10 лютого 2021 17:49
38

Денис БОСЯНОК: "Луческу - хороший специалист, но неприемлемый для меня тренер "Динамо"

Український коментатор Денис Босянок поділився своїми думками щодо перебування Мірчі Луческу біля керма Динамо.


"Для мене це неприйнятний тренер. Не назву його великим, але він – хороший тренер, тут нема сенсу сперечатися. Проте, на моє переконання, гарний тренер – це ще й гарна людина у своїх вчинках і упродовж всієї своєї біографії. Такого не скажеш про Луческу.


Тому я був і залишаюся проти цього тренера на посаді улюбленої, народної команди. Але всім на це, мабуть, давно уже начхати. Перемололи, і не один раз. Ті, хто за Луческу, можуть посміхатися і насміхатися над таким ставленням, тицяючи пальцями. Але я не бачу причин, щоб моя позиція змінилася", – сказав Босянок в інтерв'ю для Футбол 24.

хто це?
Сховати
якийсь василь))
Согласен с Денисом, как и с Джулаем! Я полностью поддерживаю его мнение! Также как и мнение ультрас, я с ними на 100000%. Такие глупые решения руководства оставляют негатив навсегда, это как плюнуть в колодец, а потом пить из него. Пустят болельщиков на стадион и увидим горячие акции фанатов......там все припомнят и вспомнят. Интересно, помойка анальная Медведчука так и будет рекламироваться на стадионе? Если до этого ультрас поддерживали Суркиса в борьбе с ФФУ, то сейчас братья лишились даже такого союзника. Вот и цена выбора тренера, который отработает контракт и уйдет! И как человек для него норма бегать от одного конкурента к другому! Это его личный выбор, как и выбор Суркиса и фанатов!
Сховати
Пацанюра, почитав твої коментарі і зрозумів, який ти насправді "Фанат Динамо"! Крім бруду і негативу - НІЧОГО! Немає навіть натяку на конструктивну критику!
P.S. І як же ультрас допомагали Суркісу в боротьбі з ФФУ? Штрафами і матчами без глядачів???
Сховати
dynamic1927, як мінімум, акції "ффу-мафія", та "підітріться вашим регламентом". Якщо цікаво загугліть. Якщо ні, то згадайте хто дотис ффу щоб у 2014 році фінал кубку відбувся з глядачами.

Але, згоден, що уе не була допомогу суркісу як така - це була позиція самих ультрас, суркіс лише міг вміло примазатись
Сховати
Dynamo Kyiv Outside, ох, як же вони павелку цим настрашили. Самому не смішно з таких "акцій"???
Б'єліцу треба було запрошувати, він наразі з Осієком кинув виклик Динамо З. у боротьбі за чемпіонство.
Ваше мнение очень важно для нас. Пожалуйста, оставайтесь на линии...
Сховати
Agree to disagree, важнее вашего, уж точно)
Согласен полностью. То, что циган - один из лучших наших тренеров за последние годы - факт. Во всяком случае - он, как минимум, тренер. Но циган в Динамо...извините. Лично мне откровенно противно смотреть на его рожу во время матчей. Болею за Динамо с начала 90-х, у нас были разные времена, но такого отвращения, которое возникло после его назначения, не было никогда.
О настоящем "тренере" и построении вертикали боеспособного клуба нужно было думать, когда было бабло и все условия для приглашения этого самого тренера. Но нет, мы назначили Блохина. А теперь Суркис в панике после череды абсурднейших назначений находит цигана, и преподносит это так, что, мол, сами виноваты, вот вам не "динамовское сердце".
Не хочется его разочаровывать, но диапазон тренеров, которых потенциально можно назначить, немного шире чем те, котрые так или иначе связаны с Динамо или работали в ЧУ. Но это, наверно, слишком сложно для селекционной службы, которая состоит из динамовских сердец.
100% правда от Босянка. Этим назначением Луческу, самых верных оставшихся болельщиков отвратили от клуба. А все минусовальщики либо на зарплате, либо вата тупая, которая не видит как 20 лет клуб неумолимо деградирует под таким "руководством".
Сховати
Fiml, красава! +++++
Fiml, сумно усвідомлювати, що у великого клубу Динамо немає справжніх вірних вболівальників. Клуб пора закривати, цей ресурс, власне, також. Пєчалька
Сховати
Це сарказм, раптом що
Кожен має право на свою думку, і це право треба поважати, якщо навіть не згоджуєшся з іншим баченням.
Я теж проти Луческу, але ще більше проти Суркіса - совкового бариги середньої руки, який довів до того шо треба було назначати румуна. Румун один з трьох нормальних тренерів за останні 20 років - всі інші не рівень амбіцій клубу.
Сховати
Kote, "ще більше проти Суркіса - совкового бариги середньої руки" - золоті слова.

