Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 10
Аравена вжетретій рік "кудись їде". Минулого літа сватали в Фейе, але не зрослося. В кінці цього року закінчується контракт і він відмовився продовжувати. Зверніть увагу - він в Інсті викладає тільки фото зі збірної :) Вже з Католіки не викладає :) Піде... Питання куди :)
Показати
Asmodeus, влітку на нього основним претендентом був ЦСКА, але не зміг запропонувати велику суму. Якщо не з'явиться хтось більш грошовитий, певно вони й спробують підписати зимою. Досиплять трошки клубу за трансфер і ще піднімуть зарплату.
Умник, він Чумасеро - це мій улюблений болівійський гравець нинішнього покоління :) Чумасеро - це латиноамериканське прізвище, хоча й слабопоширене. Коли він був ще молодим, я так мріяв його побачити в Динамо замість Суареса, який грав в молодіжці :)
В мене зараз в шортлисті по болівійцям тільки Мойсес, Марко Сазараз з того ж ОР, і Лукас Чавес з Болівара. Хоча, повторюсь, що відрив для себе в ОР Куелара та напевно Медіну, але вони ж явно не для ЧУ :)

P.S. Болівія взагалі дуже слабка. Еквадор набагато цікавіше дивитись. І в мене є нездійсенна мрія вже третій рік - Алек Аравена з Католіки в Динамо :) Але це нереально :)
Показати
Asmodeus, так, Аравена поіде кудись в европу вже цієї зими, він швидко оцінює ситуацію, там є куди рости й рости.
Динамо? так, було б цікаво, але ж є Ванат. А йому в пару когось з зовсім іншими сильними скілами треба - добра техніка, боротьба, другий поверх. Когось калібра Рінкона чи Мілевського. Про Мбокані, щоб і техніка і в силовій боротьбі був топ зараз і мріяти не має чого. А Пономаренку ще пару сезонів знадобиться, щоб заграти на дорослому рівні.
Куелара я бачив в збірній і враження приблизко як від Сватка. Тобто людина без доброї школи, дуже бракує досвіду таких міжнародних матчів.
Для Карпат такий збірник явно не по силам по ціні буде, для нас не буде посиленням бо він слабкий при грі з високим захистом(швидкість, 1 в 1, вибір позиції і підстраховка). Але в якусь Дженоа/Сампдорію і він певно зимою поїде.
Умник, можливо з лівої? Він правша. Можливо Ви дивлись його матчі за Санта Крус, бо в останньому сезоні, навпаки влітало все, що було можливо і неможливо.

P.S. Я дивився Оллвейс Реді не ради нього, а ради Мойсеса, але так вийшло, що відкрив для себе Куелара
Показати
Asmodeus, я коли спостерігав за клубами Лібертадорес звернув увагу. Завжди, коли дивишся команду, робиш попередній аналіз на кого звернути увагу. Я тоді здіється списанного з Болівара Арса виділив, Рікельме і цього хлопця в атаці, бо він багато в здається Реалі назабивав. Ну і якось він не вразив, едина хороше враження їх стадіон залишив.
Молодь там яка розвивається це напевно старший Медіна і Мартінес, що в свої 21 вже заграні за першу збірну. На місці Карпат на перепродаж яб їх брав. З Ромеро більше вже не вичавиш, це його стеля. А в закритій УПЛ з його стилем гри буде важко. ІМХО звісно.
до речі, ви не в курсі, Алекс Чумачеро, цеж, напевно, від прізвища Чумаченко. 2 чи 3 покоління емігрантів, в нього має бути українське коріння. він і візуально на українця схожий. Чи я помиляюсь?
Як раз Ярмола, на відміну від того ж Кабаєва бігає ой як... В обороні відпрацьовує так, як навіть в кращі часи в Динамо не працював. Фізично видно, що підсідає, але обсяг роботи виконує значно більше, ніж раніше... Той же Кахім в швидкості посильніше, але в захисті набагато менше Андрія працює.
Показати
Asmodeus, Ще й партнери такі, як Сидорчук під ногами вештаються, та заважають нормально грати ))))))
ну П'яца ніколи не був нападником... Починав центральним хавом, а потім грав лівим вінгером.
Показати
Asmodeus, Центральним нападником 19 матчів 7 голів 3 передачі, відтянутим нападником 29 матчів 4 голи 3 передачі.
Лівим вінгером або крайнім нападником 76 матчів 20 голів 7 передач.
Правим вінгером або крайнім нападником 28 матчів 9 голів 4 передач.
Зіграв 152 матчі як нападник))))
Тобто, враховуючи, що Таті Кастелланос в оренді в Жироні і їм не належть, то Довбика в Жироні не буде :))))
Показати
Asmodeus, він в оренді в клубі із сімейства сіті груп, думаю якось поділять гроші, да ще і на Довбика вистачить
Ну і вишенька на торті. Єдиний адвокат в Україні, який зареєстровнаий в ЄРАУ з даними Кравцова Тетяна - це Кравцова (Ушенко) Тетяна Володимирівна, діяльність якої зупинено ще 10.09.2008р.: https://erau.unba.org.ua/profile/14242
Показати
Asmodeus, Похоже боевую подругу разводят на деньги.
При всій повазі до Станіславовича - якщо вибір між Фулхемом, Фенербахче чи Аль-Айном, то Аль-Айн - це шлях до завершення кар'єри...
Показати
Asmodeus, це за умови, що той вибір є. Поки схоже у Ярмоли таки шлях до закінчення кар'єри. Хоча в Фулхемі його б дуже хотілося побачити.
Олег, невже Ви думає, що якби він міг, то він би не приїхав допомогти батькам? Озвучували ж вже, що шейхи залупили неустойку йому таку за дострокове розірвання контракту, що він буде їх вічним рабом. Не завжди можна приїхати, навіть якщо всім сердцем цього хочеш.
Показати
Asmodeus, возможно, погорячился) на первый взгляд показалось, что сейчас в Украину вернуться реально всем
Згідно чинного законодавства України заробітна плата повинна виплачуватись щомісячно, а не тоді, коли хоче Левін. І ще, якщо людина йде в відпустку, як він натякає на перерву в чемпіонаті, то їй заробітна плата виплачується до відпустки (відпускні), а не після. Хай закони вчить.
Показати
Asmodeus, та знає він все прекрасно, просто намагання, як кажуть, зберегти лице при поганій грі. Можна подумати, у них за щарплатою черга до каси ))
No results found.