Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 20
Пацанюра, мені потрібна.
Показати
Dmytro, тогда, что делать с деньгами в конвертах и нашим футболом?
Пацанюра, це справа честі, а не зарахованих голів. Якщо наші клуби і спортивна спільнота готова це терпіти і мовчати, ну тоді яка можна бути повага то такої спільноти?
Показати
Dmytro, Ну хорошо, честь и все такое......но мы 6а финишной прямой и Сурок для подстраховки подкинет лавеху нужным людям! Кому тогда нужна эта честь?
Ну іноземець, що ще нього взяти. Тому я проти легіонерів в Українському футболі. За двадцять років, страшно уявити скільки мільярдів доларів витратити на зарплати і трансфери іноземців. А тепер уявіть якщо б ці гроші витратили на дитячі школи , вибудували б стратегію розвитку. Та ми б вже зараз були на рівні збірнох Хорватії це мінімум, я вже мовчу про клуби. Іноземцям срати на нашу країну, це правда. Треба на своїх ставку робити, це ж наші...а в нас навіть в збірній грають іноземці..
Показати
Dmytro, Ничего вплохого в легионерах нет. Вспомним и Виду, и Драговича, и Вербича
Dmytro, не припомню, чтобы Хорватский клуб выиграл какойто еврокубок вближайшие 30 лет, та даже Аякс с лучшей по мнеию многих академией в мире когда выигрывал еврокубов в последний раз? выоад прстой в НАШЕ время своими воспитанниками значимые трофеи в европе давно не выигрывают - выигрывают сугубо команды-мешки с кучей бабок, котрые собрали сборные мира из лучших плееров в составе ;) Извините, но видить свое Динамо Киев в роли "хорватских питомников" для игрков в боле значимых чемпионатахя не хочу, я хочу видеть здесь сильный чемпионат, сильных игрков так как в моей памяти еще свежи воспоминания, когда ТРИ команды из украины были в 1\8 евротурнира, а две после играли между собой в полуфинале, у меня свежи в памяти победы ДИНАМО Лобановкого, когда мы этих денежных ммешков громили в Лиге чемпионов, когда МЮ, Барселоны, Реалы, Баварии и Ювентусы с Миланами тряслись от страха попадая на Динамо, поэтому я не хочу видеть ни аналогов хорватии, ни аналогов бенелюкса, котрые НИЧЕГо и НИКОГДА больше не выиграют
Зараз на емоціях, але вже дістали про "молоду команду " Суркіс вже років 7, кожного сезону розповідає що в нас будується нова молода команда. Хто в нас молодий ? два захисника? Хто ще? Скажіть що рівень гравців такий і все. Постійно розказують що в нас чемпіонат слабкий, тому і гра така. Тоді чому Динамо Загреб зі своїм слабким чемпіонатом може обігрувати Тотем ? А до цього Аталанту? Проблеми системні, це школи які виховувати гравців які на юнацькому рівні топ , а на дорослому грають посередньо. Ось цим треба займатись і будувати нові академії з радикально іншим підходом, ,а наше УАФ реформи робить) ю 21 в другу лігу переводять...ну просто революціонери новатори.
Показати
Dmytro, Міняти совковий підхід до виховання футболістів потрібно, ставку робити на технічний арсенал гравця у першу чергу, а не на тести Купера.
Буковина, http://www.dynamomania.com/news/574883-olimpik-obratilsya-v-kdk-uaf-proverit-fakty-nesportivnogo-povedeniya-glavy-komiteta-arbitrov-luchi
Показати
Dmytro, дякую
О...так это Ахметов ультрас Динамо прикупил? )))) а вы случайно не верите что коронавирус придумали в госдєпє? Да что вы рассказываете , вчера на стадионе 3 тысячи было...это позорно. На Шахтер в Киеве больше людей ходит чем на Динамо . А вы на Ультрас тут гадости пишите , они по всем городам и странам с командой.
Показати
Dmytro, люди прийшли не на шлактар, а на Зорю. Не будь тупим як пенісов і його раби!
