Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 156
Повний Капець, а де можна той список подивитися? :)
Показати
juice, Ведущий шоу «Татотаке» Константин Андриюк назвал список футболистов, которых экс-тренер «Динамо» Рауль Рианчо просил Игоря Суркиса убрать из команды в 2016 году.


Испанский тренер не хотел видеть в команде Дениса Гармаша, Евгения Хачериди, Олега Гусева и кого то из пары голкиперов Александр Шовковский/Максим Коваль.
HIM, як на мене в Динамо концептуально вже багато років малюнок гри особливо не міняється, міняються лише тренери. Ну і якщо порівняти в креативному плані середню лінію часів першого Сьоміна та те, що є зараз, то це небо і земля.
Показати
juice, рівень гравців тоді і зараз, це небо і земля
Google, ну але перший тайм був просто жахливий.
Показати
juice, Да, в отличии от второго)
Google, те, що новачки не швидко вводяться в основний склад - то точно почерк Луческу. Пам"ятаю, коли Шахтар купив в свій час Вілліана та ще кількох молодих талановитих бразильців в сумі за досить і досить великі гроші, Луческу не поспішав вводить їх в основний склад, ті довгі місяці полірували лавку і виходили лише на 10-20 хвилин. Доходило навіть до скандалу. Мабуть у діда Будулая якась відпрацьована система на цей рахунок :)
Показати
так, давно відпрацьована і викинута на смітник рудим кротом
dmitrydvk, дядя, язвить про європейські цінності ви маєте в рашці, там дійсно це було б по фану.
Показати
juice, брысь, племянничек, еще ты мне не указывал, где мне язвить
Santos, )) Цікаво, неодноразово озвучені 7 млн на рік - це до чи після британських податків? Бо це, як кажуть в Одесі - дві великі різниці.
Показати
Увы, не знаю. Везде приводится только его годовая зарплата в Вест Хеме. В тонкости островных налогов не посвящён. Но уверен, что Андрюха там не сильно обижен в этом плане.
За цілий груповий турнір Динамо забило лише 1 м'яч. Ось де проблема.
Показати
juice, це одна з проблем. Друга - пропустила 11.
Нє, ну до Жори питань нема. Плеймейкер туру. Так будувать всі атаки через голкіпера - це нове слово в тактиці. І виглядає, що для нинішньої команди - це потолок можливостей в грі з такими суперниками.
Показати
juice, Жора хоч побачив як треба бити по воротах, добре що хоч кепки не було, а то б знесло.
Возможно Беседина... Но это не точно!
Показати
juice, ))
Sashok, я так зрозумів, Адронов мав на увазі не Януковича, а Порошенка. Тому що Суркіс постраждав від націоналізації Приватбанку і недавно програв Лондонський суд, де потенційно міг би відсудити у держави Україна 350 млн доларів. Але тут Олексій маніпулює, Суркіс втратив бабло через його великі вклади в Приваті Коломойського, а не через те, що "Динамо" хтось там намагався цілеспрямовано збанкрутувать.
Показати
juice, Отсудить у Держави ? А ты в курсе что налоги платит народ за которые пополняется бюджет держави ? Тоесть Суркис хотел отсудить 350 млн. у нас. Наворовали денег и ещё хотят не жирно ли будет ?
No results found.