22 квітня 2023 18:47
31

"Динамо" – "Шахтар" 1:1. Гол Андрієвського зі штрафного допоміг вирвати нічию

"Динамо" - "Шахтар" 1:1


"Динамо":
35. Нещерет – 24. Тимчик, 25. Дячук, 34. Сирота, 2. Вівчаренко – 5. Сидорчук, 18. Андрієвський, 29. Буяльський, 77. Беніто, 91. Волошин – 11. Ванат
Запасні: 51. Моргун, 3. Боль, 7. Кабаєв, 8. Шепелєв, 9. Перріс, 15. Рамірес, 19. Гармаш, 23. Малиш, 30. Діалло, 37. Царенко, 44. Дубінчак, 92. Рамадані


"Шахтар": 81. Трубін - 26. Конопля, 5. Бондар, 44. Ракицький, 22. Матвієнко - 6. Степаненко, 21. Бондаренко, 13. Гочолеішвілі, 8. Судаков, 17. Джурасек - 2. Траоре
Запасні: 1. Шевченко, 30. Пятов, 7. Тотовицький, 9. Швед, 14. Сікан, 15. Михайличенко, 18. Келсі, 20. Топалов, 27. Очеретько, 29. Назарина, 45. Борячук, 99. Корнієнко


"Динамо" - "Шахтар" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні відбудеться центральний матч 22-го туру Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем", який пройде на стадіоні імені Лобановського.


Кияни займають 4-е місце у турнірній таблиці, набравши 40 очок. Гірники лідирують. У них 52 пункти. Нагадаємо, що минулого туру "Динамо" зіграло внічию з "Рухом" (1:1), а "Шахтар" обіграв "Львів" (2:0).


У першому колі команда Мірчі Луческу поступилася гірникам з рахунком 1:3. За "біло-синіх" тоді єдиний м'яч забив Ванат.


Дискваліфікованих серед гравців "Динамо" на сьогоднішню гру немає. До лазарету з тих футболістів, які брали участь в останніх матчах, теж ніхто не потрапляв.


Від пошкодження відновлюються Караваєв та Кабаєв. Вони, зважаючи на все, своїй команді не допоможуть. У "Шахтаря" ж у загальну групу повернулися Степаненко та Швед.


Щодо стартового складу киян, то на якісь зміни після матчу з "Рухом" чекати навряд чи доводиться. Якщо ротація і буде, то точкова. Наприклад, на позиції лівого вінгера замість Шепелєва може вийти Царенко.

Орієнтовний склад "Динамо":


Нещерет – Тимчик, Дячук, Попов, Дубінчак – Сидорчук, Лонвейк, Буяльський, Беніто, Царенко – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначено Віталія Романова.

Транслюватимуть поєдинок канал "2+2", а також YouTube-канали "Динамо" та FootballHub. "Динамоманія" о 17.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Відразу після закінчення цієї ганьби (а футболом це назвати дуже важко) на каналі ФК Динамо стали показувати гру - відповідь Арсенал - Динамо Київ. ЛЧ-1998/99 (1-1). У Києві 3:1. Так на той футбол дивитись одне задоволення. Пробігла думка, що той склад динамівців виніс би цих дівчаток в одну хвіртку.
Царенка в основу.
Без емоцій.
Зараз судєйка придумав пеналь для шлюхтаря
Сховати
Придумає*
Андрієвський несподівано)
З такою пародією на футбол не має чого навіть в кваліфікацію Ліги Конференцій потикатися, з цих аматорів навіть Жальгіріси і Валмієри завдяки легіонерам будуть знущатися. Це навіть не ганьба, а суцільний сором.
Сховати
Умник, шахтаря теж стосується
Сховати
waleo, нам всім буе легше, якщо кроти вс....ся, як ми?
Чоловік спіймав золоту рибку, та просить відпустити за що виконає будь які три бажання, але з умовою, що все, чого б той не попросив, вона дасть сусіду вдвічі більше. Третє бажання чоловіка: "Зроби мене сліпим на одне око". В цьому суть?
Умник, а от у мене до футболістів претензій найменше, тут тренер і ІМС на першому плані, більшість з цих футболістів чемпіонат вигравали два роки тому, а зараз боряться за 4 місце... тут повний провал менеджменту і тренерсього штабу!
Сховати
Mario, ну то і по гравцям є питання. Два роки тому крилами нападу були Вербіч/Де Пена і Циганков. Зараз... Але ж це також питання до менеджменту.
Романов кончене
Що змінить у грі містер Луческу подивимось у другому таймі - коментатор каже. Це питання цікаве але риторичне)
Удари в площину - 0
Удари в бік воріт Шахтаря - 0
Що тут коментувати?
цыган собирай манатки