Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 241
По-перше Ніко в цих матчах не грав. По-друге тільки наша селекція може одразу ж підписати Рафаеля і Кранчара, гравців яскраво атакувальних, без аюсолютного бажання грати в захисті. Гармаш з невідомих причин сильно здав так як і Богданов. Велозу можна більше використовувати в нападі. Володіючи такою технікою, ударом і пасом міг би стати нашим Скоулзом. Думаю, що нам потрібен гравець типу Андерсона з МЮ або Швайні з Баварії.
Показати
Та ні!В отму то й уся справа що показники говорять про інше.Ден кращий гравець у Динамо по показникам проти Загреба.Також кращий проти Говерли.За показниками другий у грі проти Порту у Португаліїї!Сильніше за нього зіграв тільки Велозу. Тому справа не у Гармаші...
Ніко в такій формі забив за ДК більше ніж Міля за два сезони.
Показати
Гадаю що Гармаш на цій позиції виглядав набагато краще та корисніше.Так,є Аруна.Але нам потрібен гравець набагато якісніший там.Вважаю,що нам потрібен гравець типу Ферни шахтарського на цій позиції.Як того не буде,то будем й надалі програвати центр поля не те що командам на кшталт Шахтаря чи Металіста в Дніпром,а й МетаДона!Що й було якісно продемонстровано у грі нещодавній саме проти МетаДона у Донецьку.Та що там у Донецьку ми центр поля провалили навідь проти Говерли!Цілком правильно кажуть ті що говорять про неякісний склад нинішнього ДК.
Гадаю що Гармаш на цій позиції виглядав набагато краще та корисніше.Так,є Аруна.Але нам потрібен гравець набагато якісніший там.Вважаю,що нам потрібен гравець типу Ферни шахтарського на цій позиції.Як того не буде,то будем й надалі програвати центр поля не те що командам на кшталт Шахтаря чи Металіста в Дніпром,а й МетаДона!Що й було якісно продемонстровано у грі нещодавній саме проти МетаДона у Донецьку.Та що там у Донецьку ми центр поля провалили навідь проти Говерли!Цілком правильно кажуть ті що говорять про неякісний склад нинішнього ДК.
Те ж саме і по Окоре можна сказати.
Показати
Опять-таки, они молодые и их можно научить позиционной грамотности. Но даже при этом они сильнее и Михалика и Бетао... А вот физуху или позиционную игру защитникам "в идеальном" 27-29-летнем возрасте уже не подтянешь...
Ну якщо ми збираємося грати в контратакуючий футбол то головною перевагою наших захисників має бути вміння віддати перший пас, а все інше по ходу. Тим більше з вищезазначених тобою гравців більш-менш пристойно в цьому списку виглядають Рамос і Сілва, всі інші або травмовані були, або постійно лажають ( приклад дуже хотів побачити Окоре в ДК, але після ЛЧ перехотів. 22 пропущених забагато для кроманди рівня такого турніру ). В будь-якому випадку Блохіну слід брати гравців під свою схему гри, а не так як було завжди після ВВЛ - нехай купляють, а вже потім розберемося, що з ним робити.
Показати
Все перечисленные игроки в 100500 раз сильнее Михалика/Бетао и прочих наших "чудо-защитников"... Даже Хачериди многим не звездным представителям сего списка уступает...
Дай будь-ласка номер телефончику свого і адресок гопнік даунєцкій і поспілкуємся хто з нас педрило, а хто ні. А взагалі йшов би ти на в свою шахту угаль батькє ахмєткє дабивать кончіта!!! Чомусь всяка кротяцька шушара ригається на нашому динамівському сайті, а більшість з нас навіть про ваші даунєцкі і чути не хоче?! В чому прікол не розумію?! Звернення до АДМІНА - може вистачить банити наших динамівських вболівальників за емоційні вислови, а деколи і просто так, а взятися за людей, які ригаються тут лише заради того, щоб пообсирати наш клуб!?
