27 жовтня 2022 21:38
96

АЕК – "Динамо" 3:3. Ліга Європи. Дякуємо за характер! Але євровесна – прощавай!

АЕК Ларнака - "Динамо" 3:3


АЕК Ларнака: 1. Пірич - 16. Росалес, 15. Мілічевич, 4. Томович, 21. Енглезу - 7. Густаво Ледес, 17. Понс, 51. Альтман, 11. Фараж, 45. Гюрчю - 12. Лопес

Запасні: 25. Гордич, 38. Тумпас, 3. Гонсалес, 19. Олатуньї, 24. Кіпрос, 29. Наум, 30. Андреу, 66. Мамас


"Динамо": 35. Нещерет - 24. Тимчик, 34. Сирота, 25. Забарний, 2. Вівчаренко - 5. Сидорчук, 8. Шепелєв, 29. Буяльський, 15. Циганков, 7. Кабаєв - 11. Ванат

Запасні: 74. Ігнатенко, 75. Авраменко, 4. Попов, 6. Бурда, 9. Перріс, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 30. Діалло, 41. Бєсєдін, 94. Кендзьора


Прев'ю

Сьогодні в передостанньому турі групового етапу Ліги Європи "Динамо" на виїзді зіграє з АЕКом, результат матчу з яким визначить подальшу долю киян у єврокубках.


Оскільки "біло-сині" з нулем очком знаходяться на останньому місці в турнірній таблиці, а кіпріоти мають у своєму активі три пункти, динамівців влаштує лише перемога, щоб зберегти шанси на вихід до Ліги конференцій.


Нагадаємо, що у 2-му турі "Динамо" поступилося АЕКу в Кравкові з рахунком 0:1, пропустивши гол зі стандарту. Також кияни у трьох своїх останніх матчах незмінно втрачали очки. Команда Луческу поступилися "Ренну" (0:1), "Шахтар" (1:3) і зіграла внічию з "Ворсклою" (1:1).


АЕК же у своєму останньому поєдинку у внутрішній першості програв АПОЕЛу (0:1).

Проблеми у киян все ті ж самі. Травма Шапаренка серйозно вплинула на малюнок гри "біло-синіх", а воротарську позицію вимушено закриває Нещерет. Бесєдін, як і раніше, не забиває, тому не виключено, що в нападі вийде Ванат.

Орієнтовний склад "Динамо":


Нещерет – Тимчик, Забарний, Сирота, Караваєв – Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Ванат

Головним арбітром зустрічі призначено шотландця Джона Бітона.

Трансляція матчу буде доступна на Megogo та Volia TV. "Динамоманія" о 19.45 проведе текстову онлайн-трансляцію.


АЕК - "Динам" ON-LINE

Дуже, дуже сподобався Перріс! Має шанс стати новою зіркою Динамо Київ. Приємно дивитись просто на його дії на полі!

Ще раз впевнився, що Луческу не такий вже й корифей, як його змалювали, якщо тримає на лавочці такого гравця. Та й взагалі, слабкий тренер із старою школою.
ніфіга не дякую, не має за що дякувати, навпаки
Суркісятина давно убила клуб, там нічого крім емблеми на залишилось. любітєлі рускава міра рулять славетним клубом як своєю іграшкою, шкода давніх вболівальників, які мусять дивитися на це неподобство. Особисто дав слово не дивитись жодного матчу поки ці жлоби у керма.
мені одному показалось, що Діалло хотів вилучитись?!
Сховати
Олександр, одному. То що він награв на дві жк - факт. Але то через надмірне бажання грати.
Це ганьба, гіршого і позорнішого Динамо не було за часів існуваня клубу. Суркіси і спарвді вбивають команду. У Динамо просто немає селекції, менеджменту. Все що є це лише ім'я. Жодні виправдання не пройдуть, на тлі сьогоднішнього Шахтаря і Дніпра - Динамо це просто колгосп. Команда без харектеру, без бажання, без волі, без думки.. і вони ще сміють казати що вони грають для наших воїнів.. якби наші хлопці воювали так як ви граєте то Київ дійсно був би взятий за перші два дні... Ганьба, сором, біль, суцільне розчарування!!! Більше просто немає слів... все видихаю..
Сховати
Mario, Все вірно, підтримую!!!
Дякуємо за характер! ....
Это кому и за что?
Захист-дирка!!!!!!!!! Пропущені голи-всі завдяки нашим центральним захисникам!
нема слів, Євросезон програний, Чемп теж, що далі пане Суркіс Ви скажете?!
Сховати
Олександр, скаже що в казино йому пофартило
Сука очко будулая... сорі за злий каламбур
ну і навіщо сьогодні грали Кабаєв і Шепелев?? Періс і Гармаш емоційно заведені вийшли і показали щось схоже на футбол!
Сховати
так, Перріс вийшов і протягом 5 хвилин зробив 3 корисних дії, і м"яч відбирав, і на ньому жовту заробили кіпріоти. І видно, що хлопець з технікою.
Тому знову виникає питання: чому ставлять в основу нулячих і не ставлять норм.