6 жовтня 2022 23:58
12

"Ренн" – "Динамо" 2:1. Звіт про матч. Кияни на останніх хвилинах "дарують" перемогу французам

У 5-му турі групового етапу Ліги Європи "Динамо", яке стартувало в турнірі з двох поразок від "Фенербахче" та АЕКа, мало шанс покращити своє турнірне становище у виїзному поєдинку проти "Ренна".

Стартовий склад киян був практично такий самий, як і в останньому матчі з "Минаєм". Зміни торкнулися лише двох позицій. Замість Тимчика на правому фланзі оборони вийшов Кендзера, а в нападі трохи призабутий Бєсєдін замінив Гармаша.

Після стартового відрізку, що прийшовся на притирку, господарі швидко заволоділи ігровою ініціативою. Перший момент було створено на 4-й хвилині. "Ренн" провів атаку правим флангом, яка завершувалася гострим прострілом Асіньйона на лінію воротарської, але захисник "Динамо" не дав пробити по воротах Бойка.


Потім можливість відкрити рахунок мав Майєр. Хорват завдав удару з забійної позиції з 10-ти метрів у ближню дев'ятку, проте в ціль не влучив. На 14-й хвилині постріл Буріжо з-за меж штрафного перевів на кутовий Бойко.

Каскад гольових моментів "Ренна" продовжив Терр'є. Захисники "Динамо" залишили француза одного неподалік своїх володінь, внаслідок чого вiдбувся потужний удар у напрямку ближнього кута воріт "біло-синіх". Потужний, але все ж таки неточний.


Щодо атакуючих дій киян, то підходів до воріт господарів підопічні Луческу не робили. Усі їхні спроби вигадати щось на половині поля суперника закінчувалися або неточними передачами, або втратами м'яча.

У результаті "Ренн" на 23-й хвилині втілив свою ігрову перевагу у гол. Гуїрі передачею крізь оборону "Динамо" знайшов Терр'є, який завдав потужного удару лівою з гострого кута, розстрілявши Бойка.


На пропущений м'яч динамівці відповіли двома дальніми ударами Сидорчука. В обох випадках капітан "біло-синіх" послав круглого далеко на трибуни. І лише на 33-й хвилині киянам нарешті вдалася чи не зразкова атака, що завершилася голом.

Після подачі Дубінчака з лівого флангу Бєсєдін у невластивій йому манері технічно підіграв п'ятою Буяльському, Віталій оцінив ситуацію і покотив м'яч праворуч, де знаходився вільний Циганков. Перший удар динамівця Манданда відбив, а вже з добиванням не впорався - 1:1.

Другий тайм почався з неточного удару Асіньйона вище воріт Бойка. Загалом же киянам вдалося вирівняти гру ще в середині першої половини зустрічі, і цей момент "Ренна" став більшим винятком після ударного початку зустрічі від французів. На 58-й хвилині Те скористався відскоком і пробив прямо по центру ворiт у руки Бойка.

Поки "Динамо" безуспішно продовжувало шукати можливості попереду, господарі ще двічі пробили у площину воріт Бойка. Удар Буріжо у кут кіпер динамівців відбив на кутовий, а після удару Гуела Дуе намертво зафіксував м'яч. Далі французи створили ще кілька напівмоментів, але успіхів не мали. Рахунок, як і раніше, був нічийним, і міг змінитися в будь-який бік.


Лише на 78-й хвилині Луческу провів першу заміну, випустивши Ваната замість Кабаєва. "Ренн" у свою чергу піднатиснув, намагаючись вирвати перемогу, але при цьому залишав киянам простір для контратак. Одна з них завершилася тим, що Циганков заробив кутовий, а Сидорчук після розіграшу корнера знову вистрілив над перекладиною.

Коли здавалося, що зустріч завершиться нічиєю, "Ренн" вийшов уперед. Попов на лівому фланзі захисту подарував м'яч Гуела Дуе, який увірвався до штрафного майданчика і не добігаючи до воротарської потужно пробив у ближній кут воріт Бойка. Ішла 89-а хвилина... У компенсований арбітром час французи мало не забили третій гол. Трюфферу з кількох метрів не вдалося замкнути простріл від партнера. "Динамо" зазнає третьої поразки поспіль у групі Ліги Європи і залишається на останньому місці.

