Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 362
Юрій! Біло-Синій писав якраз про тих, хто тільки в змозі писати про біляші-пирожки, і на цьому їхня ерудиція закінчується.Це виводить не тільки Біло-Синього, а й багатьох інших адекватних людей. Хочеш критикувати Блохіна? -Будь-ласка, в межах пристойності, але не писати різну похабщину, аби просто щось написати. Яскравий приклад - цей Кonstantine. Що він хотів виразити? Мабуть, він і сам не знає, просто собою сам помилувався, що, нібито "дуже розумний". Нарцисизм чистої води.
Показати
Не совсем так. На этой ветке было несколько свежезарегистрированных кротов которые подливали масло в огонь болельщицкого негодования и оскорбляли тренера и игроков. Я вступил с ними в перепалку, а когда наслушался матерных выражений в свой адрес, написал обращение к администраторам. Администраторы удалили всю нецензурщину с этой ветки, а вместе с ней и мои реплики. Поэтому меня очень удивила агрессия со стороны Юрия и его странные обвинения. Если его возмутило то что я писал кротам, то он скорее всего и сам анонимный крот, если не это, то он наверное неадекват или больной человек.
Ситуацію з цим прижком детально дослідили в рос. програмі "Свисток", де арбітр всесоюзної категорії ясно сказав, що Ярмоленко перебував в силовому протистоянні з одним суперником, і не бачив, що на нього йшов з небезпечним підкатом другий гравець. В цьому випадку Андріц просто НЕ МАВ ЧАСУ зробити інший рух, контакт був вимушений. Це бачать навіть в Росії, а КДК - ні. Пресловутий Срна мав "гріхи" конкретніші і не був дискваліфікований, навіть попередження не отримував. МІФ це все прекрасно бачить, а отже , вирішив допомогти Ярмоленку з користю для збірної, і для нас усіх.
Показати
Уважаемый, за такие нарушения в Европе дают красную 100%, и им плевать кто он, Ярмоленко, Срна или Роналдо. Зачем мне ваша Россия и ее продажный чемпионат. Есть справедливость, и она должна торжествовать. Если бы это был Гусев, я бы молчал. А Ярмола пижон, а как с ними бороться?
Уважаемый, за такие нарушения в Европе дают красную 100%, и им плевать кто он, Ярмоленко, Срна или Роналдо. Зачем мне ваша Россия и ее продажный чемпионат. Есть справедливость, и она должна торжествовать. Если бы это был Гусев, я бы молчал. А Ярмола пижон, а как с ними бороться?
Дійсно, в хлопця ж мрія - грати в Динамо! Таке не можна лишати без уваги, т. б., якщо наявний потенціал. Хай краще в команді будуть такі гравці, ніж ті, для кого Д.К. - пустий звук.
Показати
Я тоже мечтаю играть в Динамо. Возьмите меня!
Мабуть, так Луческу називає "стару гвардію", яку вже полишили Фернандіньо та Мхітарян. От і держиться , як потопаючий за соломинку, за дерев"яного Адріано. Видно йому вже лінь починати все спочатку.
Показати
Может и так, но это вовсе не объясняет странности и абсурдности его слов.
Та й так зрозуміло, що він мав на увазі прояви расизму в Росії ( а ті брати-слов"яни зразу переводять стрілки на нас).
Показати
А що зрозуміло? Що вже забута подібна істерія з приводу расизму в Україні перед торішнім Євро? Вже забуті заклики англійських ЗМІ до уболівальникiв не їхати в Україну? Тепер стартувала кампанія з бойкоту ЧС 2018. Базікає цей мільйонер, пригноблений парою жебраків гопників на трибуні, багато і по всякому. Про Україну він згадував на африканському футбольному сайті.
Тому, що по всій Британії стоять ці хрести. І ніякі організації не придають цьому ніякого значення ( так, як у нас при в"їзді в села стоять православні хрести). Але мова зовсім не про те. Ти особисто чув, щоб фанати Cелтіка боготворили фюрера? Чи , як дурень з писаною торбою, носилися з цифрою 88? І це в Україні, яка чи не найбільше постраждала від гітлерівців! Здається, що серед ультрас все-таки трапляються ДАУНИ.
Показати
Ну так цей символ заборонений або ні? А то виходить для одних так, для інших по іншому... Чи католицьким клубам можна?... Я вважаю що коли збирається кілька тисяч людей на стадіоні, десяток людей вигукуючих мавпячі вигуки знайдеться... і покарання порожнім стадіоном - не є адекватним...на мою думку...
Я помітив зовсім пртилежну картину - най хамовитіші критики як Блохіна, так і Динамо зареєструвались у липні-серпні ц.р.
Показати
+
Є шанс почути багато чого цікавого від "поверженного" жука : скривджений з усіх боків, явно захоче за собою потягнути колишніх дружків. Я, навіть став трішки переживати за нього, аби він не наклав руки на себе.
Показати
Ви мабуть хотіли сказати: аби він "не наклав руки на себе"
Цілком вірно. І це панібратство у нашому житті скрізь, не тільки у футболі. Я думаю, що це основна причина того, що Україна ніяк не може встати з колін. Немає у нас поваги одного до одного.
Показати
+
Ще можна зрозуміти, коли Блохіна називають Блохою (ми, в 70-х, його так само називали), але теперішнеє "панібратство" сьогоднішньої молоді просто зашкалює!!!! Подобається тобі тренер, чи не подобається - не можна вдаватись до відкритого хамства. Підійди до О.В. Блохіна і скажи йому - ти біляш. Зможеш? Очі в сторону не відведеш? Ото-то й воно.
Показати
интересно, по каким критериям вы оцениваете кто может хамить, а кто не может...?! беляшек всю жизнь хамит и дерзит..а сколько политиком, тех же журналистов..да и просто людей это делают в нашей стране...так что не стоит выделять меня единственного, токаго плохого, что я кого-то и как-то называю..да и вообще, не вам меня учить уму разуму..если бы я вам что-то адресовал, то одно дело, а так..учите детей своих... и по поводу смог бы я сказать ему, что он беляш..смог бы..и другим тоже...
No results found.