Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 307
Ви,мабуть освідчена доросла людина,то для чого цей "словесный понос"? Можна культурно висловити свою думку,а так немає слів... Те,що Динамо у вашому серці,не дає дозволу себе так поводити.Я розумію команда програла і ви у розпачі,але все ж таки давайте залишатися людьми.Дякую за розуміння))).
Показати
Я не засмучений, що команда програла, адже людині яка розуміє хоть щось в футболі було видно, що справи помалу налагоджуються, в міжсезоння потрібно придбати декільох виконавців, а саме двох класних центральних захисників, бажано з хорошим пасом, двох гравів на правий фланг захисту ( як варіант Сімінін з Волині), заміну Тайво на лівий фланг, швидкого креативного півзахисника з вмінням грати в атаці і захисті ( а ля Джуліано в Дніпрі), а то вже надто одноплановий центрпівзахисту у нас, швидкого, легкого, технічного форварда, флангового півзахисника. Все це можна зробити за рахунок скидування баласту до якого я відношу Нінковіча, Юсуфа, Сілву, Михалика, Каддурі, Вукоєвича, Богуша, Шовковського на пенсію, Кравця, Аруну і можливо Мілевського, якщо не одумається. На рахунок емоцій вибачаюся, просто ніхто з вищезазначених "фанів" з таким ентузіазмом ніколи не буде підтримувати команду, як зараз її обливає помиями, називається повилазили!
"Ребята показали желание биться на поле..." - кого ти маєш на увазі,хто там бився?Крім Гуся,Велозу,Гармаша і виділить нікого. А те що ЛЧ без нас,то нам не звикать((.
Показати
а не нужно выделять, у нас команда должна быть, а не личности!
Так цій команді глибоко(за винятком кількох гравців) на...класти на тренера,вболівальників.Всі стали мега зірками,корона тисне.
Показати
Так что дальше? Из ДК-2 поднимать молодежь, срать на этот год и наигрывать своих? Оставить только двух, максимум трех иностранцев... остальных отдать Леоненко в мешках? Я не вижу перспектив тут для Брауна, Силвы, Бетао... Оставить можно максимум Кранчара, Велозу и Рафаэля. Точка! И то Нико авансом. Вукоевич сел, Силва просто не понятный, Тайво не понятный вдвойне...
З такою грою другий тайм будемо догравати в меншості.Добре,що Блохін це не бачить.
Показати
Я думаю, що бачить i тим ще гiрше...
Я думаю, що бачить i тим ще гiрше...
+10000
Вірю в Динамо!Хлопці вперед до перемоги!
Показати
Ого, на лавке одна атака сидит)
Всіх з перемогою!Результат є,а гра прийде.
Показати
Палыч, ты?
Цікаво,а чи повернуть Алієва з аренди?Чи продовжить контракт Нінкович?)))
Показати
ЫЫЫ_) Нинковичу пи*да ))
Можливо Лужний?((
Показати
Судя по тому как они играют в защите сейчас я так понимаю Лужный плохой учитель
"Обычно тренеры уходят,когда уже видят,что в данный момент ничем помочь не могут,что дальше будет только хуже" - я не представляю куди вже гірше((
Показати
Пересмотри матчи ДК начиная с 2005 года и до пришествия Семина. Узнаешь.
Романе,так ти правий - це все емоції,бо вже немає сили терпіти так звану "гру" яку демонструє Динамо під керівництвом машиніста.Ти думаєш буде краще,якщо в неділю виграємо(маю великі сумніви)в кротів,а потім через тиждень програємо Загребу? Вболівальники вже давно вирішили - ЮПС пора на пенсію,а ось чи вирішив щось для себе ІМС невідомо.Будем сподіватися на краще...
Показати
умом понимаю, что лучше влететь и очень крупно, сердцем - не могу желать команде поражения в матче с кротами, если победим, то моей радости не будет предела, несмотря на то, что тогда недотренер останется надолго!
вот такая ирония судьбы :-( как не сыграем все будет хреново....
No results found.