Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 359
Ну что Луческу выигрывает титул худшего тренера Динамо !
Показати
Bezbash, не кажи гоп, после палений бывают взлеты, вопрос только времени
якщо минулий сезон був найгiршим за останнi 3 десятилiття, то яким буде цей з продовженням падiння. Навiть до найтупшших керiвникiв мае доходити, що потрiбно щось робити.
Матвиенко красавчик с Немцами 2 гола привёз и тут уже привёз.
Показати
Bezbash, Лев сезону))
Bezbash, називається "стабільність"
Ни мегого ни сетанта не показывают
Показати
Безбаш, https://www.youtube.com/watch?v=zzyrRER7yp8
Oldbobby, Ответь мне на вопрос почему кроты лишившиеся почти всех игроков более менее выступают в ЛЧ ?
Показати
Bezbash, тому що в них є менеджмент, на відміну від нашого болота!І Їх селекція забрала весь український бомонд , з за кордону(хто погодився). Я ще в шоці, як вони Яремчука не перехопили. І взагалі ДК зараз мені нагадує расєю! Кумівство, працюють якісь колозники, абсолютно не зі спорту. Якщо раніше я вважав,що все таки суркіс щось та й робить для команди, то заразповністю зневірився. Потрібно нового власника і далі по ланцюгу зміни в кожній ланці. Директор- менеджмент(Селекція, робота з вболівальниками, маркетинг, технічне оснащення)- Тренерський штаб(тренери, аналітика, навчальні групи)- медичний персонал( прогресивні профессіонали, з новітніми методами відновлення)-академія і так далі
За всё тренерство этого недотренера Динамо в группе выиграло всего 1н матч - это за 3 года ! Это худший тренер за всю историю !
Показати
Bezbash, ну куди ж йому до таких метрів, як Хацкевич, Лужний та Михайличенко, а особливо Блохін!!!! У Луческу, навіть близько не такий ресурс і ситуація, яка була у всіх вище перечислених! Тим паче що останні роки Дк грало в ЛЧ, на відміну від часів коли при бульбаші ми вилітали з плейоф 3 рази підряд, потрапляючи на цілком реальних суперників. Будь в дк склад, який був при блохіні, чи хоча б можливість придбати пару - трійку гравців, була би інша картина(зовсім). Тим паче зимою наче не погана картина почала вимальовуватися, а потім пішли всі легіонери(Вітіньо,Пена)! Піз.ц який називається грою в останній час - не виправдовую, але тут схоже на пофігізм від гравців, які себе вважають зірками першої величини, тому що для них немає альтернативи. Навіть Вітя, якому всі цілують жо..у , навіть трошки не тягне на лідера, порівняння його з умовним Ярмолою, виглядає дуже смішним.А дід просто це бачить, і розуміючи, що все одно нікого не куплять на заміну, тим паче для виховного моменту, просто зневірився і доробляє свій контракт! В Шахті за такої гри, в свій час, півкоманди вже перевели б в дубль, тому що в резерві була повноцінна команда, саме тому вони рвали жили.
allegro, ВВЛ из всех ну МАКСИМУМ были 2е остальное шлак
Показати
Bezbash, Та ну, там такой же шлак был за исключением нескольких игроков. Как вспомню как с Ксамаксом швейцарским играли или Рапидом австрийским. Такая же безнадега. Но он из шлака мог сделать команду.
Это Динамо ? Это та команда которая рвала Брселону, это та команда полуфиналист Лиги Чемпионов ? Это команда которая проигрывает всем ноу неймам !
Показати
Bezbash, а чого тількі 23 роки потому згадали,можна щє Динамо 86 року або 75 згадать,немає вже того Трєнєра і вже не буде,а зараз у руля два брата пройдисвіта,з кожним роком Динамо долає нові антірєкорди,здається ми ще не то побачимо вже скоро
Бл.а Беседин это жопа Динамо, такого гуано никогда не было !
Показати
Bezbash, Якщо був живий ВВЛ, подивившись на Бєсєдіна він сказав би:
- «Ось ця людина мені потрібна». Поставив його опорним.

Як було з Андрієм Гусіним.
А вам не кажется что в команде максимум игрока 3-4 соответсвуют еврокубкам, остальное полный шлак
Показати
Bezbash, і хто ці звьозди?Не бачу жодного.
Через 5 років ми знову повернулися в цей турнір.

Он забыл что Динамо в прошлом году играло в ЛЧ и выиграло только один матч!

Я задоволений тим, як вони себе показали

А я вообще не задоволений, за 12 игр в ЛЧ выиграть 1 матч и 2 раза сыграть в ничью - ЧЕМУ ТУТ РАДОВАТЬСЯ ? Тут плакать надо горькими слезами.
Показати
Bezbash, да, сурки довели клуб и болельщиков до такого состояния, что рады даже этому...

а немецкие болельщики вообще не понимали как такая команда попала в ЛЧ...
No results found.