Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 40
Які ж в нас були чудові гравці Миколенко, Циганков, Забарний і молоді, шкода що не з нами зараз. Але вони запалюють на найвищому рівні, хай нинішня молодь дивиться та працює. На жаль не видно поки що і близько такого рівня хлопців, але шанс є звісно.
Показати
Були і добре, на такому рівні вони в нас би і не заграли, рівень чемпіонату і конкуренції взагалі не той, для такого прогресу. Грати проти Барселони,МЮ,Челсі це не грати проти Ворскли , Кривбасу , Дніпро-1.
Діда вже точно треба знімати, поки зовсім не прийшла .опа
Показати
Roman DK, тобто це ще не опа?
Roman DK, Суркіс тльки може зняти штани,щоб не наложити в них після побаченого кінцевого цьогорічного результату,показаного його мажорами і дідом на всх фронтах,починаючи від кубку та ЧУ і закінчуючи євроареною.Команди немає,є лише отара овець на чолі з дибіл*м пастухом і керуючим вожаком старим бараном...
Roman DK, если бы в деде была только проблема...там все куда хуже, никто меня не убедит, что без отмашки папы Су, юридический отдел пропустил, что не могут уволить деда за отрицательные результаты без компенсации
Без Ярмоленка якесь відчуття невпевненості, як не крути він додавав авторитетності. Але це шанс показати що ми команда, вперед Динамо!
Показати
Roman DK, а ще Ярмола відпрацьовував як в захисті, так й на атаку. Якби хочаб на 20% всі так намагалися робити, було б веселіше
Щось зарано з Бражка зліпили зірку, хлопцю треба ще гарно попотіти
Показати
Roman DK, він дуже додав Динамо в атаці, але й додав великі проблеми в захисті...
Треба відпускати.
Показати
Roman DK, Ну будет предложение от норм команды - отпустят
Спочатку опустив рівень, а тепер будем піднімати))) красота
Показати
Roman DK, не він продав всіх більш менш нормальних гравців. Не він винен, що школа не підготувала гідної заміни. Не він винен що селекція в команді стріляє в слупі. Він прийшов після фізруків і відразу виграв Чемп, вивів команду в ЛЧ. При ньому заграв Забарний, по новому розкрились Шапа і Буя. Ви впевнені що з цим складом столичних мажорів хтось зіграв би краще?
На початку чемпіоната майже всі експерти ставили Динамо у фаворити , і що ми бачимо панове, вони просто лузери. Немає характеру, впевненості, нічого. Могли собі застовбити на 2-3 сезони в чемпі чемпіонство, але при належній праці та бажанні. А що ми бачимо переляк постійний.
Показати
Roman DK, останні дні ця думка не покидає мене. Усі ж кричали - ДК буде чемпіоном. 9 місце + 0 в євро, це, панове, повний капець. Просто зникає бажання дивитись наші матчі. Якась байдужість з"являється.
(Якщо є бажання прочитати лекцію про справжніх вболівальників, і як вони повинні поводитисьу важкі часи і т.д. і т.п. просто мінусуйте)
Проспав вихід новачків, як вони? Давно так смачно не спав, бо футболу не побачив так хоть поспав)
Показати
Roman DK, Перріс здається розумним, дивиться за переміщенням м'яча та гравців, коли Вівчаренко біг вперед, Перріс залишався підстраховувати зону.
Але в цілому поки що важко оцінити новачків
Roman DK, значить такий ти вболівальник Динамо, що спиш під час матчів! Тобі просто пофіг! Забери DK з назви свого профілю, не ганьбись!
Нарешті…
Показати
Roman DK, нажаль, ні.
Шкода хлопця, швидкого одужання. Центр тепер в нас взагалі сумний, навіть не знаю хто замінить Шапу, мовчу вже про рівноцінну заміну.
Показати
Roman DK, як що Діалло появиться на фланзі, можливо Кабаєва будут використовувати замість Шапи.
Дуже хочеться побачити Діалло і Перісса на флангах, гірше точно не буде.
No results found.