1 січня 2022 12:40
20

Віталій Миколенко перейшов в "Евертон"

ФК «Динамо» (Київ) досяг домовленості з ФК «Евертон» (Англія) про трансфер захисника «біло-синіх» Віталія Миколенка.


Віталій народився у Черкасах, ази футболу пізнавав у ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського. За «Динамо» U19 дебютував ще до випуску з Академії – 29 травня 2016 року, у день свого 17-річчя, у поєдинку з «Іллічівцем». А трохи більше, ніж через рік, 20 серпня 2017-го, провів уже перший матч в основному складі «біло-синіх», вийшовши на заміну на 7-й хвилині домашнього матчу з кам'янською «Сталлю».


За чотири роки, проведені в основному складі «Динамо», Віталій став незамінним виконавцем на лівому фланзі оборони, за потреби закриваючи і позицію центрального захисника. Загалом у всіх турнірах Миколенко провів за «Динамо» 132 матчі, в яких забив 7 м'ячів.


За цей час футболіст став чемпіоном України 2021-го, двічі володарем Кубка (2020-го та 2021-го) та тричі Суперкубка (2018-го, 2019-го та 2020-го) країни. Двічі, 2019-го та 2020-го, захисник ставав володарем індивідуальної премії «Золотий талант України».


ФК «Динамо» (Київ) дякує Віталію за роки, проведені у складі «біло-синіх», і бажає вихованцю клубу успіхів у подальшій кар'єрі в англійській прем'єр-лізі.

Удачи!!!
Удачи и успехов, Виталий! Очень рад за тебя. Желаю прогресса в Эвертоне и сильной игры. Это огромный плюс и для нашей сборной. Спасибо тебе за все!
Працювати, вчити мову і невиябуватися і тоді буде успіх. Удачі!
Через полгода Аренда. Выбираем клуб ...
Сховати
Не тара піся…
Подивимось кого ми купимо за ці гроші, тільки тоді можна буде судити. Єременка колись теж дуже вигідно продали, отримали велику діру в центрі поля на кілька років вперед, а кого купили, Андре?
Сховати
Leper_182, ну давайте усіх у діжку і будимо з них зірок маринувати …. між продажем і придбанням не має ніякого зв’язку … працюйте з молоддю і буде вам щастя
Сховати
Basilika, Справа не в маринуванні, а у відсутності покупок , вже заробили на 2х ЛЧ, зараз Миколенка продали, а купили кого? Одного Вітінью? Про оренди і вільних агентів я не кажу.
Сховати
А навіщо придбати ? Що були оголошені якась велика мита ? Я не чув … Нічого не буде поки керівництво клубу не оголосить ясно свою політику .. А для ЧУКРУ є принаймні 35 гравців
Неужели дед научит Суркисов непредерживать игроков?!

ИМХО летом скорей всего уйдет Витя цыганков, хотя еслив случае с Миколой замена есть ив лице Вивчаренко (скорей всеего на него делает ставку Мирча) и Дубинчак в Днепре, и Сидиклей в греции.... то заменить Цыганкова будет пока сложновато
Сховати
Вот это и есть наше главное заблуждение .. Скажите , выступило бы Динамо хуже в Лиге Чемпионов без Цыганкова ? Отож
Сховати
Basilika, Динамо, з високою імовірністю, не виграло б чемпіонат і не грало б в ЛЧ без Циганкова.
Сховати
HIM, ну з відкі така імовірність? Шо він нагнав такого ?
Spasibo Dedu za Pobedu, конечно, де-дуля научит. Путем их деградации, как Миколенко.
Сховати
Periwinkle, ну, твой Дзерби-Арахамия звёзд лепит, как конвейер)) Пока что только поголовная деградация, так что чья бы мычала...
Нехай у Миколи все вийде в Евертоні! Тримаємо кулаки за ще одного нашого "англійця"! Це - великий крок вперед - головне реалізувати цей супершанс!
Не повторяй ошибок своих предшественников и дерзай АПЛ
Удачи, Виталий! Здоровья и успехов!
Удачі