7 вересня 2021 22:52
12

Блогер про гру Раміреса за Венесуелу: "Акції Шкуріна перед першим матчем Ліги чемпіонів ростуть!"

Блогер Михайло Сміливий в своєму Telegram-каналі проаналізував гру нападаючого "Динамо" Еріка Ріаміреса за збірну Венесуели.


Перу 1: 0 Венесуела


Ерік Рамірес


Можна констатувати, що хтось на батьківщині Еріку поробив. Спочатку вийшов з Колосом відразу після перерви при 6: 0, але нічого корисного не зробив.


Потім вийшов з Аргентиною в старті. Але вже на 25 ' хвилині знадобилася заміна одному із захисників, і штрих, що вийшов замість нього, через 7 хвилин заробив пряму червону. Довелося випускати ще одного захисника вже замість Раміреса. Проти Мессі Ерік відіграв всього 35 хвилин...


Проти Перу знову червона (за 2 роки), знову в першому таймі (38') за рахунку 1:0. Але цього разу Еріка не зняли і він відіграв всі 97 хвилин.


Ну, правда, грою назвати те, що відбувається важко, а заодно і роль в цьому всьому Раміреса.

Після видалення і поготів. Все нагадувало рандомний матч Блохіна, Михайличенка, Хацкевича або Петракова, де Рамірес типу "чіплявся за м'яч":


- Ерік заробив 5 фолів на собі в центрі поля
- став лідером команди за кількістю єдиноборств (35)
- ну, а на карті добре видно, що вперед не віддав жодної акцентованої передачі, в основному роблячи знижки назад і переклади далі на фланг, щоб пізніше знову включатися в атаку


Як прямий наслідок "бий-біжи образності" ігрового процесу став лідером за кількістю втрат - 11 (9 на чужій половині).


В результаті цієї нескінченної метушні в центрі поля в атаці особливо і не розкрився:


- всього 3 торкання м'яча в чужій штрафній
- всього 2 удари (раз повз, раз блок) на 0.17 xG
- раз віддав безпонтову передачу під удар (0.01 хА)

Іншими словами: хлопець злітав через півсвіту і назад, але конкретно для Динамо, в контексті майбутнього матчу з Бенфікою, користі нуль.


З його адаптацією та інтеграцією явно виникають труднощі. Хочеться вірити тимчасові. Хлопець безумовно здатний, йому є що дати цьому Динамо. Але загальний тонус і тактова частота роботи його мозку поки більше (на даний момент, не в абсолюті) тягне Колос або Минай. У ЛЧ ж потрібна робота мозку в більш високому діапазоні, який поки йому отримати ніде.

Акції Шкуріна перед першим матчем ЛЧ ростуть!


Не бачу перешкод, щоб матч з МХ1925 він знову почав у старті.


Я скажу свое общее впечатление. Как мне кажется, Шкурин гораздо лучше подходит/интегрирован под игру Динамо. У него хорошие шансы заиграть. Рамирес в матче с Колосом вообще не понимал, что делать на поле. Игрок неплохой, но таких потерянных на поле игроков я давно не видел. Почему-то вспомнился сразу Буено, когда вышел на замену и в некоторых матчах таким же был Гонсалес
Согласен с автором: Рамирес пока что еще в эйфории. Такое впечатление, что попаданием в Динамо он достиг наивысшей точки своей мечты. Осталось наслаждаться таким почетным положением.
А лучше пусть смоловой выпьет зелёнки, мож пропустит с ан литикой
Да не пойти ли Пану Смоловому На+уй
За Перу играл Лападула, громадная разница между ним и Рамиресом.
Так вот вопрос, может проще брать игроков вроде Джанлуки чем котов в мешке типа Рамиреса. Да возраст, да может и затрат на него больше, но ведь разница здесь и сейчас.
А, в общем, ставить ЦН в вину отсутствие конструктивных пасов вперед, тем более при игре меньшинстве, как-то глупо.
Да похер на вас всех статистов! Шкурин Рамирэс Беседин... и тд. Мне лично главное что бы хоть один из них забивал голы и регулярно! Пускай один из них 85 минут будет страдать ху.....ней но на 87 и 90 минуте сделает дубль или забьёт победный ГОЛ! На все ети статистические данные будет насрать! Даже если он коснётся мяча 5 раз за 90 минут но сделает результат! Лично для меня будет всё остальное ето убогое статистическое говно которое не делает результат по факту из-за чего мы всё так любим футбол до одной политкоректной сраки!
Сховати
trahim, перход от статистики к сраке был зачетный, на твоем фоне Смоловой супер гений анализа)))
trahim, вот интересно было бы посмотреть что эти статистические задроты писали бы о Герде Мюллере ( вечный ему покой ). Или о игре команд Лобановского.
Как они зайокивают везде, лезут как тараканы со всех щелей со своим единственно правильным мнением.
Сховати
супервася, ти і справді супервася. А тепер будь ласка по пунктам, з чим ти не згоден з Михайлом Смоловим? Чи ти здатен тільки обісрати чиюсь роботу?
Сховати
Динамовец 1979, Миш разлогинься)
Динамовец 1979, например вот это подьебки:

"Всё напоминало рандомный матч Блохина, Михайличенко, Хацкевича или Петракова"

"тактовая частота работы его мозга пока больше (на данный момент, не в абсолюте) тянет Колос или Минай."

Он и после Франции сравнивал нашу сборную с командой Михайличенка последнего разлива. И это при том, что такой самоотдачи не помнится со времен ВВЛ!