10 лютого 2021 23:13
7

"Он сказал, что хочет играть только в старте". Диего Лонго - о том, почему Кравец покинул "Динамо"

Колишній асистент Мірчі Луческу в "Динамо" Дієго Лонго розповів в подкасті "ZoryaLondonsk", чому з "Динамо" влітку пішов Артем Кравець.


"Все просто. Коли він приїхав, нам потрібен був другий форвард на заміну Супрязі. Він приїхав. Коуч був готовий його тренувати.


Але за кілька тижнів він сказав, що хоче грати тільки у старті. А в такій команді жоден гравець не може так казати. Навіть у "Ювентусі" не може так ніхто казати. Ти повинен працювати, і якщо ти добре готовий - тоді ти гратимеш.


Саме тому він і залишив клуб. Тренер сказав, що, якщо гравець хоче піти, то немає проблем", - сказав Лонго.

Жаль, что с Кравцом расстались. По сравнению с нынешними форвардами, Тёма просто Левандовски в квадрате!)
Не вірю, що Кравець так казав, більш повірю в те що Кравцеві дали зрозуміти, що Супряга буде основним, а він на заміні. Хоча навіть ці пів року показали наскільки в Динамо лоханулися зробивши ставку на Супрягу, Кравець би дуже сильно згодився.
Сховати
Nana, "нам потрібен був другий форвард на заміну Супрязі." Де факто так і було, в перших матчах в основі постійно виходив Супряга і Кравець вирішив, що він лишній в цій команді. Так що цей Лонго дещо перекручує.

Хто зна до речі, як склалось би, якби він залишився в команді. Думаю, він би свій шанс отримав при тих результах, які показував Супряга. Але це вже історія, яка нє любить слова "якби".
И оказался прав! Кравец голов назабивал прилично, уйдя из Динамо. Это может раздражать только неадекватов, а я рад за Артема! Чувствовал, что он лучше Супряги и покинул клуб, беру свои слова обратно, когда я критиковал Артема за такой поступок.
В итоге— мы без напада
Сховати
Ну Кравца напом я прям не решился бы называть ) игрок одного матча привет Валенсии
Сховати
А травмы по вашему мнению не могут влиять на карьеру форварда? Парадокс в том, что Кравец забил голов больше чем все форварды Динамо за 2 года.