9 жовтня 2022 20:10
48

"Динамо" – "Рух" 3:0. Буяльський оформлює дубль, кияни забивають третій одразу після завершення повітряної тривоги

"Динамо" - "Рух" 3:0


"Динамо": 71. Бойко - 24. Тимчик, 25. Забарний, 34. Сирота, 2. Вівчаренко - 5. Сидорчук, 8. Шепелєв, 29. Буяльський, 15. Циганков, 7. Кабаєв - 41. Бєсєдін
Запасні: 35. Нещерет, 4. Попов, 6. Бурда, 9. Перріс, 11. Ванат, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 22. Лонвейк, 44. Дубінчак, 94. Кендзьора


"Рух": 79. Паньків - 93. Роман, 6. Довгий, 96. Слюсар, 29. Дідик, 73. Лях, 23. Бойчук, 11. Отабор-Соломон, 63. Сапуга, 30. Таллес, 7. Климчук
Запасні: 86. Герета, 22. Карабін, 10. Притула, 99. Рунич, 17. Мисик, 4. Холод, 92. Слюбик, 71. Федір, 75. Кітела, 15. Підгурський


"Динамо" - "Рух" - ON-LINE


Прев'ю


У 6-му турі Прем'єр-ліги "Динамо" зіграє на "Арені Львів" проти "Руху".


До сьогоднішнього поєдинку кияни підходять із 6-ма очками після чотирьох матчів та посідають 10-те місце у турнірній таблиці чемпіонату. "Рух" у 5-ти зустрічах набрав 4 пункти і знаходиться на 12-й рядок.

Нагадаємо, що після двох стартових поразок у внутрішній першості "Динамо" здобуло дві перемоги. Над "Львовом" та "Минаєм". Обидва рази "біло-сині" вигравали з рахунком 1:0.


Минулого сезону кияни зустрічалися з "Рухом" у 9-му турі та здобули перемогу (2:0). Голами Відзначилися Циганков та Гармаш.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бойко – Тимчик, Забарний, Сирота, Вівчаренко – Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Бесєдін

Головним арбітром зустрічі призначено Ігоря Пасхала.


Транслюватиме матч канал "2+2". "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію

Ця дровеняка Бєсєдін, навіть на фоні Руха, розчинився
«У мене просто немає слов.»
Правильно все пишите! Сейчас опять полетят мне минуса) Дед живет былыми заслугами! Пора уже на заслуженный отдых! Пенсия даже в евросоюзе с 67- уже давно пора!
Сховати
STN, давайте цього сивого чорта не називати Дєд,так називали Маслова,а цей не заслужив.
STN, почему минуса, уже большинство так считает
Сховати
waleo, пишу уже не первый раз- постоянно минусуют)
Якого хуя в стартовому складі Шепелєв і Бєсєдін? Складається враження, що Суркіс трахає їхніх мам.
Сховати
Vova1986, твій комент зробив мій день)
Vova1986, розуму на більше не хватає, клоун?
Сховати
клоун ти зі своїми коментами.
Сховати
Андруш, клоун ти, якщо захищаєш того хто принижує чужих мам!
Мене ще дивує, якого х..ра Бойко робить в воротах??? Чому не молодий Нещерет??? Ну а далі звичайно питання менш поплярні (Лонвейк, Парріс, Ванат, Боль)
Знову те саме. Навіть я, вболівальник Динамо з дитинства, з великим терпінням, але, навіть, мене це вже дістало. Ну міняй щось, став трохи інших, роби ротацію, став легіонерів, молодь… ну міняй щось, ну не буде гірше, це ж знову буде не гра, а мука на полі я навіть не буду дивитися і псувати собі настрій тому, що вже надоїло. Дійсно вже достав с тим Бєсєдіним, ну скільки можна одне і теж?!
З двох одне: або ті, хто в запасі, ще гірші тих, хто виходить на поле (і тоді питання нафіга вони потрібні взагалі), або це якась туголобість весь час ставити одних і тих же і потім розповідати про втому, переїзди, тугу за рідними і так далі.
Припустимо, рівень Попова, Андрієвського і Гармаша зрозумілий, це на віть не рівень запасу навіть нинішнього ДК. Але чому іншими гравцями не ротувати склад, або знову ж таки нафіга вони потрібні в команді.
майже без ротації. А попереду знову ЛЄ і матч з Шахтарем. І слухати потім про важкий графік, про те що гравці не відновились...
Сирота отстой
Сховати
Евген, а мені подобається пара Сирота—Забарний . Все спокійно, такі передачі розумні, страхують дин одного, красавці.
Дед умышленно команду добивает? Опять бревно впереди. Зачем легионеров купили, чтобы лавку греть!?! просто слов нет...