20 травня 2024 17:48

Воротар "Челсі" Петрович підтримав Почеттіно на посаді тренера команди

Воротар "Челсі" Джордже Петрович поділився думкою про роботу наставника лондонської команди Маурісіо Почеттіно за підсумками сезону-2023/2024 англійської Прем'єр-ліги.


«Особисто я сильно довіряю Маурісіо Почеттіно та всьому його тренерському штабу, бо вони повірили в мене і дали мені шанс. Вони надали мені гідну підтримку. Часом буває важко керувати 25 гравцями, кожен з яких має однакові характеристики, але справляється добре. Кожен знаходить себе у його команді, і всі вірять у нього. Ми раді, що він наш тренер», - наводить слова Петровича Daily Mail.

Нагадаємо, Маурісіо Почеттіно керує "Челсі" з літа 2023 року. Його контракт із лондонцями розрахований до літа 2025 року. Раніше у ЗМІ з'явилися повідомлення про можливу зміну аргентинського тренера на посаді головного тренера лондонців.


За підсумками 38 матчів сезону англійської Прем'єр-ліги на рахунку "Челсі" 63 очки. Лондонці фінішували на шостому місці. Зазначимо, що чемпіоном Англії став «Манчестер Сіті», який вчетверте поспіль виграє АПЛ.