Показати
Я не з Донецька, а з Ужгорода, це можна було догадатись якби почитав назву топіка і включив трошки свої баранячі мозги:)
Ну після євро 2012 думка про Україну сильно помінялася, так що варто спробувати.
Показати
возможно... но не сильно, Украина всё равно осталась холодной страной. (в декабре +17 :-) )
Куди дивиться уєфа? на такому городі грати взагалі не можна. впердолити техпоразку, а потім нехай думають. в мене біля дому поле дюсш набагато краще виглядає.
Показати
Шуфричу поле не важливе.Зате він попередив Дердо((
Якщо це правда, то все так, як я підозрював. Дехто в команді уявив себе богами, які можуть сплавити будь-якого тренера, прикидуючись при цьому білими та пухнастими, й отримувати надалі своє бабло. Якщо Ярмола дійсно так вчинив щодо ОВБ то епітетів в його сторону дуже багато, але забанять. Короче уй вам в жопу пірати .єрови!!! П.С. це часом не ти Артем Кравець?! )))
Показати
Явно, що "мегазірки" зараз "ні про що:), але хто ж їх замінить? (бажано з українським паспортом. чекаємо ще однієї гучної трансферної кампанії? п.с. від Ярмоли такого не очікував...
Ну вибач не відбувшийся ти наш професіонал! Тільки те що показує Хач і є любительським рівнем. Кожен тренер тобі скаже, що легше випускати молодого недосвідченого гравця в напад, оскільки, при обрізці є кому виправити ситуацію, але у нас нажаль немає.
Показати
Ну вот ты, как "відбувшийся" объясни тогда мне "невідбувшомуся", почему Хачериди непозволительно показывать любительский уровень, а Дуду - позволительно? И еще, не стоит путать понятия "потеря" и "обрезка".Обрезка - она потому и обрезка, что практически исключает возможность исправить ее, независимо от количества игроков на том или другом участке поля. И любой тренер выпустит молодого игрока, предполагая, что он может совершить большее количество неоправданных ПОТЕРЬ мяча.Но игрока(неважно молодого или опытного) склонного к авантюризму и предполагаемому определенному количеству ОБРЕЗОК, нормальный тренер держать в команде не будет.Ярким представителем такого типа у нас был Маграо, сейчас это Дуду и Рафаэль.Кстати, и Велозу регулярно грешит обрезками, но у него они чаще в конце игры, я так понимаю, на фоне усталости.
Потрібно купити, як кров з носа, одного, а може і двох центрзахисників, але не сімовичів, а дійсно класних, з досвідом, а не зелену молодь. Чому б не надати шансу Алмейді адже всім дають. Головна ж наша проблема психологія. В нас немає духу переможців і пропустивши зразу ж опускаєм руки. А після голу ім. Хача взагалі соплі потекли. Нам потрібно привити психологію Фергюсона і МЮ.
Показати
з центрбеками згоден. та й з приводу Алмейди також, хоча що може показати гравець, який останнього разу...навіть не згадаю коли він грав, за 1-2 матчі, щоб зробити висновок про його профпригодність. на мою думку, Хач талановитий гравець, один з найкращих, якщо не найкращий в нашому чемпі центрбеків. Щодо характеру, то не памятаю, окрім матча з Говерлою (теж показник), коли ДК відігрувалось та перемагало.
як висновок: всі злі, знервовані, озлоблені:) невдала гра улюбленої команди, невдалий менеджмент, незрозуміла ситуація з більшістю гравців, призводять до того, що вірні вболівальники починають свваритися між собою. Думаю нам, як і динамо, Суркісу та Блохіну треба зимова перерва. щоб було знову на що мати надію.)
Автор: Алекс
10 травня 2010 14:03
Интересное предложение!
Хочу предложить всем маленькую тему для обсуждения - Готовы ли вы ради воспитания динамовской молодежы отказаться на пару лет от трофеев в Украине и участия в ЛЧ, во имя создания интересной, молодой,...