Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 63
Стела -это — каменная, мраморная, гранитная или деревянная вертикальная плита (или столб) с высеченными на ней текстами или изображениями. Где это? ворота?
Показати
Евген, це, звичайно, не стела. Швидше пам'ятний знак. І навіть дороговказ.
Бородюк сразу высказался. Великий человек
Показати
Запитай його чий Крим.
Нормально чувак играл, лучше многих сегодня в ДК
Показати
Евген, ага, так нормально що аж в серії D грає. Таке ж дно, як і ті що зараз грають
Евген, я не раз бачив його гру за молодіжку Динамо. Там Клейтон помітно виділявся технікою і тонким підіграшем. Задатки в нього, безперечно, були. Але в Динамо так і не закріпився, як і чимало інших бразильців. Можливо не вистачало атлетизму й фізики.
Це якесь жахиття. Дрони вже не потрібні?
Показати
Евген, Ви ще нічого не зрозуміли з приводу цієї зеленої пи₴доти, яку мудрий український "нарид" вибрав на свою біду у 19-му році?
а зачем вам Европа? в Азию двигай, филимон
Показати
Евген, а Азии они зачем?
Евген, А в Азії що, не люди? Нафіг їм ті покидьки?
ill_Loco, коммент на Шурике, набравший наибольшее кол-во лайков. "Сергей Юрьев(KROSS) - Наставник12.01.2023 15:42
Если по курсу перебросить то за Мудрика в сумме дадут порядка 90 млн евро. Не 100 конечно, но тоже норм кроты сторговались - некоторым до них в этом плане еще расти и расти." (Чем он отличается по смыслу от моего??)
Показати
Евген, він відрізняється всім . В тебе окрім факту переходу (який доречі , ще не відбувся ) і «вєлікалєпнасті» менеджменту , ще чомусь прокинулось бажання примазатись до того успіху і зазначити , що ти вже давно запримітив його , який він талантіще. Смисл мені тут про це читать ? Перейшов і перейшов . Чи давай ти написав , що ти помітив його в Десні , а я напишу , що знав що він талантіще ще в київському арсеналі , чи дублі шахти і що? Будем на Динамоманіі міряться хто раніше зрозумів який крутий футболіст в головного конкурента? Як ти думаєш можливе таке на сайті умовно Ліверпуля про талант МЮ . Риторичне питання . Бо там люди вміють вболівати , а не пепеобуваються раз за разом, в залежності від того хто на даний час виграє чи дорожче продає .
Если я ошибся, то что тут делает эта новость ? давайте дальше ворот Динамо Киев ничего вокруг не видеть?
Показати
Евген, новина про відхід лідера головного конкурента , має місце бути на фан порталі клубу , а от твій коментар суть якого те на скільки крутий певний гравець і , що він повинен грати , бо він сильніше , а значить і посилити той самий клуб, який є запеклим суперником ДК , викликає питання .
Отличный менеджмент ШД. Поздравляю! Блин! Умеют продавать у Ахметова. ( а я говорил, когда Мудрик играл за Десну черниговскую- ставьте его вместо Коноплянки. А на меня шипели со всех сторон.)
Показати
Евген, так дядя , шипіли бо ти сайтом помилився . Іди на террикон і там пиши хто має грати в шахті
Очень приличный игрок. Загубили, как многих в ДК талантов
Показати
Евген, такий сильний, що нарешті знайшов собі команду, аж у бразильській серії В
Если продадут (а вс же продадут, так как Талант), то это будет Мего- Продажа. Перед менеджмента ШД придется снять шляпу. Из игроков ДК, который я считаю мего-талантлив я вижу Царенко. Этот парень может вырасти в Очень солидного Игрока. (но за него, менеджмент ДК навряд ли выкрутит такие Огромные деньги, как за Мудрика). И да, Десну черниговскую я в своё время смотрел из-за Мудрика. Там, кстати, играл еще интересный арендованный нападающий, который уехал в американскую лигу. Не помню фамилию. И еще, я бы от индусов вернул бы попробовать воспитаника Динамо К, что играл за Александрию.
Показати
Евген, тобто, повернути Калюжного? Ви в ньому бачите перспективу? І на яку позицію?
Автор: Евген
1 листопада 2021 15:10
ДК
ДК