Щось треба робити. Бо так важко за вас хлопці вболівати. Чекаєшь на гру, гадаєшь получити отдушину якусь, а ви знов... Треба щось робити, так, але це крок повинен бути вперед. Назад ви вже й так багато сходили.
Дайте нам усім трішки повітря!
За всё тренерство этого недотренера Динамо в группе выиграло всего 1н матч - это за 3 года ! Это худший тренер за всю историю !
Сховати
Bezbash, ну куди ж йому до таких метрів, як Хацкевич, Лужний та Михайличенко, а особливо Блохін!!!! У Луческу, навіть близько не такий ресурс і ситуація, яка була у всіх вище перечислених! Тим паче що останні роки Дк грало в ЛЧ, на відміну від часів коли при бульбаші ми вилітали з плейоф 3 рази підряд, потрапляючи на цілком реальних суперників. Будь в дк склад, який був при блохіні, чи хоча б можливість придбати пару - трійку гравців, була би інша картина(зовсім). Тим паче зимою наче не погана картина почала вимальовуватися, а потім пішли всі легіонери(Вітіньо,Пена)! Піз.ц який називається грою в останній час - не виправдовую, але тут схоже на пофігізм від гравців, які себе вважають зірками першої величини, тому що для них немає альтернативи. Навіть Вітя, якому всі цілують жо..у , навіть трошки не тягне на лідера, порівняння його з умовним Ярмолою, виглядає дуже смішним.А дід просто це бачить, і розуміючи, що все одно нікого не куплять на заміну, тим паче для виховного моменту, просто зневірився і доробляє свій контракт! В Шахті за такої гри, в свій час, півкоманди вже перевели б в дубль, тому що в резерві була повноцінна команда, саме тому вони рвали жили.
Сховати
Oldbobby, Я о чём говорю, за 3 года можно что-то построить а не это убожество, которое проигрывает даже ноу нейму с Кипра. Сколько бы тренировал условный Мирча условный Манчестер выигравший 1 матч в евро кубках за 3 года ?
Oldbobby, Динамо ИГРАЛО в Лиге Чемпионов ? А может ты путаешь слова с позорилось ? Посмотри статистику за последние 3 года ты охренееш
Oldbobby, Ответь мне на вопрос почему кроты лишившиеся почти всех игроков более менее выступают в ЛЧ ?
Сховати
Bezbash, тому що в них є менеджмент, на відміну від нашого болота!І Їх селекція забрала весь український бомонд , з за кордону(хто погодився). Я ще в шоці, як вони Яремчука не перехопили. І взагалі ДК зараз мені нагадує расєю! Кумівство, працюють якісь колозники, абсолютно не зі спорту. Якщо раніше я вважав,що все таки суркіс щось та й робить для команди, то заразповністю зневірився. Потрібно нового власника і далі по ланцюгу зміни в кожній ланці. Директор- менеджмент(Селекція, робота з вболівальниками, маркетинг, технічне оснащення)- Тренерський штаб(тренери, аналітика, навчальні групи)- медичний персонал( прогресивні профессіонали, з новітніми методами відновлення)-академія і так далі
Сховати
І головне,як тільки якийсь гравець засвітився, продавати одразу, виставити такий собі конвеєр на потік. Ми вже не та команда, якою були 25 років назад чи 15, коли претендували на якийсь результат. Гравці в нас швидко потрапляють до зони комфорту і починають деградувати.А так швидка зміна обстановки буде давати їм поштовх, а нам прибуток і привабливість для потенційних новачків, адаптуватися в Європі і перейти через рік кудись в чемпіонат посильніше
По большому счету второй гол Ренна конечно случайный, Попов не должен был так чудить в том моменте. Но сам по себе результат абсолютно справедливый. Французы играли лучше и заслужили победу.
Чисто копія гри з турками. Пропустили, відігрались, закрились і майже здобули нічию. І на останніх хвилинах все втратили.
Ідіоти грають в дворовий футбол. В атаці повний нуль. а в захисті думають, що вони бразильці. Вибивай мяч подальше, як не вмієш грати, так ні треба перепасовуватись перед воротами і грати через воротаря. Навіть від чужої штрафної замість удару йде пас на Бойка. Леоненко правду казав, що навіть його коти знають як буде грати це стадо.
Насчет "дарят "(с)-очень спорное утверждение.21-7 по ударам,в том числе 13-3 во втором тайме.По игре французы должны были забивать раньше.