17 жовтня 2022 11:11
23

Микола НЕСЕНЮК: "Залишається або відвернутися від "Динамо", до чого закликають деякі "знавці", або продовжувати підтримувати, очікуючи від власників виправлення помилок"

Глава департаменту «Динамо» по роботі зі ЗМІ Микола Несенюк прокоментував поразку команди в матчі 7-го туру УПЛ проти «Шахтаря» (1:3).

«Матч-невидимка. Востаннє таке було майже півстоліття тому — у вересні 1975 року в СРСР не показали по телевізору перший матч Суперкубка Європи між «Баварією» та «Динамо». Німці вимагали за трансляцію гроші, яких не отримали.


Як наслідок, виграш киян і супергол Блохіна, за який йому потім дали «Золотий м'яч», ніхто у нас тоді не бачив. Довелося вигадувати легенди.

Вчора до легенд справа не дійшла. І тому, що гра між «Шахтарем» та «Динамо» в чемпіонаті України це аж ніяк не Суперкубок Європи, і тому, що матч таки побачили кілька тисяч передплатників каналу-транслятора. Решта можуть подивитись огляд гри, що є у відкритому доступі.


Чого вчора не побачили українські футбольні уболівальники, які не змогли подивитись трансляцію гри? Вони не побачили, що криза в «Динамо» триває і провал команди на старті сезону вже нічим не виправдати.


Тому залишається або відвернутися від команди, до чого закликають деякі «знавці», або продовжувати підтримувати «Динамо», очікуючи від власників клубу виправлення допущених помилок, а від футболістів — максимальної віддачі у наступних матчах.


Тому що невдачі минають, а «Динамо» буде завжди», — написав Несенюк.

вера в команду---самое главное---а так званых (знахарей) нужно посылать к котам лысого(им есть о чем поговорить)
суркiси не змiняться
Динамо назавжди залишиться в нашому сердці і нашій пам'яті.
Але яке Динамо? Те Динамо, що приносило нам неімовірні емоції і доводило, що Динамо ніколи не здається. Фантастична команда, що виграла кубок кубків. Динамо яке на характері вирвало кубок СССР у Мінська, програючи 1-3 у одному з самих видовищних матчів за всю свою історію. Динамо з Михайличенко, який боровся як лев у півфіналі Кубка Чемпіонів з Порту, якби потрапив не у попереччину, а трохи нижче, міг врятувати ту гру. Динамо Фоменка с Ребровым и Леоненко, що перемагало 3-1 легендарну Барселону Кройфа с Стоічковим и Лаудрупом, останнє Динамо Лобановського 1997-2000, Динамо Семіна, що забивало 8 мячів Спартаку, проходило Валенсію та ПСЖ, Динамо Реброва, що забивало 5 Евертону. Це дійсно було Динамо. Нинішній набір людей у футболках великого клубу, за деякими виключеннями, викликає лише відразу і огиду, як і їх пародія на гру.
Сховати
Умник, я прекрасно розумію Ваші емоції. Сам дуже засмучуюсь, дивлячись на безпорадну і безвільну гру сучасного Динамо. Ми часто ставимо в приклад Динамо минулих десятиліть з його яскравими перемогами і звершеннями. Але ми чомусь забуваємо про те, що то були зовсім інші часи. Динамо було фактично збірною України і мало надзвичайно впливового покровителя - В. Щербицького. Варто було комусь яскраво себе проявити в іншій українській команді і вже наступного року він грав в Динамо (Юрчишин, Шепель, Маслов, Семенов, Бєланов, Протасов, Литовченко тощо; інша справа, що не всі змогли проявити себе в Києві). Так, яскраві перемоги в Динамо були. Але були і приголомшливі провали, безвольна гра, навіть при Лобановському. Ось в цей день у легендарному 1975 році Динамо програло 0:5 Пахтакору. А скільки разів Динамо рано вилітало в єврокубках від посередніх клубів на зразок Лавалю, софійського Локомотиву, Штутгарта, Тюну та ін. Все це пишу, щоб нагадати: життя, у т. ч. футбольне, дуже мінливе: сьогодні ти на вершині, а завтра борсаєшься на дні. Невдачі бувають у всіх без винятку клубів. Згадайте, як зараз розгромно програє Аякс, невдало грають МЮ, Ювентус. І, на жаль, зараз практично все визначається товщиною гаманця власників клубів. А Динамо знову буде на вершині, а зараз маємо бути терплячими.
Берлусконі якось чесно визнав, що не має грошей для утримання Мілану на високому рівні. Суркіси ще й досі ні.
Коротше потрібно створювати СК Динамо-1927, бо з цим все ясно. Якщо навіть найочевидніше власники не роблять, жмотяться заплатити неустойку, щоб вигнати бездарного тренера, то про що можна говорити.
Не думаю, що після n-ої зради дружини, чоловіку будуть казати: "Справжны чоловіки не відвертаються від своїх дружин"
Може достатньо спекулювати на ідеї "справжні вболівальники"? Може варто подумати про "справжніх гравців" або "справжніх власників"? Ця маніпуляція відвертає увагу від "справжніх причин" тієї ж...и, в якій ми зараз.
Гнати втришия суруісню і румунського агента кротів !
Якщо в клубі є департамент по роботі зі ЗМІ,то там повинні бути ще співробітники крім Несенюка.У мене питання,чим вони займаються?Дякую.
Шановні, хіба не видно що з Динамо щось не те. Я вже не кажу що ця ситуація не добавить болільників ДК, бо чого ж з кожною грою тратить нервні клітини. Краще вже вболівать за Кривбас. Терміново треба виганяти цих спекулянтів Суркісів, а потім вже СТ і деяких футболістів. Так же грати не допустимо ДИНАМО Києва.
Сховати
Ivan, вже скільки про цих жирних котів писали, і в нас, і закордонні журналісти - а їм все як з гуся вода. Тут і офшори, і ухилянство, і контрабанда, і думаю ще багато чого є... Мабуть, ми самі винні, бо нічого з ними не робимо.
Ivan, Назвіть хоть одне прізвище, хто зараз готовий викупити і повністю взяти на себе фінасування всієї структури Динамо?

Президент(и) об'єктивно у нас погані, менеджмент у всіх відділах гірше ніж нічого. Але команда хоч живе, і іноді радує нас своєю грою. Які б Суркіси безтолкові управлінці не були б, але вони віддані фанати Динамо, і є впевненість що завтра улюблений клуб не збанкрутує

Назвіть хоч один приклад за останні 25 років, коли хтось викупив український клуб і підняв його на якісний рівень. А прикладів коли клуби з історією банкрутували - можу назвати вам десяток.
П.С. Чомусь у нас більшість людей може тільки критикувати, а щоб піти і зробити щось самому - розуму не виставчає.
Ivan, вам ніхто не забороняє піти й вболівати за Кривбас. Але якщо у вас такі думки, то чому ви вважаєте себе вболівальником Динамо?
misha поставил тебе +,прочитав твой комент. Підтримую кожне слово,даже год боления такой же. Це ж надо.