Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 154
Ivan Zaitsev, яке вам до того діло, йому 22, і заробляє він достатньо щоб забезпечити сім'ю, тому Луніну якраз одружуватися і можна)))
Показати
Nana, Зачем нужно жениться?
Dreamer, поднимают за и контрак продлевают что б продать? Рискованно))) Зина при зарплате в 20 тис фунтов в неделю отказывался от трансфера, а при зарплате в 90 тис фунтов в неделю он точно никуда не согласится уходить)))))))
Показати
Nana, контракт і так до 24, тому просто більше прив"язують, кращі умови прописують, щоб не пішов. Схоже, реально потрібен
Цей весь кіпіш, щоб надавити на Шеву викликати Гіо в збірну, чи як? Бо поки Гіо в збірній України робити нічого.
Показати
Nana, тут ще нюанс - змінить громадянство, тоді в Україні буде легіонером? мінус для укр. клубу.
Не вірю, що Кравець так казав, більш повірю в те що Кравцеві дали зрозуміти, що Супряга буде основним, а він на заміні. Хоча навіть ці пів року показали наскільки в Динамо лоханулися зробивши ставку на Супрягу, Кравець би дуже сильно згодився.
Показати
Nana, "нам потрібен був другий форвард на заміну Супрязі." Де факто так і було, в перших матчах в основі постійно виходив Супряга і Кравець вирішив, що він лишній в цій команді. Так що цей Лонго дещо перекручує.

Хто зна до речі, як склалось би, якби він залишився в команді. Думаю, він би свій шанс отримав при тих результах, які показував Супряга. Але це вже історія, яка нє любить слова "якби".
А в чому недоработка, гравець контракт відмовився продовжувати, трансфермаркт його в 6 млн оцінює, контракт через пів року закінчується, тому 700 тисяч це адекватні гроші.
Показати
Nana, контракты нужно продлевать заранее, а если котирующийся на рынке игрок не хочет продлевать, продавать минимум за год до истечения контракта
Ivan Zaitsev, Зінченко чоловік при грошах і немаленьких, тому тут якраз ситуація, коли вибір за ним, тому він буде з Седан поки вона буде відповідати його вимогам, а як набридне то знайде собі іншу журналістку) тому не переживайте так за Зіну, сам не залишиться)))
Показати
Nana, да я не переживаю. Плохо вы знаете женское умение манипулировать. ДА и тем более она уже замужем за ним. А бабе брак это гарантии. Она знает как получить желаемое
Вот кто-то, а Янчук уже бы молчала, сама таскалась от одного футболиста до другого, пока от Родригеса не залетела, тем более у Родригеса вроде жена и ребенок были на момент начала их отношений. Уедет Родригес из Украины будет Оля с него алименты требовать, и искать слудуещего футболиста))
Показати
Nana,
А пусть он не будет лохом! Поманила как сучка течная, а он и побежал.
Если ты за одним столом со шлюшечками:::: то есть вопросы
Була у дівчини мета "залетіти" від футболіста, от і тусувалася пару років з футболістами, от Жерсон і "попався")))
Показати
Nana,
Её выбор понятен. Вялый восточноевропейский огурец не может сравниться с большим черным бананом!
Минотавр, а хто сказав, до не залишається?
Показати
Nana, хотелось бы верить...
Но - незаметно во время игр, что "отрабатывает" "технику" внеурочно.
Во время треников, на сколько я понимаю, этим давно не занимаются.
Мені вже навіть трохи жаль Супрягу, спочатку зробили з нього по перспективності другого Холланда, а тепер хейтять його, що він не грає як Холланд.
Показати
Это кто такие надежды возлагал? То что Супряга явно переоценен, так это было сразу видно. Возможно, вы вернули в сказки про Болонью с Миланом?
No results found.