9 ноября 2021 00:20
38

"Динамомания" запускает украинскую версию

Фото - Depositphotos.com


Уважаемые читатели!


Сегодня мы запускаем украинскую версию сайта. С этого дня она будет загружаться по умолчанию. Если вы хотите и дальше пользоваться русской версией, то можете занести в закладки следующий адрес: https://www.dynamomania.com/ru/.


Просим простить за возможные ошибки, которые будут сопровождать запуск украинской версии, надеемся, со временем все они уйдут.


Комментарии по версиям мы не разделяем, так что можете писать их на удобном для вас языке под любой новостью.

Так повинно бути з самого початку! Тут У К Р А Ї Н А ! ! !
ні корови ні свині
тільки сталін на стіні
ой спасибі іллічу
що я хліба не печу

нах..й іллічі, раша гудбай
Буковина, мушу Вас розчарувати , що цей час не прийшов добровільно і усвідомлено, і була б їхня воля,я думаю вони б і далі "шпрехали рашкою",а прийшла до них така "штука", як ЗАКОН ПРО ДЕРЖАВНУ МОВУ !!! За яким вони зобов*язані перейти на українську мову. Перейти то перейдуть але з якою якістю-це вже питання? Хоча після слів автора :"Просимо пробачити за можливі помилки, які будуть супроводжувати запуск української версії, сподіваємося, з часом всі вони підуть." ,стає зрозуміло ,що воно буде. От і весь секрет переходу))))
Нарешті!!!+
Дуже приємна новина.
Дякую!
Приємно, дякую!
Шановний колектив Динаоманії! Прийміть вибачення за деякі мої коментарі мовного характеру які лунали на Вашу адресу чи адресу Вашого сайту. Новина про українізацію Динамоманії є чудовим фактом та свідчення націоальної свідомості Вас та Вашої адміністрації! Великої відвідуваності та читачів Вашому сайту та перемог нашому рідному клубу!
Круто
а так укр/рус..с возможностью переключения ?
Скрыть
есть переключение укр/рус....хотелось бы чтобы можно было удалять свои комменты как на шурике..
Скрыть
Oskar, редактувати теж
Скрыть
Буковина, ну да это тоже..редактировать исправлять написаное
Звісно-це чудова новина,а взагалі це патова ситуація!!! Яка можлива тільки в нашій країні! Ми всі радіємо,що сайт нарешті перейшов з мови окупанта на рідну! Хоча ,це все має бути автоматично, або сайт має українську версію, або сайт в "БАН",принаймі це логічно. Бо вже" реально " набридло читати інтерв*ю,того самого Ігора Йовічивеча на "рашській" мові знаючи,що людини говорить на українській. Вдумайтесь :адміни, редактори іт.д. Хорват і говорить українською , а на сайті переводять на іншу. Карл?? Де логіка???
Скрыть
Звісно, Ви праві, але для змін часто потрібен час і таке інше. Важливо, що цей час прийшов для Динамоманії, і це єж чудово!