12 вересня 2021 22:06
24

"Я образився". Головний тренер збірної України розповів про конфлікт з Русланом Малиновським

Головний тренер збірної України Олександр Петраков у студії "Великого футболу" розповів про те, що лідер "Аталанти" Руслан Малиновський висловив бажання покинути розташування національної команди перед товариською грою з Чехією.


- Перед товариським матчем з Чехією Малиновський підійшов і сказав: "Я теж хочу поїхати".

Адміністратор йому каже:"Ось ми тобі купили квиток на 9 число, ще гра з Чехією".

"Я не хочу залишатися, хочу поїхати".

- А чим він пояснював своє бажання?

- Нічим. Каже, хочу поїхати. Я попросив адміністратора: "Кажу, Льоша, візьми йому квиток. Людина хоче їхати, нехай їде".

- У вас конфлікт з Малиновським?

- Ніякого конфлікту немає, ми не лаялися.

- Ви раніше говорили, що вибачалися перед Малиновським…

- З Русланом ми спочатку поговорили в Казахстані. Сіли, я йому розповів, що в збірній нова схема гри. Так і так, Руслан, ти розумієш, що така схема, як ми зараз будемо з тобою розмовляти. Він каже: "Якщо б рік тому, коли я грав у Бельгії, я б може став в позу, а зараз, коли граю в Італії, там є правило – головне інтереси команди, потім мої особисті. Кажу: "Тримай мою руку, молодець".

Потім підійшов до нього на НСК "Олімпійський" перед грою і кажу: "Руслан, ти готовий грати, якщо випущу на заміну?". Він образився: "Я добре в Казахстані грав, чому не граю тут?".

- "Але ми ж з тобою домовлялися, що інтереси команди – в першу чергу".

- "Я образився", - відповідає.

- "Тоді я перед тобою перепрошую, тебе це влаштує?".

- "Ні".

Ось і все. Ми не лаялися, в нормальних відносинах, взяли йому квиток, і він поїхав. Сказав: "Хочеш їхати, їдь. Це ж не клуб, де є контрактні зобов'язання. Це збірна".

- А назавжди можна йому квиток взяти? (репліка Віктора Леоненка)

- Навіщо назавжди? Щоб стати ворогом нації? Я нічим його не образив.
Непонятно зачем Петраков это делает, в смысле выносит всё в публичную плоскость. В каждой команде, где играют профессионалы за деньги, всегда полным-полно г…на и мудрость тренера заставить всех и даже самых отмороженных приносить пользу команде. Ну, какой плюс, кроме демотивации получит команда от поливания Караваева и Малиновского ещё и публично? Скорее всего, правы были те, кто говорили «детский тренер», хотя конечно по-человечески он всем глубоко симпатичен.
...у нас, в збірній, є дві "супєрзвєзди" - Малиновський і Зінченко. Які, на мою думку, тільки багато говорять, а діла - не дуже...
З дрібних кусочків починається складуватись пазл , Шева такі дуже хотів новий контракт , багато футболістів збірної так само хотіли щоб він його підписав . У Пєтракова єдиний вихід лишити команду керованою , перенести це все в публічну сферу ...
З таким розбратом в команді ми мабуть друге місце в групі не займемо :(
Сховати
lazik, може я і помиляюсь, але здається, що винісши все на публіку, Петраков остаточно втратив команду. Як можна вірити тренеру, який взавтра в ЗМІ видасть будь яку вашу розмову.
Сказав публічно і правильно!!! Нехай країна знає, що мажори з короною диктують умови. В Аталанті він так не перетягує ковдру на себе.
Пердаков валить команду, а тут більшості божа роса
Главный тренер сборной Украины Александр Петраков в студии "Великого футбола" --- в целом, понятно, кто деда кормит, тот деда и танцует
Малиновский в первую очередь обосрался еще на евро, когда будучи звездой по словам его же жены "поехал с микротравмой, которая мешала показать ему максимум",а после ка мы видели более мобильный и лучше готовый к игре на евро Коля Шапаренко усадил его вообще на банку, потому как кроме того что онинтенсивно двигает мяч вперед, он как питбуль и в отборе (в этом компоненте он очень прибавил последние года полтора),а тот же малиновский такой объем работы не выдавал судя по матчам сборной, ограничиваясь игрой сугубо на атаку.... и он еще обижается, после того как мобильный и техничный Коля В ОТБОРЕ перекусывает в центре Погба и КО (самых дорогучих игроков в мире)
Дед все правильно сделал
Потім Петрякову ніхто не буде довіряти в команді, ніхто не висловить йому , що може дісно думає чи про що переживає ібо в наступному інтерв‘ю Петряков розкаже все в деталях журналістам.
Нам истерички в сборной не нужны. Обиделась она... Одолжение он делает приезжая в сборную! Нахрен тогда таких "звезд" обосранных.