Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 11
Africanda-S, австрієць 20 років, пройшов академію Баварії https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BA,_%D0%A4%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%83%D1%81
Показати
https://ru.wikipedia.org/wiki/Данилюк,_Флавиус
ХтоТакиеУльтрась, так, там є СЕТАНТА і СЕТАНТА+
Показати
vatutin, а в прямому ефірі чи запис?
Zeit, Рієка
Показати
vatutin, спасибо. Вполне реально
порівняйте покарання Ідеє і як поступили з Адріано http://www.dynamomania.com/news/213307-s-osobym-tsinizmom Це просто маразм.
Показати
Тс-с-с-! О них ниЗЗя плохо! Либо хорошо, либо ничего!:))
на сайті УЕФА в лайві писали що Рибалка забив! Це вже походу потім вони змінили на автогол...
Показати
Такое не редко случается на сайте УЕФА. Лучше в таких ситуациях искать правду на официальном сайте клуба, за который играет интересующий нас футболист.
те що якийсь Шабала забив написали, а те що Рибалка забив, нікого не цікавить?
Показати
А то, что на самом деле забил на Рыбалка, а другой футболист - проверить нельзя? http://www.fcslovanliberec.cz/zapas.asp?id=EL-2-predkolo-Skonto-FC-vs-FC-Slovan-Liberec-2-1-1-1-1530
остані роки у ДК були проблеми з характером, дуже мало ігр де він проявлявся. З приходом Блохіна він зникне взагалі...Вукоевіч, Михалик, та навіть Мілевський у відповідальних матчах, були бійцями які могли проявити характер і повести команду за собою...а зараз що ми маємо? Є Велозу, супер гравець, але у відповідальних матчах він просто губиться на полі, програє багато боротьби, багато браку. Аруна взагалі практично в кожній грі випадає, Ярмола під настрій може потягнути 1-2 гри, а потім спад. Одним словом в команді немає лідера, а при Блохіні, з його характером, я сумніваюся що такий гравець появиться.
Показати
Всегда!
да я уже понял...там походу на старый твиттер Берти смотрели, а на нем последнее обновление еще летом)
Показати
Так и есть. Он новый создал по возвращению в Киев из Аргентины уже в этом году.
на блогах наткнулся на такое вот опровержение этой инфы http://blog.isport.ua/blazhko/football/26775.html где правда и кто врет хз)
Показати
Правда на Динамомании, вопрос только в переводе.
Там не опровержение, а недоумение, основанное на том, что Бертольо не играл в Либертадорес против Гремио никогда. Просто поначалу редакторы сайта не правильно поняли его слова, сейчас исправились - он не играл против них, а просто видел.
Я поважаю Кварца, але він все це сказав лише з одною метою...щоб до його команди лояльніше судді ставилися! Так в більшості він правий, але він до кінйя не піде, так як у нього "рильце в пушку". Пам'ятаєте останій виліт Волині з вишки? Команда після першого кола була 3. Тоді за команду грав в оренді гравець ДК, який родом з Волині (якраз з мого міста). Я в той час полюбляв зодити в букмекерську контору, де дуже часто пересікався з батьком цього гравця. Так він за 3-4 дні до гри всім казав коли Волинь здає гру. Вони тоді примудрилися здати 2 чи 3 домашні гри проти аутсайдерів. А весною коли побачили що можуть вилетіти взялися за розум, але було пізно, так як грали з основними суперниками в гостях, а там і судді підсужували господарям. А так, все та що він сказав на пресусі, в тій чи іншій мірі правда, але правда і те що він те ж багато в чому замішаний, і піднімає він цей скандал з однією метою, щоб судді менше давили його команду.
Показати
плюс
"Так в більшості він правий, але він до кінйя не піде, так як у нього "рильце в пушку". Он не пойдет потому что он очень маленький человек и ему бесполезно бороться со всеми миллиардерами! У нас уникальная страна! С трудом собрали 800 милионов на реконструкцию Чернобыльского блока с 4 или 5 видущих стран, ветеранам войны ко Дню Победы от народа помощи денежной требуют, и.т.д. Зато миллиардеров на весь мир хватит. О каком "идти дальше" может бытть речь, если у десятка людей собран бюджет страны? Естественно ни чего он не сделает, но в отличии от некоторых, не кричит, все честные и все у нас круто......
No results found.