8 вересня 2022 21:46
18

"Фенербахче" – "Динамо" 2:1. Звіт про матч. Світла в кінці тунелю поки не видно

У 1-му турі групового етапу Ліги Європи "Динамо" у Стамбулі зустрічалося з "Фенербахче", який, напевно, хотів поквитатися з киянами за виліт з кваліфікації Ліги чемпіонів.


У заявці киян на гру не опинилося ні Бєсєдіна, ні Ваната, тож на позиції форварда зі старту вийшов Гармаш. Також з перших хвилин на полі з'явився одужавший Циганков, а Бурда замінив Забарного. По решті позицій обійшлося без несподіванок.

Початок зустрічі вийшов досить емоційним у плані ігрового накалу. Футболісти обох команд не соромилися йти у жорсткі стики, внаслідок чого дісталося Шапаренко, Кабаєву, Луану Пересу, Россі та Аліоскі. На 11-й хвилині головний арбітр матчу показав першу жовту картку, яку отримав Гармаш.

А от осмисленими атаками та небезпечними моментами ні "Динамо", ні "Фенербахче" глядачів довгий час не тішили. Перший гострий епізод стався аж на 21-й хвилині. Кадіоглу на правому фланзі атаки обікрав Кабаєва, пройшов до штрафного майданчика та прострілив у центр, але захисник киян розрядив обстановку.

Потім вже Бущану довелося вступати у гру та рятувати команду від пропущеного м'яча. Спершу Георгій відбив вкрай неприємний удар низом від Салаї, а потім впорався з не вдалим добиванням від Енріке. Врятував Бущан і після дальнього пострілу Аліоскі в ближній кут. Щоправда, все почалося з невдалого виносу першого номера "біло-синіх".


Ну а далі сталося взяття воріт "Динамо". На 34-й хвилині Россі виконав навіс з кутового, і Енріке, вигравши верхову боротьбу у Гармаша, ударом головою з лінії штрафного майданчика послав м'яч у сітку над Бущаном. 1:0 на користь "Фенербахче". Кияни, на жаль, за весь перший тайм в атаці нічим не запам'яталися.


Після перерви картина того, що відбувається на полі, особливо не змінилася. Киянам, як і раніше, було важко створювати щось попереду через активний пресинг стамбульців. Але й господарі гольових моментів при цьому не створювали.

На 64-й хвилині чи не перша якісна атака "Динамо" в матчі завершилася забитим м'ячем. Буяльський з лівого флангу зробив вивірену передачу на Циганкова до штрафного майданчика, який ударом у дотик переправив круглого в дальній кут. За три хвилини після успіху "біло-синіх" травму отримав Шапаренко. Миколу забрали з поля на ношах, а замість нього у гру вступив Шепелєв.


На пропущений м'яч головний тренер "Фенербахче" Жорже Жезус відреагував потрійною заміною. Крім Кахведжі вийшли одразу два нападники - Валенсія та Батшуайї. І у компенсований час бельгійцю вдалося вивести господарів уперед. Після навісу з правого флангу форвард "Фенера" опинився зовсім один на дальній штанзі і ударом з льоту розстріляв Бущана. Кияни програють у п'ятому матчі поспіль.

5 поразок поспіль
А шо трапилось?
А на пресухі хто винен? Всі крім тренера? Ахахахаха. Яка знайома пісня...

Може циган галімий тренер, а суркіс срав на вболювальників Динамо?
Нє?
Вам казали, що це повний ахтунг, коли цигана призначили. Він повний 0, а особливо тоді, коли в трансфери вкладається майже 0.

Ну шо, давайте, розкажіть, про його геній. Про гравців, котрих він вивів на новий рівень гри, про тактичні побудови, про стандарти.


Сховати
І це все взагалі не кажучи про те, що це тренер кротів, який 10 років при можливості гадив на Динамо.
А вы ждали другого ?
Пора дзвонить Реброву
Сховати
Cossack 1927, Ребров пішов, коли склад був кращим, ніж теперішній, і він повернеться за умови, що Суркіси явно не мають наміру вкладати гроші в команду?
З такою грою проблеми будуть навіть з місцем і виходом в ЛК, АЕК добре укомплектований в атаці, на відміну від нас.
PS. Я пам'я таю часи Сабо, до того рівня ще падати і падати.
Але все ж таки першим кроком я б вигнав ВЕСЬ селекційний відділ, без оглядку на зірковість ветеранів і кількість трофеїв виграних з Динамо. 5-6 вільних агентів на проблемні позиції, які хоч якось на рівні УПЛ можуть попадати по м'ячу, на зарплату в 20-40 тисяч можна знайти і привезтив Киів, де останній загиблий від російських обстрілів був 4 місяці тому, без проблем.
Сховати
Умник,
Мне лично кажется что и Луческу пора.
А вам не кажется что в команде максимум игрока 3-4 соответсвуют еврокубкам, остальное полный шлак
Сховати
Bezbash, і хто ці звьозди?Не бачу жодного.
Игорь Михайлович!
Есть несколько вариантов решения проблемы команды:
-заменить девочек;
-заменить смотрящую;
- заменить хозяина барделя.
Сховати
Надо перестать двигать кровати надо менять проституток
У мене таке враження, що Луческу нічого нового команді зараз запропонувати не може і все, що він міг дати, він вже дав...Не даремно в свій час Валерій Васильович казав, що команда живе 3 роки. Далі або змінюється склад, кістяк команди, або тренер...Зважаючи на обставини, команді треба свіжі ідеї. Мені здається, що Луческу пора йти, і для цього є ряд чинників:
- Найгірший старт за всю історію клубу (прошу вибачення, але 4 поразки поспіль - це для Динамо приниження, в яку б стані і обставинах клуб не був);
- відверта відсутність ідей, організації гри, і об'єктивно - Луческу не знає, що з цим робити;
- його тренерський штаб сипеться: спочатку Лонго пішов, Вуко на виході, залишається не досвідченний Гусєв і Карас...дід вже не в тому віці, що самому все тягнути;
Краще подумати над заміною тренерського шабу, поки не стало геть критично. Когось навіть зі структури клубу (той же Костюк)
Дякуюємо, що вивів команду на новий рівень, але в очевидь, останні сезони були максимум
Сховати
Владислав, що таке новий рівень,я не розумію?
Сховати
Барабаш, те що було між Ребровим і Луческу, коли на Динамо не можливо було дивитись...зараз мені гра нагадує футбол Хацкевича. Коли команда виходить зі стандартним набором шаблонів розвитку атаки, виходу з оборони і нічого іншого не можуть придумати
Владислав, а інший тренер буде знати "що з цим робити"?
Грустно, но закономерно ... А чего мы собственно ждём от пятнадцатой на данный момент украинской команды? Смешно, когда "эксперты" называли вот это разобранное Динамо одним из фаворитов. Похоже турне с "показательными" выступлениями перевело команду на другой уровень.
Сховати
Paul, чи не пора тобі на сайт іншої команди?
"Хацкевич привіт передавав))))"