Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 55
З Шапою шось незрозуміле діється, дограємося
Показати
Лука, в нього давно зіркова хвороба,хоча гравець він посередній.
Результат не по грі, це точно. В нас гри немає, нажаль. Знов якісь єксперименти по составу, а Партизан вже на носі. Шось дуже лячно.
Показати
Лука, судячи з того, хто сьогодні в Динамо НЕ ГРАВ, Шовковський вже визначився з основою: Бущан, Тимчик, Попов, Вивчаренко, Буяльський, Бражко, Пихальонок, Ванат, Караваєв (?). По 3-4-х позиціях ще є варіанти. Сама гра булда досить цікавою. Але 2-й тайм Динамо зіграло погано, до 68-ї хв. взагалі не могло вийти на чужу половину поля, двічі ледь не забило собі дурні автоголи, у кінцівці, коли африканці грали вже авантюрно, запороли 2-3 моменти. Але це контрольний матч, тому глобальних висновків бути не може. Сподобалися Моргун, Себальос (грав правого захисника!), непогано зіграв Діалло, достатньо просто і дисципліновано. Решта - так-сяк. Знову заводився Шапаренко. Якщо буде отримувати жовті картки, то його потрібно негайно міняти, бо для другої жовтої, яка автоматично стане червоною, проти нього достатньо пару разів зіграти жорстко, вдарити ззаду по ногах і вінг обов'язково відмахнеться.
А як вони опинилися в 2—й лізі, та ще на 7 місці???? Шось,мабудь, з фінансуванням клубу
Показати
Лука, Так Газпром же...
Лука, минулого сезону друга ліга в Німеччині була не слабшою за бундес. Варто лише на перелік команд подивитися.
Умник, ну, завжди було зрозуміло, шо у Вас щось особисте : і коли він потрапляв у символічні збірні, і коли його визнавали кращім гравцем тижня в Лізі Європи, і коли статистичні дані публікували, шо він найкращій в багатьох номінаціях серед захисників УПЛ. Дай Боже, щоб Себальос виправдал наші сподівання. Бо мізки йдуть, а м‘язи залишаються. І Маккабі— не прохідний двір, команда бореться за Чемпіонсьво, і чомусь не Попова, Дячука і Біловара туди запрошують та ще , якщо вірити смі, на дуже гарні умови. Я а нього чесно дуже радий. Для захисника це не вік. Хай щастить
Показати
Ще б і Дубінчаку щось запропонували, гарний гравець, но не бачить його Шовковський...а час плине
Це рішення вже давно напрошувалося. Досвід, бачення поля, перший пас. Взагалі не розумію, чого він на банці. Може конфлікт з тренером, може хвороба вибила з колії.
Показати
Лука, у Сироти гарний перший пас, але він повільний і Дячук з Михавко швидші
смит, вже таке було, декілька разів зупиняли
Показати
Лука, тільки бачив на каналі, від організаторів зустрічі, після відбою, десять хвилин розминка, продовження гри, а замість перерви - зміна воріт, та продовження гри, через пару хвилин
Виктор Кроних, я читав, але ж яка причина? Цікаво
Показати
Лука, ну, насколько я понимаю, причина в невыплате каких-то там призовых за прошлый сезон. По крайней мере так пишут на гостевой Зари =)
Дуже дивний склад в ,,Зорі,,
Показати
Лука, що тут дивного, ми заборонили грати орендованим
Лука, https://www.dynamomania.com/news/718759-mihail-spivakovskij-zarya-vyjdet-na-dinamo-v-besprecedentno-eksperimentalnom-sostave
Мисливець, Міхавко перейшов в опорну зону
Показати
Лука, я, конечно, очень высоко ценю ваши аналитические взгляды и понимание игры, но мне увидеть куда перешёл в добавленное время Михавко было проблематично, ибо , я видел только стадо баранов скопившихся в штрафной и около ...
Юрий, ніхто не завадить вболівати мені за ,,Динамо‘‘. Ви почуйте мене: шукають центрального захисника! Він виріше проблему, яка є на цей час в команді???? Він почне забивати? Він буде грати за всіх? Я лише намагаюся донести, шо проблема як раз не в захисниках, точніше не тільки в них! Пішов Сидорчук, Бражко ще дуже далеко до обсягів нашого колишнього капітана. Немає досвідчених гравців на флангах( хвороба Ярмоленка це дуже добре продемонструвала ) А ні Самбо, а ні Беніто, навіть ні Волошин( поки ще) не здатні вирішити цю проблему. А що з нападаючими? Бажано посилювати КОЖНУ ланку!
Показати
Лука, ну так в кожній команді є проблеми. Але це обов'язково треба пачками скупляти по 400 тыс гравців.
З 2016 року ми вже не купляємо по 10 млн гравців звикнути вже треба. Мені як вболівальнику зі стажем приємно що грають наші. А не чужі за велику зп. Та ниють ой як страшно війна.
No results found.