20 травня 2024 22:14

Бекхем: "Мессі надихає нове покоління дітей, які можуть побачити його талант на будь-якому стадіоні в США та Канаді. Приїзд Лео важливий для всієї Америки"

Девід Бекхем висловився про велике значення Ліонеля Мессі для МЛС.


«Пройти через усі перешкоди, які мені довелося подолати, щоб потім подивитися на поле та побачити Лео... Це просто неймовірно. Я завжди казав, що привезти Лео до Америки – це [важливо] не лише для «Майамі», а й для всієї Америки, і для ліги, і для спорту, і це те, що я справді планував зробити.

Це було потрібно, щоб надихати нове покоління дітей, які тепер можуть прийти на будь-який стадіон в Америці та Канаді та подивитися на такого гравця, як він, та інших талантів, які є у нас у команді.

Я завжди знав, що приїзд такої людини, як Лео, до Майамі та Америки буде мати величезне значення, враховуючи те, що він зробив і продовжує робити на полі і за його межами.


Справа не лише у завоюванні трофеїв, чого він, як і раніше, прагне, а й у тому, що він хоче, щоб діти з академії ставали кращими. Він хоче зустрітися з кожним юним гравцем, коли мандрує Америкою. Ось така вона людина», – сказав співвласник «Інтер Майамі».