Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 69
Я так розумію що Суркіс перестрахувався з юристами , коли почав апелювати до УАФ/УПЛ і ті його завірили що ця фількіна грамота написана на колінці перед початком сезону не має ніякої юридичної сили. Тому вони і нервують так
Показати
MarcoV, він вже консультувався з юристами коли відмовився їхати в Маріуполь. Тоді ці консультації коштували чемпіонства.
Хто з тих хто мав потрапити не потрапив ?
Показати
MarcoV, син Саленка?
Ватель, Циганков , при всіх його помилках, заслуговує на критику , але він не самий гірший футболіст в Україні і явно не заслуговує на те щоб бути обвинуваченим в профнепридатності )))
Показати
MarcoV, якщо б Шепелєв був найгіршим, то він би не грав в Динамо.
А він грає при кожному тренері.
Мабуть в ньому щось таки бачать, і тільки вболівальники помічають одні помилки.
І чомусь не помічають, коли він відбирає, починає гольові атаки.
Да і в цьому Динамо не відвертається, від м'яча під час удару лише Забарний, та воротарі, можливо, ще Попов, все. Але помічають це лише у Шепелєва.
Я за критику, якщо винен, але не так, що один робить одні і ті самі помилки - то буває (бо його більше люблять), а інший зробив помилку - не футболіст.
Згадується конфлікт Малиновського з Петраковим. Скоріш за все проблема саме в футболісті
Показати
MarcoV, то скоріше конфлікт Петракова з Малиновським
Умник, помінятися на Цитаішвілі
Показати
MarcoV, Цитаішвілі переїшов за допомогою правила Фіфа. Так що Леху це не вигідно
Цікаво, який % глядачів планує забити болт на Сетанту і збирається переглядати матчі турніру виключно на сервісах типу LiveTV, Myfootball
Показати
MarcoV, в Україні можливо багато, а в країнах де звикли платити за контент, а також працює dmca % мінімальний
MarcoV, Ще є IPTV. Піврічний плейлист поки ще працює).
MarcoV, 60-70%, у Шуріка та на Фандей було декілька статей соціальний портрет вболівальника, там було опитування і по відношенню до платних трансляцій футболу і такі цифри озвучувались.
dynamic1927, думаю що просто не хоче
Показати
MarcoV, дивно. Тим більше зважаючи на те, що гроші за ці трансляції вже заплачені...
Права на трансляцію всіх матчів єврокубків на території України , починаючи з раунду плей-офф кваліфікації належить МЕГОГО. Хіба що вони домовились між собою
Показати
MarcoV, чому тоді Мегого не показує жодної гри Ліги Європи і Ліги Конференцій цього четверга?
Фанатом Евертона може бути абсолютно любий дописувач в твітері. Навіть якщо він свинопес
Показати
MarcoV, я скажу больше - в Твиттере может писать абсолютно любой кацап, даже если он и не болельщик Евертона. Зачем находить отрицательные комменты и делать их мнением всех болельщиков Эвертона?
Artem, до чого тут фіфа і яке відношення має подачка в 90 тисяч доларів в рік на клуб до принесення грошей. Чому це має якось посприяти популяризації матчів Інгулець -Верес , чи Колос - Минай ?
Показати
MarcoV, сетанта могуть дивитися з різних країн, і це і є популяризація, а не совок де все безкоштовно і нікому не потрібно нічого
No results found.