23 жовтня 2022 14:57
16

"Динамо" – "Ворскла" 1:1. Звіт про матч. Знову втрата очок

Після поразки від "Шахтаря" динамівцi у 9-му турі чемпіонату України на стадіоні імені Лобановського приймали "Ворсклу", яка, як і кияни, невдало стартувала у сезоні.

Порівняно з матчем проти гірників Мірча Луческу провів у стартовому складі команди одразу п'ять змін. Дискваліфікованого Забарного замінив Попов. На правому фланзі оборони замість Тимчика вийшов Кендзьора. Караваєв зайняв позицію лівого захисника, а над ним розташувався Кабаєв.


У нападі замість Ваната, який забив "Шахтарю", з'явився Бесєдін. Також з перших хвилин на поле вийшов новачок "біло-синіх" Лонвейк, який уже дебютував за "Динамо" у матчі з "Минаєм" з лави запасних.

Перші 10 хвилин поєдинку пройшли у боротьбі. Ні біля воріт "Динамо", ні біля воріт "Ворскли" небезпечних моментів не виникало. Можна відзначити хіба що удар Кабаєва з-за меж штрафного майданчика, але 7-й номер киян пробив дуже неточно.

На 20-й хвилині ігрова картина не змінилася. Динамівці володіли перевагою у контролі м'яча, але дивідендів із цього не мали. Полтавці без особливих успіхів намагалися контратакувати. Лонвейк нагадав про себе щільним пострілом здалеку - Різник забрав м'яч.


Коли гола начебто нічого не віщувало, "Динамо" повело в рахунку. На 33-й хвилині після подачі Кабаєва у штрафному майданчику "Ворскли" Бесєдін головою скинув м'яч на лінію воротарської, де Буяльський зіграв на випередження і проштовхнув м'яч у сітку.

Незадовго до перерви "Ворсклі" вдалося відігратися. Після удару Сефері м'яч зрикошетив до Марлісона, пробити бразилець не зумів, але за підсумком підіграв Юрченко, який зблизька вколотив круглого в кут воріт Нещерета.


На початку другого тайму Різника далеким ударом потурбував Сирота. Центрбек, що підключився до атаки, бив з лівої в дальній кут, але кіпер полтавців у стрибку відбив м'яч убік. Гості одразу відповіли своїм моментом. Марлісон із пари метрів грудьми намагався переправити м'яч у сітку. Нещерет зіграв надійно.


На 60-й хвилині практично стовідсоткову нагоду забити змарнував Караваєв. Гармаш ювелірною передачею розрізав оборону суперника, вивівши свого партнера по команді на удар з 10 метрів, але Олександр бив неробочою лівою і послав м'яч повз створ.


Полтавці огризнулися, але спочатку Попов кинувся під удар Юрченка, а потім Лонвейк не дав пробити Марлісону. Далі Сефері зоною правого інсайду вибігав на ворота Нещерета під гострим кутом. Вівчаренко на пару із Сиротою ліквідували загрозу.


Наступний небезпечний епізод виник на 75-й хвилині. Після класного розіграшу м'яча у виконанні динамівців на ударну позицію вивели Лонвейка. Потужний постріл голландця з-за меж штрафного майданчика не без зусиль парирував Різник, а Сидорчук не встиг зіграти на добиванні. Воротар "Ворскли" випередив капітана "Динамо" і з другої спроби накрив м'яч.


На 79-й хвилині Буяльський чудово виконав штрафний, намагаючись в обведення стінки вразити кут воріт Різника. Вийшло вкрай небезпечно та трохи неточно. М'яч пройшов за якихось сантиметрів від штанги. Ще Ванат головою замикав навіс із правого флангу - удар динамівця припав прямо до рук Різника і особливої загрози не ніс.


Наприкінці зустрічі перемогу "Динамо" ледь не подарував Скляр. Захисник "Ворскли" так хотів випередити на м'ячі Ваната, що головою пробив у власні ворота. Лише реакція Різника врятувала полтавців від того, щоб рахунок змінився на користь киян. Фінальний свисток зафіксував нічию 1:1.

