Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 41
Ех долі людські... то імператором величають, то вкусити кожен ладен, коли погано. Скажу просто - доброї дороги тобі Міля...шкода тебе...
Показати
Аза что его жалеть он что убогий он что надарвался разгружая вагонетки?Нет чувак тупо забил на клуб и болельщиков.А это значит что он нас в грош не ставит.А по сему попутного ветра в... спину.
А що нам дає 6 місце?
Показати
Второе место напрямую в ЛЧ. Третье в квалификацию ЛЧ.
Саме через такі дії Адріано, Степаненка, коментарі Цигана,його потурання і стимулювання до симуляції й провокацій, дрібненькі западляни Дарки, вибрики Брандао і т.д.не люблю органічно Шахту нинішню. Соромно за команду, якою гордився і я, вболівальник ДК з 1974 року, коли за неї виступали Старухін,Соколовський, Тимощук, Орбу. Нинішня Шахта і поняття честі, гідності, благородста,порядності, самоповаги - речі несумісні й навіть антагоністичні... Одним словом, все почалося з приходом до влади ШД тих,хто причетний до вбивства покійного Брагіна...
Показати
Одни сплошные плюсы!
А Фернандіньо? Найбільше не люблю цього гравця - дуже вже полюбляє ліктями по обличчях.Не відстає від нього і Срна,теж брудно грає.А згадайте комедіанта Кучера в епізоді з Вуко????????????
Доброго здоров"я всім. Читаю і не перестаю дивуватися... Невже маразм дійшов до такої межі, за якою вже немає навіть здорового глузду. Це все одно, що призначити 14-річного переможця всесвітньої олімпіади з хімії (до прикладу) - міністром освіти України.Він теж працював з кращими вченими,має досвід міжнародної співпраці, відомий у світі. Навіть не питаю,чи цього достатньо для посади міністра. Як на мене, Шеві змушений вибирати між поганим і ще гіршим. краще відмовитись. Бо інакше напрошується думка про те, що свою участь у проекті Королевської він обумовив тренерством...
Показати
Неудачное сравнение :) По-моему нынешний министр собачнЕг даже до 14-летнего пацана по интелекту не дотягивает :) Так что Шеву на царство, хоть интересно будет посмотреть, всяко лучше связки "я и баль":) и прочих конспектоманов.
Поки що ніхто не написав, що це може бути плата Шеві за участь у проекті з Королевькою... Він навіть привселюдно носив у касу лімон у євро на проект... Цинічно, але так працюють нині ті, хто під нагайкою мурзи з Юзівки
Показати
хрень...
Шановний друже депутат. Ваші зауваження говорять про те, що Ви або дуже молодий (а значить - радикальний, хочете всього і відразу), або не хочете бачити очевидні речі. ДК сьогодні не вистачило майстерності окремих гравців. А те що є залишки спадку сьомінщини і вони проявляються щоразу - так хто ж це заперечує. Тепер щодо нового у грі ДК. Перегляньте програму "Про футбол" за вчора. Вона якраз була про футбол, ане про навколофутбольні справи.Вболівайте з розумом, а не з цинізмом.
Показати
Уважаемый Скиф. Никакого цинизма в моих словах нет. Я не понимаю, одобрения в домашней ничье, в матче который, исходя из турнирной таблицы, надо было выигрывать. И мастерство игроков Динамо, мне кажется не меньше, чем у Порту. Непонятно одно, какие тренерские идеи должны были привести к победе.
