13 серпня 2022 17:42
3

"Йди воювати". Фанати "Евертона" незадоволені грою Миколенка, хоча він був одним із найкращих у матчі з "Астон Віллою"

Захисник «ірисок» Віталій Міколенко отримав хорошу оцінку від статистичного порталу за матч, але вболівальникам команди гра українського футболіста не сподобалася.


Евертон програв Астон Віллі у виїзному матчі другого туру АПЛ (1:2). Українець Віталій Міколенко зіграв у складі ліверпульського 90 хвилин на позиції лівого захисника і одного разу врятував свою команду від вірного гола, вибивши м'яч із лінії порожніх воріт Джордана Пікфорда.

Статистичний портал SofaScore високо оцінив дії Миколенка у цьому матчі, виставивши йому бал 7,1. Стільки ж отримав партнер Віталія з оборони Мейсон Холгейт, а вища оцінка серед гостей лише у хавбека Алекса Івобі (7,2).

У той же час уболівальники Евертона залишилися незадоволені діями українця в матчі з Астон Віллою, залишивши безліч негативних коментарів у соціальних мережах.

«Миколенко справді може бути найгіршим лівим захисником в АПЛ», – @CfcBan

«Чим хороший Миколенко?», – @_THFCSean_

«Миколенко, йди воювати, футбол – не твоє», – @yebszay

«Як він взагалі потрапляє до стартового складу?», - @OT_lafta

23-річний Миколенко перейшов до Евертона з київського Динамо в січні цього року і провів у складі ліверпульського клубу 18 матчів, у яких забив один гол.

У третьому турі АПЛ Евертон прийме Ноттінгем Форест 20 серпня.
Шахрукх Кхан, джерелу захотілось вліпити гучний комент щоб люди цікавились та клікали на його сайт. Якби такого коменту і не було вони б його самі вигадали
Фанатом Евертона може бути абсолютно любий дописувач в твітері. Навіть якщо він свинопес
Сховати
MarcoV, я скажу больше - в Твиттере может писать абсолютно любой кацап, даже если он и не болельщик Евертона. Зачем находить отрицательные комменты и делать их мнением всех болельщиков Эвертона?