27 квітня 2024 21:57

Аморім вибачився за зустріч із керівництвом "Вест Хема": "Це була помилка. Я "таємно" припаркував машину, "таємно" пройшов повз 15 людей - такого не було, клуб знав"

Рубен Аморім вибачився перед гравцями, фанатами та персоналом за поїздку до Англії.


Раніше стало відомо, що головний тренер "Спортінга" зустрівся з керівництвом "Вест Хема" в Лондоні.


«Перше, що треба сказати – це те, що клуб знав про мою поїздку, це перше, тому що це важливо і змінює контекст.


Друге, про що варто поговорити, – це завіса таємниці навколо поїздки. Я «таємно» припаркував свою машину на вулиці, «таємно» пройшов повз 15 людей, поговорив з ними, сфотографувався і сів у літак. Важливо прибрати цю ідею, що все це було зроблено за спиною клубу – такого не було.


І тепер найважливіший момент: очевидно, що то була помилка. Подорож, час вибрали абсолютно неправильно. Тоді я так не думав, але це було неправильно, особливо коли я такий вимогливий до своїх гравців і завжди першим говорю, що проблеми окремих людей не можуть брати гору над командою, і я усував гравців із команди за набагато менше.

Це була моя провина, я мушу прийняти це та жити з цим. Я пояснив це гравцям, персоналу, але зараз найголовніше – продовжувати працювати.


Я використовую цю конференцію, щоб перепросити вболівальників «Спортінга», персоналу і, перш за все, публічно вибачитися перед гравцями за помилку, яку я зробив», – сказав Рубен Аморім на прес-конференції перед матчем з «Порту».