27 квітня 2024 19:57

Трансфер Ольмо для "Барси" не пріоритетний через високу зарплатню та суму відступних. Перехід можливий лише у разі зниження вартості чи продажу гравців

Дані Ольмо цікавий Барселоні.

Як пише Diario Sport, каталонці зацікавлені в підписанні лівого вінгера з навичками гри один на один. Одним з варіантів, що розглядаються, є Дані Ольмо з «Лейпцига». За інформацією джерела, керівництво синьо-гранатових зустрічалося з його агентами, але угода не просунулась через високу ціну та зарплату іспанця.


Кілька місяців тому контракт Ольмо з «Лейпцигом» було продовжено на тлі інтересу до гравця серед команд АПЛ із відступними у розмірі 60 мільйонів євро. Німці не хочуть йти на поступки жодному клубу, а тим більше «Барселоні», з якою мали важкі переговори щодо трансферу Ілайша Моріби, за якого вони заплатили 18 мільйонів євро.


Крім того, Ольмо є найоплачуванішим гравцем у команді, і його цифри не вписуються в зарплатний ліміт «блауграни», якщо тільки гравець не погодиться на скорочення зарплати.

Зазначається, що футболіста дуже люблять у "Барсі", і він подобається головному тренеру Хаві. Ольмо добре знає клуб, оскільки є випускником академії каталонців, і має відмінні стосунки з кількома гравцями у складі.

У «блауграні» вважають його придбання доцільним лише за умови зниження зарплати, суми трансферу або великого продажу одного з гравців, наприклад, Рафіньї. Цей варіант зараз вивчається, але здається складним, оскільки бразилець не хоче покидати "Барсу" цього літа.