Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1139
serg_max, коли це виконком УАФ голосував? Прямо зараз, у неділю? Маркевич не в курсі, Гливинський не в курсі, Франков, як завжди, дурню несе, а все вже проголосовано... Тоді навіщо ця заява Шевченка? Де тут логіка?
Показати
Africanda-S, serg_max перепостил старую новость, которая вышла в июне (или июле) прошлого года.
Africanda-S, Если считать не умеешь и не можешь от конца 2022 года отнять 2,5 года, чтобы понять когда был продлен контракт, то просто в гугле забей "Шевченко продлил контракт" и узнаешь, когда он это сделал.
Оскільки повністю дивився всі матчі всіх трьох тренувальних зборів Динамо, то, на моє переконання, Бойко зараз грає помітно краще, ніж Бущан. Тобто, зараз він виграє конкуренцію. Жора пропускав у всіх матчах на Євро і в кожному матчі (точніше, таймі) на зборах. Але побачимо, кого випустить Луческу.
Показати
Africanda-S, надежного, стабильного голкипера у нас нет. Жорины успехи нужно трезво оценивать, он одним условным выходом может перечеркнуть пять сейвов и усилия всей команды. Ошибаются все голкиперы, но Жора это делает слишком часто. Собственно, в каждой игре
Якщо точно так це буде нанесено на футболки, то вважатиму це браком. Чому? Бо дизайнери забули про центрування тексту. Краще б дали цей слоган одним рядком (місця вистачає), а не двома.
Показати
Africanda-S, ти дійсно настільки консервативний і застарілий? На дворі 2021 рік, "центрування тексту", "слоган одним рядком", АХАХ!
Henry, Вербича теж немає. Очевидно не відійшов від травми. Нападаючого, ІМХО, гратиме Леднєв, а Гармаш буде відтягнутим АП + Караваєв.
Показати
Все же Гармаш играет ближе к воротам соперника, чем Леднев
Ну що ж, нехай щастить Тіберіу. А якщо знайде для Динамо гравця рівня Черната чи себе самого - то взагалі буде чудово. Але в якій лізі гратиме його клуб - вищій, першій, другій?
Показати
Africanda-S, в прошлом сезоне выступал в третьем по силе дивизионе, в этом, если память не изменяет, пошел на повышение.
Ось що буває, коли організатори концертів економлять на спецнастилах для збереження газону.
Показати
Africanda-S, организаторов концертов газон вообще не должен волновать. Они арендовали площадку и заплатили за это деньги. Это провтык владельцев стадиона и тех, кто следит за сохранностью газона. Они должны были позаботится о настилах и выдвинуть условие арендаторам обеспечить его сохранность
VoValdo, заявочний період ще дуже далекий від завершення. До того ж переговори можуть мати затяжний характер.
Показати
Africanda-S, питання не взаявочному періоді,а в тому,що УПЛ розпочинається і беруть гравця який не факт чи встигне зігратися. Тобто поки футболіст стане в стрій мине кілька тижнів ще. Коротше в ДК все ,як завжди...
Fanat, вас зрозумів. Але я мав на увазі тільки водонапірні башти.
Показати
ДВРЗ - це взагалі окрема планета, якщо не галактика ))). Але якийсь шарм має.
Цікаво, в яких містах теж є отакі символи? Можу назвати Вінницю, Глухів, з певною натяжкою - Білу Церкву.
Показати
Africanda-S, В Днепре гостиница "Парус" =)
Africanda-S, символ ДВРЗ тоже водонапорная башня) только более солидная
Africanda-S, Конотоп. Вежа Шухова.
"так далеко від місця реєстрації". А які нормативи цієї далекості, це скільки км? На Шахтар, Олімпік, інші клуби вони не поширюються?
Показати
Africanda-S, как ты себе представляешь их игры на данный момент в донецке ?
No results found.