9 листопада 2021 00:20
38

"Динамоманія" запускає українську версію

Фото - Depositphotos.com


Шановні читачі!


Сьогодні ми запускаємо українську версію сайту. З цього дня вона буде завантажуватися за замовчуванням. Якщо ви хочете і далі користуватися російською версією, то можете занести в закладки наступну адресу: https://www.dynamomania.com/ru/.


Просимо пробачити за можливі помилки, які будуть супроводжувати запуск української версії, сподіваємося, з часом всі вони підуть.


Коментарі за версіями ми не розділяємо, так що можете писати їх зручною для вас мовою під будь-якою новиною.

Так повинно бути з самого початку! Тут У К Р А Ї Н А ! ! !
ні корови ні свині
тільки сталін на стіні
ой спасибі іллічу
що я хліба не печу

нах..й іллічі, раша гудбай
Буковина, мушу Вас розчарувати , що цей час не прийшов добровільно і усвідомлено, і була б їхня воля,я думаю вони б і далі "шпрехали рашкою",а прийшла до них така "штука", як ЗАКОН ПРО ДЕРЖАВНУ МОВУ !!! За яким вони зобов*язані перейти на українську мову. Перейти то перейдуть але з якою якістю-це вже питання? Хоча після слів автора :"Просимо пробачити за можливі помилки, які будуть супроводжувати запуск української версії, сподіваємося, з часом всі вони підуть." ,стає зрозуміло ,що воно буде. От і весь секрет переходу))))
Нарешті!!!+
Дуже приємна новина.
Дякую!
Приємно, дякую!
Шановний колектив Динаоманії! Прийміть вибачення за деякі мої коментарі мовного характеру які лунали на Вашу адресу чи адресу Вашого сайту. Новина про українізацію Динамоманії є чудовим фактом та свідчення націоальної свідомості Вас та Вашої адміністрації! Великої відвідуваності та читачів Вашому сайту та перемог нашому рідному клубу!
Круто
а так укр/рус..с возможностью переключения ?
Сховати
есть переключение укр/рус....хотелось бы чтобы можно было удалять свои комменты как на шурике..
Сховати
Oskar, редактувати теж
Сховати
Буковина, ну да это тоже..редактировать исправлять написаное
Звісно-це чудова новина,а взагалі це патова ситуація!!! Яка можлива тільки в нашій країні! Ми всі радіємо,що сайт нарешті перейшов з мови окупанта на рідну! Хоча ,це все має бути автоматично, або сайт має українську версію, або сайт в "БАН",принаймі це логічно. Бо вже" реально " набридло читати інтерв*ю,того самого Ігора Йовічивеча на "рашській" мові знаючи,що людини говорить на українській. Вдумайтесь :адміни, редактори іт.д. Хорват і говорить українською , а на сайті переводять на іншу. Карл?? Де логіка???
Сховати
Звісно, Ви праві, але для змін часто потрібен час і таке інше. Важливо, що цей час прийшов для Динамоманії, і це єж чудово!