Зрозуміли б це ті товарищі, які моляться на нього як на людину яка тягне цей клуб. Вони певно і не задумуються над часами, коли суркіс не буде президентом і шо тоді? плакали золоті часи?)))
Сховати
Dynamo Kyiv Outside, клубу сперва урежут финансирование до минимума, ни Яна ни Марина не смогут тащить такую финансовую ношу. А потом продадут за копейки или отдадут даром. У этой финансовой империи нет никакого светлого будущего с такими наследниками. Увы, но и у клуба тоже. Динамо будет собой что-то представлять пока живы оба брата.
Сховати
Умник, "пока живы оба брата" - и что здесь хорошего? Это нормальная ситуация?
Умник, братья все равно доживают воровской век. А Динамо - это бренд. Гарантии, что его купит кто-то вменяемый нет, но надежда только на это.
Сховати
Барвiнок, случись что, тьфу-тьфу, даже сейчас на клубе обязательств по заключенным долгосрочным контрактам миллионов на 50 евро на 2-5 лет. Какая надежда? Кто в здравом уме возьмет даже даром такую ношу обязательств и оплатит весь этот банкет? Посмотрите сколько тратят на футбол Гереги и Жеваго, имея под миллиард состояния. На 99.9% с уходом братьев это юрлицо будет банкротом под тяжестью обязательств. В лучшем случае мы увидим Динамо 1927 в аматорской лиге с другим владельцем и в 100 раз меньшим бюджетом.
Сховати
Умник, я же не спорю, что покупателя найти будет трудно. Может, кто-то из-за бугра.
Сховати
Барвiнок, Суркис никогда не скрывал, вовсех интервью говрил - ПРИДИТЕ С БАБУЛЕСОМ, ПОКАЖИТЕ ЧТО РЕАЛЬНО ГОТОВЫ ТЯНУТЬ ТАКОЙ БРЕНД - я продам.... чтото очереди не наблюдаю совершенно
Сховати
Суркисы считают Динамо своей собственностью, они его не будут продавать! Фирташ и Колосовский были лишь спонсорами, не имея акций клуба.
Умник, Суркіси на плаву до поки фунґує корупційна кормушка, коли заморозили їхні активи в Приваті, Суркіс сам говорив, що хотів припинити фінансування. Бабло через рефінанс, через обленерго на чому ще наживаються ці "бізнесмени"?
Kote, на самом деле, если бы не барыги Суркисы скорей всего клуб в лучшем случае попал бы в руки деятелей типа Курченок, Рабиновичей и подобных Коломойских,а в худшем - я даже боюсь себе представить... в отлчии от оных будучи хоть и "совковыми барыгами" - Суркисы от всего сердца любят Динамо, знают и чтут как никто историю клуба и кладут свои БАБКИ, здоровье и нервы на него, умело или не умело - НЕ ВАМ СУДИТЬ - почему? - вот пойдите "набарыжничайте" себе столько денег сколько у них, а после эти деньги потратьте на кулуб Динамо Киев и....тогда я посомтрю на вашу риторику.... Я могу много кртиковать Суркисов за их ошибки в менеджменте, но в том что они ЛЮБЯТ ДИНАМО и КАК МОГУТ и УМЕЮТ прикладывают все усилия к развитию клуба УПРЕКНУТЬ ИХ НЕЛЬЗЯ!!!
Сховати
что за логика барыг покрывать? слышали историю про Джесси Джеймса? Грабитель времен дикого запада, про него ходили легенды, что он наворованное людям раздает, такой себе Робин Гуд. Вот только он оставлял все себе и своим подельникам, а когда Джеймса убил Роберт форд, то его возненавидили за это и убили.

И не говорите про любовь, суркси скорее не любит Динамо, а вылюбливает его из года в года, при чем в жесткой форме
"знают и чтут как никто историю клуба". Приглашая Луческу. "кладут свои БАБКИ". Не то слово выделили: СВОИ :). "прикладывают все усилия к развитию клуба". Вы видите развитие? :)
Я і незаперечую, що вони не люблять Динамо, наприклад - алкоголіки теж люблять водяру, але одне та інше користі не приносить. Суркіси йдуть тим же шляхом, що і Курченко, і нічим не відрізняються від бень і рабіновичів, просто різниця в часі. Вони вимираючий вид, ким би були Суркіси без Динамо? Є достатньо багатших людей які не відомі публіці, це вам не з президентами та премєрами у ложі сидіти. Історія президентства суркісів це історія розчарувань та ганьби, повне нівелювання Чужих здобутків. Було б правильно якби вони продали клуб, та стали почесними президентами з пожитєвим абонементом на матчі Динамо Київ.
хорош!
А що ти нам пропонуєш? Суркіс зробив свій вибір і нікого не питав. він плотить гроші, крапка. Йому начхати на твою думку. Він правильно сказав: Дай мені гроші за клуб і вкладай свої, запросиш Алієва чи Костишина тренером, Михайленко вже швидко звільнився і працюй.
Сховати
люди, які використовують слово "плОтить" - цільова аудиторія суркіса, їм хоч срна з піснею " Динамо на *** ти нам надо" - це благословення
Сховати
Dynamo Kyiv Outside, Люди, які пишуть слова на початку речення, а також прізвища - це російськомовні щелепи Путіна і Ахметова.
Сховати
Мається на увазі "з маленької букви".
Сховати
дуже цікаво. Дякую що хоч пояснення надали, а то важко було зрозуміти як не писати слова на початку речення)))

"російськомовна щелепа" - це взагалі пушечка)) до чого тут російська мова взагалі і тим більше, якщо, як мімнімум, моє звернення до вас було українською.

передавайте привіт луческу і суркісам)
Які гроші? Може він створив успішний бізнес і спонсорує команду?
HondaDio, Динамо це клуб за який вболівають по всій країні, тисячі людей. Луческу спеціаліст хороший але на ньому світ клином не зійшовся!!! Я до останього чекав, що тренером ДК буде Ненад Бєліца. Його Загреб був ТОП!
Сховати
KeL, дуже на це сподівався, прям вірив, коли йшла мова про те що будуть кардинальні зміни.