Говорить нет смысла, просто минусуют по тихому . Вы тут зомбанулись конкретно. Никакой конкретики и логики. Сегодня вы уже показали себя, 3 тысячи болельщиков на стадионе 70 тыс и в городе 4 млн. На шахтер наверное больше ходит в Киеве. Не стыдно? Просто "молодцы" . За то в коментах строчат про плохих ультрас. Люди , очнитесь , у нас тренер Луческу, Луческу блин..дожились. и Суркис теперь молодец да? Можно немного адекватности, а ?
Показати
Dmytro, Так не ходят, потому, что с ребенком там находиться не возможно! Дым, маты и прочая срань! Фанам футбол похер, А так, как содержит их Рыжий, то в полный игнор.!
Dmytro, кому ты пытаешься что-то доказать? Это же вата тупая. Завтра их любимому президенту взбредёт в голову поменять цвета клуба на красно-белые они радостно схавают, а остальным будут говорить -"Вам шашечки или ехать?". Не трать попусту время на этих ботов.
Василь Лановий, Суркіс здається сикує, тому що ультрас самі збираються, схоже що суркіс не хоче їх пускати на сектор. Ось це називається барига плює на фанів , нєгоже на царя гадості крічать? Раша стайл. А ви всі ще їх брудом поливаєте. Ну це ненадовго, рух фанів був ще до суркіса, і його переживе.
Показати
И я не хочу, что бы онир были. Хочу с ребенком футбол посмотреть в нормальной атмосфере, а не через дым и маты...
Василь Лановий, по перше, я не з ультрас. Я висловив свою думку. Зараз якась соціальна шизофренія відбувається. Ультрас це віддані фани Динамо, і вони мають право на свою думку, бо їх рух почався ще з фанів ХК Сокіл, там багато років вболівають, ;і це дійсно частина історії Динамо, там багато відомих людей було, багато історій за ці десятки років. Так що це частина Динамо і вони мають право на протест, а ви всі чого жовч випускаєте на них? Вам то чого? Вам , це я про всіх кажу. В нас вільна країна, якщо у вас позиція партії як в совку, що суркіс сказав то ви і повторили, то це явно не про ультрас. Суркіс це тимчасовий власник клубу, він помре чи продасть клуб, а ультрас залишаться назавжди, це ціла історія, там великий рух, вони багато чого роблять хорошого і для країни в цілому. Тож не треба маніпулювати.
Показати
Преданный фанат динамо не будет гадить на важных матчах, после чего идут штрафы и прочее.
Як тут мочать ультрас, люди, совісті у вас немає. На стадіоні сьогодні було 3 тисячі глядачів. І це в мегаполісі. А ультрас на кожну гру ходять і на виїзди, як швидко вилучити їх стали ненавидіти. Ультрас не святі, як і ви, але ви закриєте собою поганого не бачите. Як ви швидко полюбили Луческу і Суркіса, то кричали багато рокіа "будулай "циган " "Суркіс продай динамо " "з Суркісом в Динамо нічого хорошого не буде " і все в такому дусі. А зараз перевзулися в повітрі. Обана, так це ультрас погані. Це вони десятки років на виїзди їздять і у всіх країнах підтримують клуб і коли треба і б'ються за нього. Пам'ятаєте як фани бешика прямо на майдані розділи людей з розами Динамо? І хто тоді із вас вступився за честь клубу? Ніхто крім ультрас! Тож не треба тут демонтувати цих людей, ви не краші. Вам має бути соромно що ви проковтнути Луческу і те що брат Суркіса в опзж. " моя команда " це останні слова Суркіса. Срати йому на вболівальників, це його команда. І останнє. Мені здається чи ультрасам не дозволяють на свій сектор приходити? Явно справа Суркіса.
Показати
Была поддержка, на недостатки ультрас закрывали глаза, нет поддержки, нахрен вы нужны вообще? Динамо не вы, вы лишь малая часть Динамо, а мните себя чем то большим. Я не ультрас, но когда была возможность покупал абонемент на все матчи и ездил на выезды, мне что из-за этого тоже считать что Динамо это я и требовать к себе особого отношения? Не будет вас, будут другие, возможно лучше вас, свято место пусто не бывает. А кто ультрас без клуба? Никто! И звать их никак!
Ведите себя нормально, и люди придут. Детей стыдно вести.
No results found.