Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 71
Чи не забагато новин про кормільца на сайті? Кому це цікаво?
Показати
VoValdo, на даний момент під новиною 5 коментарів (мій шостий). Виходить, комусь цікаво))
Буковина, гадаю, все ж Міля теж розуміє ,що прос..ав кар'єру єдине,шо боїться зізнатися про це вслух. А його слова про те,що він ніпрощо не шкодує - то лиш констатація,факту,що нічого не повернути назад.
Показати
VoValdo, цілком можливо
Тарас, не знаю на яке ви підсилення очікуєте ,щоб гра Динамо змінилая за зимову паузу в якісний бік особливо ,якщо врахувати ,що часу фактично місяць буде і лише товарняки. Як не прикро але ДК буде аутсайдером фактично з кожним із переліку команд -це факт. Та й ставку Луческу швидше за все буде робити на УПЛ!
Показати
VoValdo, ні я,ні думаю ніхто не очікує що в лютому ми загражмо як Ліверпуль ,але команда прогресує і це замітно,в першу чергу тактично...
Підсилення потребує команда і це очевидно,і я не очікую придбання якогось Де Бруйне,але впевнений що підсилення буде.
З приводу ставки на УПЛ - то далі в ЛЕ вже не груповий етап ,а кубкова система,а лавка в Динамо така,що позволяє хоча б в рамках УПЛ проводи ротацію і давати відпочити гравцям деяким.Тим більше ключові матчі УПЛ будуть на в квітні аж.
З приводу паузи то вона дуже корисна при такому графіку щільному як в цьому сезоні вона навіть може бути плюсом для нас в ЛЕ,єврочемпіонати то продовжують грати і перерив там буде мінімальний,а збори і товарняки якраз і потрібні більше будуть для удосконалення гри + тактичної муштри футбрлістів.
Гда ДК епізодична. Непостійна та нестабільна. В цьому основна проблема. + до всього нереалізація моментів. Але як би не закінчилася ЛЧ для Динамо успішною назвати її навряд чи можна (незалежно від матчу з Ференцварошем) адже з топами жодного очка не здобули(
Показати
VoValdo, вчора у Динамо був тільки один 100-процентний момент від Циганкова. За моменти ще можна вважать навіс від того ж Циганкова і удар Шапаренка. Цього явно замало для того, щоб претендувать на позитивний результат з топ-командою типу Ювентусу.
Другий тайм удари: 8(3)-0!!! Тупо злили угорцям в другому таймі( Прикро але рахунок по грі. Ребров маючи слабкіший підбір гравців зумів тактично переграти Луеску - це факт! Реброву - ріспект, у нього.велике майбутнє попереду!
Показати
VoValdo, тогда надо и говорить, что Ребров тренирует эту команду ни три месяца, а побольше....
Ще вранці заходив була 50 тис)
Показати
VoValdo, надо было брать )))
А сам, певно розуміє , що Бущан з такою грою буде основним, а враховуючи ,що є ще необстріляний Лунін , гадаю Пятову час зав'язувти зі збірною...
Показати
VoValdo, Щоб там собі П'ятов не думав, а про Бущана сказав гарно.
VoValdo, рудий примусить Шевченка дати Пятову можливість зіграти за збірну 100-й матч. Це Шовковський сам відмовився від такого шансу, а Гусєву не дали Фоменко і Шевченко, які повністю лягли під Павелка.
Перевірив Твіттер Васі і не знайшов такого. Цей текст знайшов у нього в Телеграмі.
Не розумію чому на нього так накинулися? Людина має свою думку і її висказала і теоретично може бути правий (адже перевірити ,щоб переконатися все рівно не зможемо). +він росіянин і звісно за своїх глоритиме. Та й Динамо(за великим рахунком) поки нічого особливого не зробило. Так вихід у ЛЧ - це круто але давайте неперехвалювати команду адже рік тому ми ганебно вилітали з ЛЄ від заштатних євросередняків. Всі ми звісно хочемо бачити нашу команду на висоті але давайте також робити висновки після групового етапу. Третє місце для нинішнього ДК буде справді успіхом хоча апетит приходить під час їжі...
Показати
- це емоції, на які опоненти Василя також мають право
- мені, звісно, важко оцінити рівень "Краснодара", бо я не слідкую ні за цією командою, не дивлюсь взагалі російський футбол, але чомусь здається, що слова Уткіна про тотальну перевагу Краснодара над нами, м"яко кажучи, притягнуті за вуха. Особливо з врахуванням того факту, що навіть російські футбольні специ не раз стверджували про те, що в Росії навіть ведучу клуби не можуть конкурувати з Шахтарем та Динамо.
- за що + Вам, то це за раціональність ідеї розуміння причин Васиних слів і його права на свою думку, але дивись пункт 1 )))
- у будь-якому разі я за цивілізовану модель спілкування, адже будь-яку незгоду можна виразити в прийнятному форматі, для цього не обово"язково використовувати лексику бидлоти
Буковина, не вводьте в оману інших, спецом перевірив. написано " семь раз из восьми"...
Показати
VoValdo, зверніть увагу на "))))))))", це був жарт
Якщо чесно ,то скільки можна розводити з рашкою? Мало того ,що грають без глядачів, так ще й зачасту втрачаємо можливість пограти з менш сильними суперниками(((Чи не час УЄФА переглянути своє рішення?
Показати
VoValdo, в тебе мабуть зовсім дах поїхав... От сам би поїхав до мацкви з цска грати? Ти мабуть, як і божевільний Вітольд, не бачиш війни... Вата дурна
No results found.