7 жовтня 2020 11:29
12

Александр Шовковский включен в заявку сборной Украины на матч с французами

У зв‘язку з тим, що у складі національної збірної України залишився один здоровий голкіпер, тренерський штаб синьо-жовтих ухвалив рішення внести до заявки на товариську гру з Францією асистента головного тренера Олександра Шовковського.


Зауважимо, що регламент УЄФА дозволяє включати до списку учасників матчу в тому числі гравців, які не мають професійного контракту із жодним клубом, але при цьому є громадянами тієї країни, яку представляє збірна.

Олександр Шовковський завершив професійну кар’єру гравця у грудні 2016 року, однак підтримує себе у гарній фізичній формі, постійно проводячи індивідуальні тренування.

Тренерський штаб збірної України наголошує, що не розглядає Олександра Шовковського як обов’язкового учасника сьогоднішнього поєдинку. Вихід Олександра на поле може стати можливим лише в тому разі, якщо ПЛР-тест воротаря команди Георгія Бущана, який разом з іншими гравцями збірної здавав його сьогодні вранці, виявиться позитивним або Георгій, припустімо, отримає ушкодження під час матчу, яке унеможливить його подальшу участь у грі.

Результати сьогоднішніх контрольних тестів на коронавірус очікуються близько 16-ї години за Києвом.

Олександр Гливинський
товарищеский матч чисто чтобы сашо сыграл? в украине больше нет вратарей? тимощука еще можно взять и ротаня с гусевым
Історія про те : "Як Дід Сашко, з дітьми, проти Французів грав"
Могли бы Олежку Гусева еще заявить. Ему одной игры дос 100 не хватает.
Честно говоря, сборной стало слишком много. Эти двухнедельные циклы очень негативно отражаются на клубе, ведь много игроков отсутствует. В таких условиях лучше вызывать больше игроков из разных клубов, играть двумя составами и раньше отпускать игроков в клубы.
Спортивная сторона матча уже никого не интересует. Главное провести матч для галочки, съездить в Париж, хоть тушкой, хоть чучелом, а там хоть трава не расти. Зато Шовковский может кучу рекордов поставить. А если еще и на 15-ти дневный карантин посадят во Франции, то Динамо получит -8 игроков основы до 23 октября.
Даєш Шеву в запас нападником... на мало,що там сьогодні чергові тести покажуть, можемо взагаі без нападиків лишитися....
А что нельзя довызвать кого то из молодежки или просто из клубов?
Сховати
Barnum, не встигне прилетіти та пройти необхідні процедури
Є відчуття, що цей матч ми запам'ятаємо на довго
Сховати
Sergio, в мене теж така думка.
У нас и с нападающими проблемы:-))
Сховати
Simplefan, ну двоих одновременно возрастных игроков история точно не знала)