Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1137
Розкажіть про це Лінекеру.
Показати
Africanda-S, Он из из той категории людей, которым хоть рассказывай, хоть не рассказывай, он как глухой, у него своя четкая линия, как у робота.
Africanda-S, Итальянцы в финале ему уже всё-всё рассказали ;)
Що за Данилюк у Ніцці? Хто знає?
Показати
Africanda-S, австрієць 20 років, пройшов академію Баварії https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BA,_%D0%A4%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%83%D1%81
Africanda-S, Австриец Флавиус ДанилИУЦ)
Дід Панас, якщо стане кращим бомбардиром, то ЦСКА може ціну на нього і до 5-10-15 млн. підняти. Хіба не так? А Суркісу така сума вже буде нереальною.
Показати
Africanda-S, ну в контакте ж прописано что 1 миллион, значит поднять не могут. Это как мы так Теодорчика прохлопали, тоже поставили суммы выкупа три копейки, а там наколотил кучу голов и они с радостью забрали и потом дороже в Удинезе или куда продали.
Africanda-S, если в аренде указана сумма выкупа, то никак не будет 5 а тем более смешные 10-15 даже будучи он лучшим бомбардиром в чемпионате.
Africanda-S, ты такой наивынй;)... 10-15 за Рому Яремчука не дают, который в бельгии не первый год один из лучших напов чемпионата на постоянной основе..... а тут ноунейм белорус 10-15 денег будет стоить?
Найгірший варіант! У мене є пакет каналів від кабельного оператора, з "Футболами". А тепер, виходить, щоб дивитися матчі єврокубків, маю ще додатково платити десь 200 грн. за "Мегого"? А попереду ще дуже відчутне зростання комунальних тарифів. ТВ-трансляції футболу стають розкішшю, доступною далеко не всім?
Показати
Africanda-S, С августа уже будет 300 грн
Africanda-S, нічого. футболанали стали офіційними трансляторами 1 ліги
Africanda-S, А что мешает отключить кабельного оператора и за те же деньги смотреть Англию на Сетанте, Испанию, Германию, Францию и еврокубки (не то что дают, а самому выбирать матчи).
Махно, а мене більше цікавить, коли вийде на поле Вербич. Що це за травма в нього, що півроку не грає, але тренується?
Показати
Africanda-S, може вже краще хай не виходить... А то знову травмується. Треба продавати його за 5-6 млн і буде щастя
Владимир, і в Динамо така ж ситуація, з Де Пеною. Так і піде у грудні в статусі вільного агента.
Показати
Africanda-S, так. знаю. і трохи не розумію суркіса. Але він не бізмесмен, не стратег, не менеджер. Так гравець , якому колись фартануло по життю. Що створили з нуля суркіси? Нічого.
По де Пені - ІМХО в Динамо є ким його замінити. Де Пена останні півроку провів не найкраще. У Динамо є молодь. У Динамо набагато більше гравців на контракті. Динамо грає дома. Що з цього є в Зорі?
Кепа, ні, швидше Павелку. Бо він повністю підмяв Фоменка під себе і свої забаганки. Для Фоменка посада ГТ збірної була прощальним акордом і він це добре розумів. Заради того, щоб заробити собі фінансову подушку для безбідної старості і прогнувся під Павелка. Звідси і заміна Заварова на Шевченка, і вигнання Гусєва, і упослідження динамівців, і той же Коваленко, і Тимощук, і загравання за збірну Зінченка (хоча останнє було виправданим, аби Росія не перехопила).
Показати
Обошёл на ленточке!:)))
Africanda-S, по Зінченко пам'ятаю, що його дуже лобіювам тодішній ГТ молодіжки Головко. І саме він прохав заграти Зіну в основній збірній.
Італія довела, що можна стати чемпіонами Європи, маючи у своєму складі тільки європейців за походженням.
Показати
Africanda-S, Жоржиньо и Эмерсон - натурализованные бразильцы.
Раз таке діло, то варто, ІМХО, динамвським збірникам надати ще 2-3 дні відпустки, щоб встигли відновитися.
Показати
Africanda-S, люди, которые не проходят полноценнную предсезонку, обычно тяжело входят в сезон. И речь идёт не об одном-двух игроках, а о большей половине основного состава команды. Нервотрёпки с квалифаем не будет, так что можно спокойно, после каждого тура давать отдохнуть 1-2 игрокам основы.
Якби дійсно Влад перейшов в Дженоа у найближчі години, то у старті Динамо він би сьогодні не виходив (а раптом травмується?). А він у старті. То як це розуміти? Італійський сайт бреше?
Показати
Africanda-S, там местные журналисты во мнении не сходятся, когда его подпишут. Кто-то писал, что в ближайшие часы, а кто-то - в ближайшие дни. Похоже, если трансфер и состоится, то выиграют не те, кто про часы писал =)
No results found.