфікації ЛЧ то в такому разі група ЛК забезпечена.
Friday, якщо блокувати всі підходи до удару з 35 метрів, то це треба грати в 4 опорника)) І то знайдуть як пробити. А Нещерету і з центра поля можна забити. Тому це взагалі дивна ідея шукати іншого винуватця в такому голі окрім воротаря. Хіба що Сидор мав би сам в воротах стати, тоді б певно відбив.
Показати
Дед Афанасий, ну ты не понял ...и не понял. Ладно .
Friday, Слабкий удар з такої відстані і по центру не становить жодної небезпеки. Звісно, за умови що в команді є воротар, а не діра на воротах, яка пропустить будь-що, що летить в її бік. Це не 15 метрів до воріт, де треба стрибати і блокувати будь-якими методами. А тут цілком спокійний і безпечний момент був.
Показати
Дед Афанасий, отмазка не прокатит. Сидор не знал , кто в воротах стоит ?
Дід Панас, типу Сидор ще до удару знав, що Степа проб'є несильно і по центру? Прискорився на початку володіння Степи, потім зупинився навіщось.
UA, Ну не хотіли маринувати, то тепер він буде за головного конкурента грати. А міг би десь у Колосі на правах оренди бігати. Для цього оренди і існують, якщо гравець хороший, але зараз не потрібен. А в нас повикидали всіх, зате Андрієвські з Шепелєвими на місці, бо вони і даром нікому не треба.
Показати
Дід Панас, знищити кар'єру гравця? Ми ж Динамо, а не якийсь там шахтар...
А нічого, що на фото Кадірі?))
Показати
Дід Панас, ні, діду, то не він. Кадірі вже тренується у футболці Барси, доречі.
dynamic1927, якщо команду тренує ватний кріт, а президент клубу ватний опзжшник, то це явно не наше Динамо, яке завжди було патріотичне. Це не Динамо зараз грає, а ФК Суркіс, яке нічого спільного з справжнім Динамо не має.
Показати
Дід Панас, Суркіс є президентом Динамо вже майже 30 років, а ви лиш тепер прокинулись??? Де ви були раніше, коли Луческу виграв з Динамо требл???
100%
Команда програє, терміново випускайте Беседіна і Шепелєва, щоб точно програли. Тренер явно в неадекваті...
Показати
Не думаю, что дело в конкретных игроках. Сейчас мёртвые все. Другое дело, что Беседин мало того, что мёртвый- он ещё и деревянный.
Бєліцу можна спробувати запросити, Ванолі, Петковича, Даума, Баждаревича ітд. Це я кого сходу назвав і вільних тренерів, яких можна вмовити. Я вже не кажу про Шеву. Якщо є бажання когось знайти, то знайти завжди можна. А якщо не буде, то отримажємо знову якогось Гусєва і буде те саме.
Показати
Дід Панас, Шева з його футболом і ціми гравцями? З Шевою та його грою з нас почнуть знущатись навіть Вереси, бо втрат у першій да другій третинах поля значно побільшає, з тим же успіхом краще вертати Михайличенка, там хоч при абсолютно дірявому захисті акісь моменти будуть вижиматись в атаці. Але це вже буде Чапаев замість Шахмат.
У Луческу в першому сезоні була мотивація помститись Шахтарю. Він це зробив, зігравши вдало і в єврокубках і вигравши требл вдома. Після цього у нього мотивація просто зникла, Динамо стало зовсім інше, безвольне. що назовні, що всередині, тренеру нічого не треба і гравці щасливі, що можна дурня валяти. Треба вміти вчасно йти. Сьогодні було яскраво видно, що всім просто плювати. Треба ставити Костюка, хай підтягує свою молодь, зараз саме їх час. Бєсєдіних і Шєпєлєвих вже лише футбольна могила виправить, треба давати щанс голодній молоді, може якість буде не та, але буде бажання. Якого вже другий рік не видно ані у гравців, ані у тренера.
Показати
Дід Панас, Костюка? Після першого програшу відразу істерика і паніка? змінюйте всіх і вся! Все пропало! Такі матчі теж бувають. Вважаю що зараз кращого тренера нам не знайти!
Невже не помітно, що Костюк такий самий фізручило як купа інших які вже експериментували з Динамо?
No results found.