29 вересня 2021 23:43
310

"Баварія" - "Динамо" 5:0. Кияни зазнають найбільшої поразки при Луческу

"Баварія" - "Динамо" 5:0

"Баварія": 1. Нойєр - 4. Зюле, 2. Упамекано, 21. Ернандес, 19. Девіс - 8. Горецька, 6. Кімміх, 25. Мюллер, 7. Гнабрі, 10. Сані - 9. Левандовскі

Запасні: 36. Фрюхтль, 3. Річардс, 5. Павар, 13. Чупо-Мотінг, 17. Кюізанс, 18. Забітцер, 20. Сарр, 22. Рока, 23. Куассі, 42. Мусіала, 44. Станишич


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 25. Забарний, 13. Шабанов, 16. Миколенко - 5. Сидорчук, 18. Андрієвський, 10. Шапаренко, 15. Циганков, 14. де Пена - 19. Гармаш

Запаснi: 35. Нещерет, 71. Бойко, 7. Вербич, 8. Шепелєв, 17. Лєднєв, 20. Караваєв, 22. Вітіну, 34. Сирота, 73. Шкурін, 89. Супряга, 94. Кендзьора, 99. Антюх

"Баварiя" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю



У 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" в Мюнхені чекає зустріч з одним з головних претендентів на перемогу в турнірі - "Баварією".


Нагадаємо, що кияни стартували у своїй групі з нульовою нічиєю в матчі проти "Бенфіки", тоді як мюнхенці здобули розгромну перемогу над "Барселоною" з рахунком 3:0.


У нинішньому сезоні мюнхенці ще не знали гіркоти поразки і після 6-ти турів з 16-ма очками лідирують в турнірній таблиці Бундесліги, лише один раз зігравши внічию. Відібрати очки у чемпіона Німеччини вдалося тільки гладбахської "Боруссії".


"Динамо" у своїй історії зустрічалося з "Баварією" в єврокубках 10 разів. У чотирьох випадках перемогу святкували кияни, у п'яти - мюнхенці. Ще одна зустріч завершилася нічиєю.


Востаннє команди перетиналися в Лізі чемпіонів сезону 1999/2000. У першому матчі групового етапу верх з рахунком 2:1 взяла "Баварія", а в другому сильнішими були "біло-сині" (2: 0).


Що стосується кадрових проблем "Динамо" перед завтрашнім поєдинком, то киянам не допоможе один з ключових гравців команди Буяльський. Віталій не полетів до Мюнхена через травму. Також в лазареті продовжують перебувати Бесєдін, Попов і Рамірес.


У "Баварії" після операції на серці в стрій повернувся Коман і вже приступив до тренувань у загальній групі, але найближчим часом на поле француз не вийде.

Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан - Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Андрієвський, Шапаренко, Циганков, де Пена - Супряга


Обслуговувати зустріч буде суддівська бригада з Італії на чолі з Маком Гуідою.


Транслювати матч буде канал Megogo. "Динамоманія" о 22:00 розпочне текстову онлайн-трансляцію.

Замены не понял... посмотрим
Сховати
Zeit, ну разве что Тымчик оправданная замена, ЖК все таки висит
Нет борьбьі, нет желания сука вьігрьізать очки.
Пеерелякані всі.
Начиная с нашего капитана... Не понимаю почему Луческу не уделяет єтому внимание
После етих замен я спать! Мы даже одного не сможем забить! Все удачи и терпения!
Луческу работает с тем кого ему дают …
Сховати
Basilika, так Суркіс сам казав що Луческу хоче працювати з тим хто є зараз,тобто з українськими і молодими гравцями,легіонерів нових не хоче. Хоча ІМХО ,якби йому пропонували сильніших легіонерів за тих що є ,то він би не відказався,а тих що є продав чи в оренду відправив.Як Дуелунна чи Жерсона...
ггнегп
Динамо умеет лучше играть, быстрее и агрессивнее. тренер проиграл до матча, даже не футболисты
Сховати
Дмитрий, з ким Динамо так вміє грати?
Сховати
Буковина, з Інгульцем. А це хіба інший матч? :)
Сховати
HIM, та отож
Таке враження, що читаю коменти фанатів Барси після 0:3 ;)
Луческу надо начинать работать, а не почивать на лаврах своих успехов. настроить коаманду не может. а еще говорил, чтобы не стыдно было после матча.
На что вообще суркизззз надеется, на гениальность тренера? Самое слабое звено в Динамо Киев, это суркизы
Но сразу видно, что Жорик к матчу не готовился - вся (!) футбольная Европа знает как с точки бьёт Левандовски, он всегда бьёт одинаково - на замахе, ожидая когда в сторону дернеться вратарь. Тоже самое было и сейчас...
во втором голе я обвиняю Андриевского. Интеллект футбольный на 0 - куда ты далеко отпускаешь мяч? Это не УПЛ, где в центре хоть конём гуляй...в душе не гребу - почему его дед всегда ставит?
Сховати
а на самом деле 2 мяча Забарного - в первом проиграли борьбу на втором этаже и уже там гол должен быть Жора спас, во втором оставил Левандовски в онсайде в то время как остальные вышли
Сховати
Prince, ну так а чего вышли? правильно - была позиционная атака! Но олень Андриевский, видя двоих перед собой, решил пустить себе мяч на ход. В самом центре...ну идиот. Я не понимаю - чем он полезен команде вообще?
а кого?
Владислав, вспомнился пост Андриевского в соц сети после одного из матчей когда он влупил мяч по воробьям: «Никто мяч не видел?». Что-то в этом роде он тогда написал. Так и хочется ответить «мяч у тебя в сетке в итоге, клоун». Что удар, что прием, что играл как у бревна.