12 січня 2023 14:07
8

Джерело: Угода закрита, Мудрик переходить в "Арсенал"

Угода щодо трансферу вінгера «Шахтаря» Міхайла Мудрика до лондонського «Арсеналу» закрита. Так стверджує нідерландський журналіст Єрун Стекеленбург у себе у Твіттері:


«Михайло Мудрик підпише 5-річний контракт з «Арсеналом», він зароблятиме приблизно 37 тисяч фунтів на тиждень. Офіційне оголошення відкладалося тому, що «Шахтар» хотів більше грошей, але зараз трансфер завершено.


Сума становитиме 60 мільйонів фунтів плюс 20 мільйонів бонусів. Ласкаво просимо, Михайло Мудрик», – написав Стекеленбург.

Продали полено за кучу денег... Итог 3 4 матча за Арсенал пол года на банке, аренда в какой то клуб 3 лиги, возвращение домой в Карпаты.
Отличный менеджмент ШД. Поздравляю! Блин! Умеют продавать у Ахметова. ( а я говорил, когда Мудрик играл за Десну черниговскую- ставьте его вместо Коноплянки. А на меня шипели со всех сторон.)
Сховати
Евген, так дядя , шипіли бо ти сайтом помилився . Іди на террикон і там пиши хто має грати в шахті
Сховати
Если я ошибся, то что тут делает эта новость ? давайте дальше ворот Динамо Киев ничего вокруг не видеть?
Сховати
Евген, новина про відхід лідера головного конкурента , має місце бути на фан порталі клубу , а от твій коментар суть якого те на скільки крутий певний гравець і , що він повинен грати , бо він сильніше , а значить і посилити той самий клуб, який є запеклим суперником ДК , викликає питання .
Сховати
ill_Loco, можем весь час кричати, ми найкращі чи може Халва?
ill_Loco, коммент на Шурике, набравший наибольшее кол-во лайков. "Сергей Юрьев(KROSS) - Наставник12.01.2023 15:42
Если по курсу перебросить то за Мудрика в сумме дадут порядка 90 млн евро. Не 100 конечно, но тоже норм кроты сторговались - некоторым до них в этом плане еще расти и расти." (Чем он отличается по смыслу от моего??)
Сховати
Евген, він відрізняється всім . В тебе окрім факту переходу (який доречі , ще не відбувся ) і «вєлікалєпнасті» менеджменту , ще чомусь прокинулось бажання примазатись до того успіху і зазначити , що ти вже давно запримітив його , який він талантіще. Смисл мені тут про це читать ? Перейшов і перейшов . Чи давай ти написав , що ти помітив його в Десні , а я напишу , що знав що він талантіще ще в київському арсеналі , чи дублі шахти і що? Будем на Динамоманіі міряться хто раніше зрозумів який крутий футболіст в головного конкурента? Як ти думаєш можливе таке на сайті умовно Ліверпуля про талант МЮ . Риторичне питання . Бо там люди вміють вболівати , а не пепеобуваються раз за разом, в залежності від того хто на даний час виграє чи дорожче продає .