17 лютого 2023 13:00
4

"Я взагалі шокований: як "Динамо" могло прошляпити такого гравця?": експерт назвав найкращого футболіста "Шахтаря" у матчі з "Ренном"

Відомий тренер та футбольний експерт Олег Федорчук прокоментував перемогу донецького Шахтаря у першому матчі плей-офф Ліги Європи з французьким Ренном (2:1).


В ексклюзивному інтерв'ю Fanday.net Олег Федорчук наголосив на роботі головного тренера донецького Шахтаря Ігора Йовічевича і додав, що «гірники» впоралися зі втратою Михайла Мудрика, який взимку перейшов у Челсі.


«Насамперед я відзначу тренерську роботу Йовічевіча. У цьому матчі у Шахтаря було видно функціональну підготовку та тактичний малюнок. Наша команда виглядала цікавіше Ренна.

Крім того, зазначу, що Шахтар дуже успішно впорався зі втратою Мудрика».


Також експерт похвалив захисника донецької команди Богдан Михайличенко та здивований, що київське Динамо втратило такого сильного гравця.


«Не лише Криськів, а й Михайличенко дуже сильно провели гру. У голі заслуга навіть більше Михайличенка, ніж Криськіва. До кінця гри Богдан був у дуже гарному тонусі.


Я взагалі шокований: як Динамо могло прошляпити такого гравця? За такою грою Михайличенко – це гравець збірної».

Нагадаємо, що Михайличенко є вихованцем Динамо і перебував у структурі київського клубу з 2011 року до 2019 року. Загалом за біло-синіх відіграв два матчі.


25-річний захисник перейшов до бельгійського Андерлехта у 2020 році з луганської Зорі, і відіграв за брюссельську команду два сезони. Українець зіграв у 51 матчі, забив один гол та зробив дві результативні передачі.

Михайличенко перейшов до Шахтаря у липні 2022 року. З того часу провів за «гірників» 18 матчів, забив один м'яч і зробив чотири асисти.

А цей "експерт" не уточнив куди ж нам його ставити, якщо у нас на цій позиції Дубінчак і Вівчаренко?
Сховати
dynamic1927, 100%, а перед ними був Миколенко, так що маринувати Михайличенка на лавці сенсу не було!... просто, експерт, сам - "ШЛЯПА")))
Сховати
UA, Ну не хотіли маринувати, то тепер він буде за головного конкурента грати. А міг би десь у Колосі на правах оренди бігати. Для цього оренди і існують, якщо гравець хороший, але зараз не потрібен. А в нас повикидали всіх, зате Андрієвські з Шепелєвими на місці, бо вони і даром нікому не треба.
Сховати
Дід Панас, знищити кар'єру гравця? Ми ж Динамо, а не якийсь там шахтар...