8 січня 2022 22:10
14

"Він абсолютно не готовий замінити Дiня". Фанатів "Евертона" не вразила гра Миколенка в дебютному матчі за "ірисок"

Фото - Depositphotos.com


Вболівальники "Евертона" за допомогою соцмереж висловили свою думку щодо дебюту Віталія Миколено за "ірисок" в матчі Кубка Англії проти "Халл Сіті".

Matt: У першому таймі Миколенко виглядав нормально. Молодому гравцеві не може бути легко дебютувати в новій команді в незнайомій країні.

PaCo: Дебют Миколенка за "Евертон" один з найменш вражаючих на моїй пам'яті. Розумію, що йому знадобиться час на адаптацію, але якщо його возять гравці "Халл Сіті", то продаж Диня здається божевіллям.

James Boyman: Миколенко намагається нав'язувати боротьбу, але він якийсь повільний. Втім, ще рано про щось судити. Ймовірно, українець ще не набрав своїх кращих кондицій.

Danno: Перший тайм у виконанні "Евертона" вийшов жахливим. Огидна гра в обороні, півзахисту просто не було. Що стосується Миколенка, то він не особливо вразив.

Rafa Beneathus: Я так розумію, Миколенко вже виявив для себе, що англійський футбол набагато швидше, ніж в Україні. Вважаю, що він не повинен був виходити в старті.

Garry Slater: Я залишився розчарований грою Миколенка. Думав, що це такий собі український Годфрі. Але Віталій поки не виглядає досить сильним і швидким. Напевно, потрібно дати йому трохи часу.

John Cody:
Хто там говорив, що Миколенко стане відмінною заміною Діню? Заради Бога, не смішіть мене.

Tifee Mad: Як часто Миколенко переходив на чужу половину поля? Це не критика на його адресу, просто схоже на те, що Бенітес додав в його контракт пункт, згідно з яким він не повинен ходити вперед.

Cal97: Ні в якому разі не хочу засуджувати Миколенка. Зрозуміло, що йому потрібен час, щоб адаптуватися. Але якщо Бенітес насправді хоче позбутися Дiня, враховуючи, що українець ще себе ніяк не зарекомендував, то це виглядає повним безумством.

Kilconnor Flock: Все що я зрозумів по перших хвилинах матчу, так це те, що Миколенко не вміє грати на другому поверсі.

William:
Не хочу бути песимістом, але Миколенко потрібно було міняти. Від нього не було ніякого тиску на опонентів, і майже всі кроси в штрафну "Евертона" проходили з його флангу.

Shane Byrne: Шанувальникам "Евертона" знадобитися багато терпіння по відношенню до Миколенко. Він абсолютно не готовий замінити Дiня на даний момент. Він зовсім не може витримати темп англійського футболу.

Kevin Wilson: Миколенко жахливо зіграв. Сподіваюся, що позначилася нервозність, пов'язана з дебютом за "Евертон".


Peter: Миколенко зробив саме те, що я очікував від лівого захисника в дебютному матчі. Сьогодні ввечері він старанно працювали заслужив похвали, враховуючи той факт, що він з командою всього сім днів.


Ну да. В первом голе Мыкола не попал по мячу головой - нап забил. Пару раз отдавал медленно (как в ЧУкре )-получалось в борьбу. Не освоился , он и тут последний год играл -не очень, поэтому не понятны возмущения наших фанов ))) Знал же о переходе -думал не сборы повезут ?
Цікаво, чи вразила їх перша гра Діня, і чи грав він при таких самих умовах (без тренувань і з корабля на бал на 120 хвилин)
Комментарии надо брать из какой-нибудь Эвертономании.
Фанаты или слишком избалованы и просто дебилы. Образно говоря, если человек работал менеджером по парфюмерии решил стать менеджером по металлопрокату. Основы менеджмента он знает. Но нельзя на теории за неделю без практики научить всем тонкостям этого дела. Даже невье.. нному строителю с Украины попадая в Германию будет тяжело. Нужно ВРЕМЯ! Считаю, что для первой игры он сыграл на уровне. Ко всему прочему без отдыха. Английским фанатам пофиг, а нашим... Попробуйте сперва отработать на заводе, покушать на бегу, а в ночь идти вагоны разгружать. И так шесть дней в неделю подряд. Удивляюсь нашим "фанатам"
Виталик, как для дебюта отыграл нормально. Надеемся на прогресс. Бенитес не последний человек в футболе, ему есть что рассказать и показать. Больше поразила игра "ирисок". В данном конкретном матче выглядели какой-то плюшевой командой - проиграли почти всю силовую борьбу.
Дебют как дебют. Игру он не провалил. В Англии в кубковых матчах часто бывает когда аутсайдеры обыгрывают сильные команды. У них в кубках заруба еще та. Понятно, что Виталик еще не в форме, после отпуска, без сборов, не знает команду. Но он не выпал из игры. Все норм.
Виталик молодец. После паузы, в другой команде с проблемами, без понимания и в кубковую зарубу... Старался. А болельщикам всегда плохо, если не забил меньше трех и не выбил меньше двух из пустых ворот)
Первый тайм реально слабовато сыграл
Нормально відіграв Віталя. Виграв багато силової боротьби. В по суті період відпускний для організму сходу зіграв 120 хвилин. Евертон виграв. Хоча рівень гравців доволі середній. Особливо це стосується центру оборони. А от Беговіч - дійсно майстерний воротар.
Они дебилы? Или откуда эти комменты берут вообще, зашел в твиттер, а там ток позитивные отклики в их фанатских страницах и в комментариях
Сховати
Alex Dynamo1927, вы футбол смотрели?Дебют провальный и нечего рассуждать.
Сховати
Salvador, ок, держи в курсе. Одна из лучших оценок. У нас всегда збс искать негатив? Что за народ, я ху**ю
Salvador, никакой он не "провальный" он слова вообще.
Он тупо нормальный.
Salvador, мы видно разные матчи смотрели.Сыграл Виталий ,как для первого матча после отпуска ,да ещё и 120 минут, нормально.
Никаких провалов не было!
Были ошибки,не без этого.Но матч -то дебютный!
Надеемся на прогресс!!!