Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 50
Major, можна казати на Смолового що завгодно, але проти статистики не попреш!
Показати
Лука, цю фуфло-статистику використовують тільки дурники, що не розуміються на грі. Тому вони й намагаються хоч якось з допомогою цифр, висосаних з пальця зрозуміти що було на полі.
Лука, не вистачало ще фуфло-статистику заперечувати)))

Давно відомо, що статистика - це продажна шлюшка маніпуляторів. Можна повернути будь-яким боком і використати)))
От скажіть, як можна було відпустити Бражка????? Проте, купуємо Рамадані...
Показати
Лука, Тому що Динамо - це колгосп!
Гра з Сидорчуком і без— це дві різні гри. Без нього команда не справляється. І це факт
Показати
Так, не справляється з привозами собі, не привозять собі, звісно, якщо на полі нема й сироти.
Судячи з Ваших коментаріїв, делітант хтось інший))
Показати
Ні, це судячи з ваших.
Можна що завгодно балаболити, підмахувати кротам, але відео не обдурить - якщо сидор лошара - то це видно всім (крім вас, певно), якщо сирота інфантільний недоросль - то це бачать всі (крім вас, певно).

А може і ви бачите, але кротячі методички застилають вашу совість. Смерть кротятині!
І теєчки, підтягніть трохи українську, бо зразу видно хто ви
Major, ви взагалі дивились футбол??? Сирота мабудь єдиний з усіх ЦЗ., хто може вивести своїми передачами( в цьому матчі просто шикарними) нападника під удар! Я, наприклад, насолоджувався його грою. Скільки він вчора заблокував? Скільки підстрахував, молодець.
Показати
Лука, якщо ви насолоджуєтесь діями таких "гравців", то ви - збочинець футбольний...
Ні Діало, ні Волошин , ні Яцик, ні Царенко ще не готові грати на цьому рівні. Але ж радує, що Діало вже відпрацьовує у захисті
Показати
так, на жаль питань чому Діало не пройшов оглядини навіть в французському аутсайдері після перегляду його гри більше не має. підписав хороший контракт і зупинився. Діало сьогоднішній і річної давнини - дві великі різниці навіть з поправкою на фізичні навантаження, величезна купа невірних рішень і подач в нікуди в стилі Тимчика/Дубінчака.
Я розумію, що це перша гра, але ж грати нема ким.... атака нуль, півзахист нуль, фланги жах, що в першому, що в другому таймі. А ще продадуть Кенді....фініта ля комедія.
Показати
Лука, а чого ви нічого не говорите про захист? Хто привіз голи? Щоб вигравати, потрібно забивати голи, а як забивати, якщо м’яч не доходить до нападу?
Раджу Вам дивиться увесь матч, а не нарізки голів. Та достатньо статистику подивиться, скільки він на команду робить. І не було б запитань до Сироти.
Показати
Цей же блогер пише:,, Мене часто запитують стосовно Сироти: чому я так часто його згадую при наявності більш попсових для ЗМІ Забарного та Попова? Ось це місце одна з розгадок: він дуже якісний гравець для команди, яка володіє м‘ячем. А що до помилок, а вони є, то на цьому відрізку історії їх уникнути не вдалося нікому, щоб лише на помилках Олександра зациклюватися‘’
Лука, я якраз дивлюсь всі матчі з початку до кінця ( хоч це інколи дуже важко робити при такому говно-футболі від луческу ) і бачу все, що робить цей "захисник". Треба продавати кудись, бо ще дуже багато він напривозить.
Втому сезоні він далеко не один помилявся, навіть важко сказати, хто більше: Попов, Забарний чи Дубінчак...
Показати
Лука, всі помиляються, але цей чувак найчастіше просто спостерігає за летом м"яча в штрафній і не намагається завадити суперникам... Другий Кадар.
Помиляються всі. Але коли це через недолугість, або інфантільність - це дуже помітно.
дмитро, Бондарю 23 роки! Він одружений дорослий чоловік, знайшли дитину.
Показати
Лука, а я не казав нічого про дітей. Я казав про 20 річних СПОРТСМЕНІВ(футболістів) - адекватність і наявність IQ хоча б 70 для цієї публіки недосяжні. А от рання деменція і ідіотизм,якраз саме те.
No results found.