5 березня 2023 09:40
5

Блогер: "Динамівці віддаючи на Буяльского, думали про Бєсєдіна: бо коли це передачі в боротьбу на Вiталiя стали фішкою команди?"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Телеграм-каналі продовжує розбирати гру "Динамо" з "Інгульцем".


Динамо 0:2 Інгулець
Єдиноборства


Бог з тією грою з м’ячем, там було звідки чекати горя. Але наступна прутня не налазить на мій глобус:


⁃ в Динамо грають Попов і Дячук, які сплять та їдять в тренажерній залі
⁃ Олександрія виграє 9 єдиноборств в повітрі, і 7 з цих 9 єдиноборств виграє...Артем Сітало


Інгулець одна з найпрямолінійніших команд УПЛ, з одним з найбільших обсягів виграного повітря в атаці (за рахунок Сітала переважно). Але до цього не дуже готові ЦЗ Динамо, які замість того, щоб душити його фолами лише на спробі стрибнути, відлітають мов діти...


Дячук мав чотири дуелі в повітрі. Дячук програв чотири дуелі в повітрі. І це я говорив, що це його найбільша чеснота. Помилився. Було найбільшою чеснотою на юнацькому рівні.


Інший максимально гнітючий момент - поразка в єдиноборствах за втрачені м’ячі (12:18), за нічийні в момент дуелі. Це вже більше про функціональну мобільність та досвід.


Уявіть до якої ручки довели мене кияни, що я вже чекаю на повернення...Тимчика. Караваєву відчутно не вистачає мобільності для ось таких ігор, де ти у високій позиції, а команда втрачає м’яч. Важко сприймати, що Олександр програв 8 з 8 своїх дуелей внизу, вигравши обидві в повітрі.

Найкумедніше: Динамо виграло 67.35% дуелей в захисті, що навіть вище за середньорічний показник по УПЛ в 62.3%. Рейтинг теж цікавий:


⁃ Попов виграв 7 з 8 (88%)
⁃ Шепелєв виграв 7 з 7 (100%)
⁃ Сидорчук виграв 4 з 6 (67%)
⁃ Дячук виграв 4 з 4 (100%)

Тож нейтральні м’ячі дійсно важливий аспект в цьому протистоянні: Попов виграв лише 3 з 6 (50%), а Дячук 3 з 7 (43%).


В атаці лише бачимо підтвердження, що Динамо не стягує грати в пас проти стіни в 5 захисників:


⁃ дуелей в нападі суттєво більше за середній показник (90 проти 68.81)
⁃ а якість нижча за середню (37.78% проти 39.8%)


Буяльський намагався бодатися і за себе, і за Вітю, встановивши власний рекорд в УПЛ за час підрахунку Wyscout - 17 дуелей в атаці. Переважна більшість на межі другої та фінальної третини. Виграв лише п’ять, зокрема здійснив 2 вдалі обведення з 2. Така кількість боротьби - наслідок «якісних» передач. Певно динамівці віддаючи на Віталія, думали про Бєсєдіна: бо коли це передачі в боротьбу на Буяльського стали фішкою команди? Якось Динамо буквально сприйняло мої слова «віддавати на татка»...


Намагався робити те, чого не треба намагатися робити Кабаєв: 12 дуелей в атаці. Владислав разом з...Сидорчуком виграли найбільше - по 6 дуелей.


Топ-5 за кількістю виграних дуелей загалом (захист, повітря, атака та нічийні м’ячі):


⁃ 14 Сидорчук
⁃ 13 Попов
⁃ 11 Шепелєв
⁃ 9 Дячук
⁃ 8 Буяльський


Вони взагалі ні про що не думають. А Віталік у нас що стерильний? Не штовхни його, не віддай у боротьбу. Іноді здається, що Буяльський це позашлюбний син Смолового.
Сховати
Игорь, та ні, це блоггер - позашлюбний син кумів)))
Сховати
Major, можна казати на Смолового що завгодно, але проти статистики не попреш!
Сховати
Лука, цю фуфло-статистику використовують тільки дурники, що не розуміються на грі. Тому вони й намагаються хоч якось з допомогою цифр, висосаних з пальця зрозуміти що було на полі.
Лука, не вистачало ще фуфло-статистику заперечувати)))

Давно відомо, що статистика - це продажна шлюшка маніпуляторів. Можна повернути будь-яким боком і використати)))