27 октября 2022 21:38
96

АЕК – "Динамо" 3:3. Лига Европы. Спасибо за характер! Но евровесна - прощай!

АЕК Ларнака – "Динамо" 3:3

АЕК Ларнака: 1. Пирич – 16. Росалес, 15. Миличевич, 4. Томович, 21. Энглезу – 7. Густаво Ледес, 17. Понс, 51. Альтман, 11. Фараж, 45. Гюрчю – 12. Лопес

Запасные: 25. Гордич, 38. Тумпас, 3. Гонсалес, 19. Олатуньи, 24. Кипрос, 29. Наум, 30. Андреу, 66. Мамас


"Динамо": 35. Нещерет - 24. Тымчик, 34. Сирота, 25. Забарный, 2. Вивчаренко - 5. Сидорчук, 8. Шепелев, 29. Буяльский, 15. Цыганков, 7. Кабаев - 11. Ванат
Запасные: 74. Игнатенко, 75. Авраменко, 4. Попов, 6. Бурда, 9. Пэррис, 19. Гармаш, 20. Караваев, 21. Кравченко, 30. Диалло, 41. Беседин, 94. Кендзера


Превью


Сегодня в предпоследнем туре группового этапа Лиги Европы "Динамо" на выезде сыграет с АЕКом, результат матча с которым определит дальнейшую судьбу киевлян в еврокубках.


Так как "бело-синие" с нулем очком находятся на последнем месте в турнирной таблице, а киприоты имеют в своем активе три пункта, динамовцев устроит только победа, чтобы сохранить шансы на выход в Лигу конференций.

Напомним, что во 2-м туре "Динамо" уступило АЕКу в Кравкове со счетом 0:1, пропустив гол со стандарта. Также киевляне в трех своих последних матчах неизменно теряли очки. Команда Луческу уступили "Ренну" (0:1), "Шахтер" (1:3) и сыграла вничью с "Ворсклой" (1:1).


АЕК же в своем последнем поединке во внутреннем первенстве проиграл АПОЭЛу (0:1).


Проблемы у киевлян все те же. Травма Шапаренко серьезно повлияла на рисунок игры "бело-синих", а вратарскую позицию вынужденно закрывает Нещерет. Беседин по-прежнему не забивает, поэтому не исключено, что в нападении выйдет Ванат.

Ориентировочный состав "Динамо":

Нещерет - Тымчик, Забарный, Сирота, Караваев - Сидорчук, Шепелев, Буяльский, Цыганков, Кабаев - Ванат

Главным арбитром встречи назначен шотландец Джон Битон.

Трансляция матча будет доступна на Megogo и Volia TV. "Динамомания" в 19:45 проведет текстовую онлайн-трансляцию.


АЕК - "Динам" ON-LINE

Дуже, дуже сподобався Перріс! Має шанс стати новою зіркою Динамо Київ. Приємно дивитись просто на його дії на полі!

Ще раз впевнився, що Луческу не такий вже й корифей, як його змалювали, якщо тримає на лавочці такого гравця. Та й взагалі, слабкий тренер із старою школою.
ніфіга не дякую, не має за що дякувати, навпаки
Суркісятина давно убила клуб, там нічого крім емблеми на залишилось. любітєлі рускава міра рулять славетним клубом як своєю іграшкою, шкода давніх вболівальників, які мусять дивитися на це неподобство. Особисто дав слово не дивитись жодного матчу поки ці жлоби у керма.
мені одному показалось, що Діалло хотів вилучитись?!
Скрыть
Олександр, одному. То що він награв на дві жк - факт. Але то через надмірне бажання грати.
Це ганьба, гіршого і позорнішого Динамо не було за часів існуваня клубу. Суркіси і спарвді вбивають команду. У Динамо просто немає селекції, менеджменту. Все що є це лише ім'я. Жодні виправдання не пройдуть, на тлі сьогоднішнього Шахтаря і Дніпра - Динамо це просто колгосп. Команда без харектеру, без бажання, без волі, без думки.. і вони ще сміють казати що вони грають для наших воїнів.. якби наші хлопці воювали так як ви граєте то Київ дійсно був би взятий за перші два дні... Ганьба, сором, біль, суцільне розчарування!!! Більше просто немає слів... все видихаю..
Скрыть
Mario, Все вірно, підтримую!!!
Дякуємо за характер! ....
Это кому и за что?
Захист-дирка!!!!!!!!! Пропущені голи-всі завдяки нашим центральним захисникам!
нема слів, Євросезон програний, Чемп теж, що далі пане Суркіс Ви скажете?!
Скрыть
Олександр, скаже що в казино йому пофартило
Сука очко будулая... сорі за злий каламбур
ну і навіщо сьогодні грали Кабаєв і Шепелев?? Періс і Гармаш емоційно заведені вийшли і показали щось схоже на футбол!
Скрыть
так, Перріс вийшов і протягом 5 хвилин зробив 3 корисних дії, і м"яч відбирав, і на ньому жовту заробили кіпріоти. І видно, що хлопець з технікою.
Тому знову виникає питання: чому ставлять в основу нулячих і не ставлять норм.