29 січня 2023 18:07
8

Офіційно. Томаш Кендзьора став гравцем грецького ПАОКа

28-річний захисник «Динамо» Томаш Кендзьора другу половину сезону проведе у Греції. Польський оборонець киян на правах оренди вирушить до грецького ПАОКу. Термін орендної угоди розрахований до кінця поточного сезону.


Нагадаємо, Томаш поповнив лави київського «Динамо» влітку 2017 року, перейшовши з польського «Леха». За «біло-синіх» провів 125 матчів та забив 5 м’ячів. Також виступав за усі юнацькі збірні Польщі різних вікових категорій, а у листопаді 2017-го року дебютував за національну збірну своєї країни.


Зазначимо, що у березні минулого року Кендзьора на правах оренди виступав за польський «Лех», а влітку повернувся до «Динамо».


ФК «Динамо» бажає Томашу успіхів та перемог у Греції.

Схоже вже всі змирилися з 3-м місцем і вже зараз почали розвантажувати зарплатну відомість. Шапа невідомо коли з'явиться і набере форму, а на одному Буї не виїдемо. Більше там немає футболістів які готові в атаці давати результат тут і зараз.
Сховати
Cossack 1927, а з чого ви взяли,що вони візьмуть 3 місце?
Сховати
Андруш, підтримуєю запитання
Андруш, тому що всі інші ще гірші.... але все можливо, все можливо))
Cossack 1927, Бая дуже специфічний гравець: в збірній не зміг закріпитись, в єврокубках просто щезає з гри, лише на рівні Чукру щось показує і то через раз-два.
Загалом, давно прийшов час орієнтуватись на хлопців Костюка. Але це не при цьому тренєрішкє - дуб повний.
А чого одразу не продати?
Сховати
Вендетта, а хтось гроші давав ?
Чего же последние 9 матчей в УПЛ не учли? У него 125 игр в УПЛ за Динамо.