90+4 а они пешком ходят и мяч в центре катают...
dynamic1927,ти мабуть засланий казачок.Чим гiрше Динамо грає,тим бiльше ти клянешся у вiдданостi,в час,коли потрiбно робити кардинальнi змiни,аби Динамо "ожило" i почало грати у футбол,а не у дир-дир з провалами у всiх лiнiях.Я вболiваю за Динамо 45 рокiв i на моїй пам'ятi такого неконкурентного,корявого Динамо не було нiколи.В такому найслабшому чемпiонаш (слабшого теж не пам'ятаю) i показувати таку гру та такi результати,це позор та ганьба!!!Краще вже розiгнати цей "зброд",знятись з ЧУ i розпочинати з чистого листка,бажано з новим керiвництвом та новими iнвесторами.
dynamic1927,вашi поросячi захоплення нульовим Динамо багато про що говорять.Згоден,що справжнi вболiвальники повиннi пiдтримувати улюблену команду.Але це Динамо насправдi вже не наше,коли на 100% з'ясувалось,ким є його керiвництво i куди воно веде Легендарний клуб,який поважала та боялась вся Європейська елiта,а зараз "натягує" любий український клуб,а в єврокубках всi радiють,кому в суперники дiстається Динамо.
Сховати
zozulyapashka, такі як ти повилазили нізвідки і принижують інших. Вболіваєш 45 років? Не сміши, козачок ти засланий зі своїми "поросячими захопленнями"!
Потрібно більше мінусів! Хейтери Динамо в агонії. Довести словами не можуть, лише заганяються в розмовах і ставлять мінуси!
Які ж ви жалюгідні!
гадаю, що в єврокубки (о, жах! напевно, ні) ми наступного року не потрапляємо...
Отже, який сенс "знущатися" над Динамо та футболом??? Про "динамівський стиль" по-сучасному, або про добре, або, ніяк!
Падіння флагману українського футболу триває, а капітани з адміралами, як у русні, не дають собі раду.
Висновки - відомі, але кого це цікавить?((
Не дивлюсь цю парнографiю останнi 5 iгор,лиш слiдкую за кiнцевим результатом.З кожним наступним матчем удостовiрююсь,що зробив єдино правильний вибiр.Поки дiвчаток не порозганяють,а керiвництво не змiнить полiтику клубу,чи ще краще,не продасть бренд достойнiшим,iдiть ви в безодню зi своєю парнографiєю.Ублю.ки,харе окунати Динамо в гi.но!!!
Сховати
Simonoff, у всіх бувають хороші і погані часи. Часи злетів і болючих падінь. І лише СПРАВЖНІ вболівальники пройдуть ці часи разом з улюбленим клубом, а ті що кинуть команду при невдачах ніколи вболівальниками і не були!
Тільки Київ! Тільки Динамо!
Сховати
dynamic1927, якщо команду тренує ватний кріт, а президент клубу ватний опзжшник, то це явно не наше Динамо, яке завжди було патріотичне. Це не Динамо зараз грає, а ФК Суркіс, яке нічого спільного з справжнім Динамо не має.
Сховати
Дід Панас, Суркіс є президентом Динамо вже майже 30 років, а ви лиш тепер прокинулись??? Де ви були раніше, коли Луческу виграв з Динамо требл???
Сховати
dynamic1927, вам дід не про те каже. А ви точно як русня - слухаєте і не чуєте, дивитесь - і не бачите. Бо зомбовані.
Сховати
Major, сховай ботівську методичну і скажи по-людськи!
Сховати
dynamic1927, ти вже дістав всіх,самий вірний і справжній,іди молочка випий і перестань дядьків вчити.
Сховати
Андруш, ахаха, правда очі коле? По суті відповісти не можеш?
Дитинко, не називай таких як ти дядьками, бо розуму у вас як у курки - навіть відповісти не можеш, лише кукурікати як півник!
Сховати
dynamic1927, не займаю дурника.Все зрозуміло.Жалкую,що вступив в дискусію з неадекватом.
Major, він неадекВатний
100%