Читаю коменти і дивуюся... Ви що, шановні, спідівалися, що ДК буде феєрити... Та те, що відігравалися двічі поспіль - це супер!!! Льосік справді непоганий стратег і тактик, він вичавив з команди все, що міг. А те, що Ярмола вмер на 30 хв. - це не йог вина, те що Гармаш і Ярмола після 4 років спільної ггри не розуміють одне одного, це не вина тренерського складу, який поки що змушений займатися відновленням гравців, а не покращенням їх фізики. Гірше, ніж міг, зіграв САШО, Олежка Гусєв на 75 хв. видихався... А загалом команда починає грати так, як би мені того хотілося, так, як я пам'ятаю з 1974 року. Тренерам - впевнесті і наснаги, гравцям - самовіддачі і згуртованості (хлопці, сходіть на запрошення Михалика на гриби в Кончі, поговоріть, попийте чаю, поспілкуйтеся, подивіться один одному в очі), а нам - терпіння і віри. Як казав один з герої фільму "В бій ідуть одні старики": "РЕБЯТА, БУДЕМ ЖИТЬ"
Показати
+1927
+
согласен почти со всем) вопрос в том, что много неадекватных болельшиков, ждущих после смены тренеров, сразу перемен в игре) и не кто не хочет ждать даже года... всем надо смириться, что что золото потеряли, надо бороться за серебро в чемпе, ЛЧ пока не для нас, лучше выйти в ЛЕ... и выходить с этого, а не чмырить команду и дальше загоняя своими коментами в яму) минимум после зимних сборов что то можно будет требовать от новых тренеров
Вчора команда відрізнялася в кращу сторону від тієї яка грала в матчі проти МХ.Я впевнений що ще 1-2 гри і від сьомінського стилю нічого не залишиться...Дуже шкода що сьогодні команда грала без Олега Володимировича.
Единственный адекватный посыл. Еще до матча, все мы ждали полной ж...пы, но то что мы увидели- это скорее всего точка подъема и возраждения ожиданий миллионов болельщиков. Хоть какое-то желание появилось в глазах. Нужно ждать зимы... предсезонки (подтянуть физику, купить нападающего, правого и центрального защитника и все будет ОК)
Навіть, якщо ДК цього сезону залишиться без медалів - я не переживатиму, хоч шкодуватиму. При ВВ у 1984 році кияни були поза вісімкою кращих команд Союзу. але що вони зробили у 1985-86 роках, як виглядала збірна СРСР у 1988 році!!! Тому - більше віри. Ми ще співатимемо СЛАВУ!!!
Показати
Согласен, в этом сезоне Блохин только будет строить команду, плоды будут видны в следующем сезоне ...
Шановне товариство. Дозвольте вас привітати! з тим, як ДК починає грати. Попри сьогоднішні невдачі команда на шляху до повернення у свою гру. Цього не може помітити лише той, хто не хоче.Позитив: Атака флангами, постійний контроль мяча, напористість. Неатив невиправлений:відсутність або слабкість ігрових звязок і зіграності гравців (це наслідки сьомківщини), мало б'ють по воротах (з того ж світу), дурні помилки з обрізанням в обороні, поганий фізичний стан (хоч зараз почали викладатися). Я сам прихильник Бпрси, люблю її, але ДК, як не дивно, за своїм стилем мало б бути ближче до Реалу. Перемоги ще будуть!!! Головне зараз - знову стати самими собою. У цієї команди, вірю, ВСЕ ВИЙДЕ!!!!!
Показати
мы наверно с вами разные матчи смотрим .как по мне чем дальше тем хуже .
руїну подолано? балабол
Глупо отрицать, что Михайличенко перестраивает команду под себя/Блохина. И Мехмеди и Раффаэль и Милевский вряд ли бы появились на поле при Семине. Но критерий работы тренера один- результат. Газзаев точно так же ломал команду Семина и местами, с тем же Рубином, тоже была вполне симпатичная хоть и бесшабашная игра. Подождём - посмотрим. Только время покажет, правильный ли путь избран и понимает ли Михайличенко, как улучшить качество игры и результаты.
Нє, товариство, а хто буде відповідати за образи ДК, Карпатам, Дніпру? Після того, як у прямому ефірі президент ДК оголошує про тиск на суддів з боку цього ДАМІРА у грі з його командою, то ФФУ повиннв призначати розлідування. Якщо ні - варіант №2: передача даних до прокуратури з метою розлідування щодо тиску і залякування. Колись закон має спрацювати. Бариги і рекетіри повинні відповідати, а не правити. Нам не можна випускати цю тму з-під уваги!!!
Показати
Отвечу по пунктам, если позволяешь. 1. Никто. 2. ФФУ расследование не назначит. Данные в прокуратуру не передадут. 3. Закон не работал, не работает и не будет работать. Барыги и рекетиры править будут. Отвечать не будут. 4. Без разницы.
No results found.