Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 19
Їм Гаспар, а нам?
Показати
Shaparenko - gold boy, а нам Шабанов. И то не факт.
З самого початку ФіФА був проти потрапляння Італії та Голландії на ЧС, Італії в групу кинули Іспанію, Голландії - Францію, що це за жеребкування таке, коли топ-збірні в одній групі, в той же час, є такі групи як наша, без явного фаворита, дебілізм, на мою думку. Потім плей-офф звів Італію не Пів. Ірландією, Грецією, Ірландією, а з Швецією, яка є небажаним суперником для будь-кого. Таке саме відношення до Італії я помітив і в плей-офф ЛЧ, коли в останньому раунді, італійським клубам з року в рік потрапляють у суперники представники першої п'ятірки топ- чемпіонатів, через що Італія страждає. Щодо кваліфікації до ЧС, то потрібно збільшити кількість команд до 48, або навіть до 64, тоді всі сильні команди будуть потрапляти на ЧС, а не випадково вилітати від одного рикошету, всі бачили, що шведи вийшли не заслужено на ЧС, нічого не показавши в двох матчу абсолютно, окрім зловісного рикошету.
Показати
Shaparenko - gold boy, а что италия показала? нужно тянуть мертвую команду на чм только потому что это италия? голладнцы тоже мертвые, зачем их тянуть на чм? не смогли своими силами выйти из группы, до свидания, все логично
Shaparenko - gold boy, я обожнюю Серію А і вболіваю за збірну Італії, але цей виліт тренерський, і винен Вентура. Італія не переважала шведів, а така команда як Італія має розбиратись з командами рівня Швеції.
Зараз би порівнювати Україну та Італію.
Показати
Shaparenko - gold boy, ну давайте Гондурасом порівняємо, який пройшов на Мундіаль, а Україна-ні.
Хай в Борисполі грають чи в Білій Церкві, там нормальні стадіони.
Показати
В Борисполі місткість - 5600, а в БЦ - 13500..
В Борисполі місткість - 5600, а в БЦ - 13500..
Тобто Арсенал не відповідає вимогам?
Показати
Shaparenko - gold boy, сумніваюсь що Княжа-Арена, що вміщує 1000 глядачів, відповідає вимогам ПЛУ. Якщо домовляться з Суркісом за стадіон, то проблем не буде
Ісландія в Києві повинна була програвати, чи Шевченко повинен був за Коноплянку пенальті бити?
Показати
Shaparenko - gold boy, не скажу точно минуту, лень искать, но где-то в интервале 10-20 минута мы должны были получать вторую банку (чувак каким-то чудом метров с 5-ти попал в Пятова и ударил выше на добивании) и как ты понимаешь - игра на этом была бы закончена.
Это как все до сих пор травят судейку за гол Девича Англии, а то, что ему пас отдал Милевский, который перед этим получил мяч в километровом оффсайде сказал только Франков(если не ошибаюсь)
Буковина, а що потім скажеш, як наші вийдуть на Євро-2020.
Показати
Shaparenko - gold boy, Скажу, що я радий. Та чи це перекреслить ті факти, які маємо зараз?
А що Вис кажете, якщо не вийде?
angelus, це не змінює факту того, що вони не арійці.
Показати
Shaparenko - gold boy, ну по такой логике и Ярмола не украинец, он так-то в рашке родился и прожил там аж целых 3 года...
Ісмаїленко, чесно кажучи, на дві голови технічніший всіх наших лівих захисників, це однозначне підсилення для збірної. За Німеччину грає всякий набрід(Боатенг, Сане, Озил, Джан, Гюндоган, Мустафі) і вони не стогнуть, як ви.
Показати
Shaparenko - gold boy, Вони народились в Німеччині.
Ісмаїленко, чесно кажучи, на дві голови технічніший всіх наших лівих захисників, це однозначне підсилення для збірної. За Німеччину грає всякий набрід(Боатенг, Сане, Озил, Джан, Гюндоган, Мустафі) і вони не стогнуть, як ви.
Показати
Shaparenko - gold boy, они все родились и выросли в Германии вообще то
No results found.