Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1143
Пацанюра, який такий одіозний Родольфо? В чому його одіозність? Чи з Родріго переплутали?
Показати
Africanda-S, Он за пару месяцев уже начал говорить с партнёрами на русском языке. А вспомните матч против Реала в группе ЛЧ
Павелко просто безпардонно протягнув свого кума у збірну, викинувши без пояснень Заварова. Відтоді Фоменко збірною вже фактично не керував, бо розумів, що через півроку і він піде на вихід, при будь-якому результаті. Тому і сидів непорушно на лавці запасних з кам'яним обличчям, тому і збірна фінальну стадію Євро-2016 ганебно провалила, бо колективу вже не було. Один блатний Толік почувався добре. Ну і Павелко з Шевченком. З того моменту Шеву я не поважаю.
Показати
Africanda-S, пхахахаха, Павелко назначив, Фоменко всрав турнір, неповажаєм Шевченка який показує найкращі результати збірної))) лол...
І варто було б викликати у збірну Попова. Він виглядає краще, ніж Сирота, і більш досвідчений.
Показати
Africanda-S, Попов в плане тактики - бестолковая дубина, который постоянно выкидывается вперед и манера отбора мяча выставляя ногу вперед, да еще и резко, практически всегда гарантирует нарушение.
Так Ахметов через підставну фігуру (Курченка) і потопив третю силу!
Показати
Africanda-S, тогда Саша стоматолог очень хотел в футбол поиграть. И тогда и сейчас Кура это прокладка.
Знаю, що Луческу сказав Дуелунну, що він не полетить у Запоріжжя на матч з Зорею за 5 хв. до відльоту. Це можна розцінювати як свідоме приниження гравця. Дуже жаль, що така ситуація з Дуелунном. На тренуваннях він постійно похмурий. Хоча, коли його Луческу недавно випустив на заміну за 15-20 хв. до кінця гри, то Міккель зіграв дуже пристойно, продемонстрував прекрасну рухливість і взаємодію з партнерами.
Показати
Africanda-S, знаю - это стоял рядом? Или "одна баба сказала"?
Все так, але у грі Артема ще багато огріхів. Часто робить зайві рухи, враження метушливості. Сподіваюся, що поступово набере свою кращу форму і стане грізною силою. Приємно, що учора м'яч до нього частіше доходив, ніж з Вільярреалом, команда починає частіше постачати йому м'яч.
Показати
Africanda-S, було б дивно, якби було інакше, враховуючи різницю в класі між командами
Італійська мова не тотожна португальській, тому ще питання, як Аллегрі спілкуватиметься з бразильським кланом. Гадаю, що Аллегрі змусить прийняти Шахтар тільки дуже велика зарплата.
Показати
Africanda-S, мільйонів 8-10 у рік.
Балтача, Шепелєв сьгодні демонстрував хорошу рухливість. І пенальті заробив, і шанс забити гол у нього був, і темп нагнітав. Аналогічно - Родрігес. Дуелунн тільки одну неточну передачу зробив. І т. д., і т. п.
Показати
Africanda-S, где вы движение увидели я не знаю. Пенальти он не заработал, там такое оно, неоднозначное и случилось потому как мяч обработать не смог. И тд и тп. Пешком, с плохой обработкой с Минаем играть хорошо. Это потолок наших футболистов?
Andrii, а травмований Степаненко викликаний.
Показати
Africanda-S, тоді я вважаю, що це особисте. Були б в Україні справжні спортивні журналісти, а не блазні, то це питання вже давно би підняли
set, ну, якщо премії монетами номіналом від 1 до 10 грн.. то і фури буде мало))) Плюс з десяток охоронців. Михайло Ломоносов свою зарплату забирав кількома возами, бо виплачували мідяками. І це не вигадка, а реальний факт.
Показати
Africanda-S, я согласен что можно монеты и по 50 копеек возить)))) Но скорее всего он просто пошутил, а бабки раздаст на карточки, как это и делают в других клубах.
No results found.